Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
Megvettem az egyet. Tetszett benne az a cirka 20 évvel ez előtti AI. Botrányosan gagyi volt. Megvettem a 2.-őt, majd itt...a graf még okés, de ua az ostoba AI.
Nem a 3.-at nem fogom -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Én próbáltam megszeretni, bár valahogy a városok kicsit élettelenek voltak.
Ugyanakkor azért hagytam abba, mert nekem túl pörgős volt, és kicsit bugyuta a sztori.
-
Szerintem tökéletes játék. Grafikából nekem jobb nem kell, maga a játékmenet is jó, hatalmas felfedezhető terület.
Jelenleg is ezzel és a Diablóval játszom felváltva.
-
Sanchez638
addikt
Eltalált volt az biztos, nekem az 1 is tetszett, az idióta hibái ellenére. Remélem jó lesz ez is
-
Shing
őstag
Szerintem is monoton volt a játék egy idő után. Pedig minden nagyon jól megvolt csinálva. Ha ráfeküdtek volna még akár 1 évig és csak tartalmat, érdekesebb küldetéseket nyomtak volna a játékba, akkor ezt most a GTA-val egy szinten emlegethetnénk és 20milliós eladásuk lenne. De hát ők tudják... remélem az új rész jobb lesz.
-
mentoloshypo
senior tag
Nem a Just Cause készítői dolgoznak most a Mad Max-en? Vagy ezt már másik csapat fogja hegeszteni?
-
Snip3r_HUN
addikt
-
Assimilator
őstag
Ez nagyon jó hír lenne. A 2-t iszonyat jól eltalálták. Grafikában, hangulatban sokan tanulhatnának tőlük.
-
Mate
nagyúr
Az egy nagyon tetszett. A kettőnek jó a grafikája, nagy a térkép stb. Egyszóval jó, viszont játék 25%-tól baromi monoton. Újra és újra ugyan azt kell csinálni.
-
Garada
őstag
A második rész szerintem nagyon ütős volt szóval jöhet a folytatás
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bluetooth hangszórók
- Path of Exile (ARPG)
- EAFC 25
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Dell Latitude 7400, 14" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- iBasso DX180 DAP eladó!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest