- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- Micro Four Thirds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
válasz
lionhearted #206 üzenetére
nem a featurelistát kell nézni, hanem a konkrét API implementációt... egy DirectX-re megírt játékmotort nem annyiból fog állni átírni OpenGL-re (legyen az kb bármilyen egyszerű is), hogy átkattintod a fordításnál, hogy te nem DX-et hanem OGL-t akarsz...
de szerintem az API-k felépítésének és működésének és funkcionalításának különbségeiről Abu tudna regényeket írnihmmm, pedig nekem rémlik kicsit régebbről valami DX11 vs OGL összehasonlítás ami olyasmiről beszélt, hogy azért vannak koncepcióbeli különbségek a két implementációban, de már ha agyonlőtök sem tudom mikor olvastam
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Mobilinternet
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows 11
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged