- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
attila9988
őstag
A gyártó által kihagyott funkvciók, bentfelejtett bloatwarek, optimalizálatlan működés, és egyebek miatt.
Aki érti is hogy mit csinál és hogy miért, azzal nincs is gond. Nekem sem a gyári firmware megy pl a router -emen, mert olyasmit akarok vele csinálni, amit a gyári nem tud.
De adroid -os telefonra olyanok is frissítést akarnak, akiknek fogalmuk sincs róla hogy az miért is kellene nekik. Egyszerűen csak valaki azt mondta nekik, hogy az jó lesz, mert újabb.. közben lehet hogy az ég világon semmi haszna belőle.
Olyan ez mint a verzió mániás linux -os. Megjelenik az új kernel, és neki egyből az kell. Meg sem nézi hogy mi az amiben más, vagy hogy egyáltalán van -e benne bármi amire neki szüksége lenne, de már kell neki. Aztán ha nem jön be a dolog, és valamit tönkrevág, akkor meg "szaralinux"...
-
ViZion
félisten
...akkor vmit félreolvastál, pont azt írtam, h nem kell, h ingyenes legyen, sőt, annyit kérhet érte mindenki, amennyit akar.
Nem, nem vagyok csőlátású, elég sok fizetős progim és játékom vanpersze ahol lehet, keresem a nyílt és/vagy ingyenes alternatívát.
Szerk. OK, akkor ne legyen nyílt forrású, hiszen dolgoznak "páran", mire kijön egy játék. Ezért is veszem meg eredetibe ami tetszik. Amúgy régieknek kiadták már párszor a forrását, pl. ezért van sok Q3 motoros game. Ez sztem csak az uborkaszezon miatt hír.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged