- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomcat
őstag
Bár én magam már nem játszom évek óta (nincs rá időm), de mindig is érdekelt a téma. A Microsoft diktatórikus hozzáállásán eleinte én is bosszankodtam, ma már inkább csak jókat mosolygok. A történet és egyben a folyamat ami követi a Vista-s idők óta ugyanaz. Kiadnak valamit ami mesterségesen generált feltétel miatt csak az újabb rendszereken futtatható, aztán idővel mindig jött nekik a kijózanodás és a lazábbra eresztés, vagy voltak akiknek sikerült megkerülni a "feltételt". Csupán a (ma már erősen fogyó, gyengülő) piaci erőfölényükből fakadó népszerűtlen kényszerítő lépéseikkel jutottak el oda hogy belátták, jobb ha inkább visszatáncolnak és engednek. Sok ilyen példa volt az elmúlt évek során és semmit sem nyertek vele, sőt inkább csak veszítettek, mert folyton felbosszantották azokat az embereket akikből végtére is meg szeretnének élni. Abszolút rossz döntéseket hoztak sorban egymás után és ami a legfurcsább hogy a saját többször is elkövetett hibáikból sem tanulnak semmit sem...
Új hozzászólás Aktív témák
ph A korábban Windows 10 exkluzív játék hamarosan Windows 7 alatt is játszható lesz, plusz érkezik egy speciális lemezes kiadás is.
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest