Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Nem csupán arra gondoltam, de a legalizációs akció mögött vmi alku lehetett, ami 3 évet adott a kínai közigazgatásnak, hogy végre jogosultságot kapjon az eddig illegálisan használt példányokra. Ez nem tudom milyen trend, de nem tudom kötni sehova sem.
Az ouya meg azért tétel, mert itt van a nyakunkon, és olyan szerződéseik vannak, hogy nem lehet őket nem komolyan venni. Ráadásul az onlive-nak is van már saját gépe.
(#202) Abu85 szvsz ez az eddigi legkomolyabb hozzáállás idevéve a gyári drivereket is. Az ATI és az Nv gyakorlatilag csak portoltak, és ez az NV drivereinek a teljesítményén látszik is, az ATI-nál meg a minőség rovására megy. Az OS driverek kb arra jók, hogy alap szinten működjön minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mozilla Firefox
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest