- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
nvyktor
aktív tag
Bocs.
Azért az intel szervert említem, mert előttem is azt emlegették (már nem tudom, hogy ki), hogy azzal persze milyen faca, szívás nélkül megy minden.
Tákolt pc-n pedig ugyanaz a szívás van a driverekkel mindkét platformon.
Nem pénzes debianról beszéltem, hanem ubunturól, ami állítólag az otthoni usereknek lett kitalálva.
És ne vedd személyes sértésnek a dolgot, csak nem értem, mért kell elkezdeni a flame-t mindig. Megjegyzem Linux és Win szervereket is üzemeltetek, Linux volt desktopon (az nem jött be, pedig több verzió egyenként több hónap tesztelési időt kapott), Win7-tel pedig még sosem szívtam.
Ettől nem vagyok Win fan, ez az én tapasztalatom, a környezetemben lévő eszközökkel, és az általam menedzselt rendszerekben.
Megjegyzem párom (aki műszaki végzettségű, és nem egységsugarú user) a linuxon, amit neki telepítettem desktopra még a home könyvtárat se találta...
"különben nem dicsérnék itt folyamatosan a windowsokat"
Ugyanezt teszi néhány delikvens (köztük Te is) a linux-szal.Mindkét tábor meg kéne értse, hogy nincs összehasonlítási alap.
Más a cél, más a célközönség, és más az eszköz. Szum: Másra való.Ezt a célt helyezi Stallman a beágyazott rendszerek, szerverek, stb platformról a gamer desktop irányába (direkt a két végletet írtam). Nem fog megtörténni belátható időn belül, főleg nem opensource.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A szabad szoftveres guru szerint egyszerre hasznos és káros a népszerű, de nem szabad játékok megjelenése a nyílt platformon.
- Diablo 3 Collector's Edition
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest