Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
Megvettem az egyet. Tetszett benne az a cirka 20 évvel ez előtti AI. Botrányosan gagyi volt. Megvettem a 2.-őt, majd itt...a graf még okés, de ua az ostoba AI.
Nem a 3.-at nem fogom -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Én próbáltam megszeretni, bár valahogy a városok kicsit élettelenek voltak.
Ugyanakkor azért hagytam abba, mert nekem túl pörgős volt, és kicsit bugyuta a sztori.
-
Szerintem tökéletes játék. Grafikából nekem jobb nem kell, maga a játékmenet is jó, hatalmas felfedezhető terület.
Jelenleg is ezzel és a Diablóval játszom felváltva.
-
Sanchez638
addikt
Eltalált volt az biztos, nekem az 1 is tetszett, az idióta hibái ellenére. Remélem jó lesz ez is
-
Shing
őstag
Szerintem is monoton volt a játék egy idő után. Pedig minden nagyon jól megvolt csinálva. Ha ráfeküdtek volna még akár 1 évig és csak tartalmat, érdekesebb küldetéseket nyomtak volna a játékba, akkor ezt most a GTA-val egy szinten emlegethetnénk és 20milliós eladásuk lenne. De hát ők tudják... remélem az új rész jobb lesz.
-
mentoloshypo
senior tag
Nem a Just Cause készítői dolgoznak most a Mad Max-en? Vagy ezt már másik csapat fogja hegeszteni?
-
Snip3r_HUN
addikt
-
Assimilator
őstag
Ez nagyon jó hír lenne. A 2-t iszonyat jól eltalálták. Grafikában, hangulatban sokan tanulhatnának tőlük.
-
Mate
nagyúr
Az egy nagyon tetszett. A kettőnek jó a grafikája, nagy a térkép stb. Egyszóval jó, viszont játék 25%-tól baromi monoton. Újra és újra ugyan azt kell csinálni.
-
Garada
őstag
A második rész szerintem nagyon ütős volt szóval jöhet a folytatás
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest