- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED monitor topic
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
Új hozzászólás Aktív témák
- 

mirti111 csendes tag Hali Srácok! Függetlenül attól, hogy kinek mi a véleménye a játékról én a haverokkal LAN-ban élveztem. Szeretnénk online is tolni, de a helyzet az, hogy valamiért nem érjük el az online game felületét a menüből. (eredeti a játék természetesen). Akinek sikerült csatlakoznia írjon már pár sort, hogy hogyan csinálta, nagy segítség lenne! Köszi előre is! 
- 

sanyek2 senior tag Próbáltuk barátokkal LAN-ban nyomni de nem sikerült. Valaki tudna ebben segíteni? Sajna a hálós beállításokkal nem sűrűn foglalkozom. Ritkán tolom LAN-ban illetve hálóban. 
- 

sanyek2 senior tag Sziasztok! 
 Hogyan tudom a helikopteres pályákat a leghatásosabban végigvinni? Gondolok arra a módra, mikor vissza lehet csípni a dongót...
 Elolvastam a cikket, de nem írják azt a bizonyos trükköt.... "Ennek speciális válfajában már ki is kell iktatnunk a helikoptert a bombák visszahajításával (kicsit nehéz, de megvan a trükkje)."
 Ez érdekelne...
- 

M@trixfan addikt válasz  lestyanrobi

üzenetére lestyanrobi

üzenetéreNekem az gyanús, hogy meg lehet-e egyáltalán nyerni az autót a játék vége után? Mintha túl sok kredit kéne hozzá pedig már csak 3-4 esemény van kb ahol második helyezést kéne javítani, a többi mind első.  
- 

lestyanrobi tag Hali mindenki, nem tűnt fel valakinek hogy miután végigtolta a játékot és mindenhol első lett, a sima versenyzős pályáknál egy kocka valamiért sötét maradt quick race módban, survivalből pedig csak 4 db van és a többi sötét? Ez így kicsit furán néz ki... meg vannak valami titkos achievment-ek (decals) is meg olyanok amiket szinte lehetetlen megszerezni (szinte lehetetlen időt futni egy pályán, stb.), ezekkel mi a helyzet? Nem tud valaki olyan 100%-os mentést adni ahol ezek is megvannak? Töltöttem már párat de azokon nem voltak ezek feloldva. 
- 

G@be22 tag Sztem, ez abszolut egyén kérdése  Én mind2 műfajt szeretem, néha agyatlan arcade gyorsitás billzettel, néha GTR2 Logitech Momoval Én mind2 műfajt szeretem, néha agyatlan arcade gyorsitás billzettel, néha GTR2 Logitech Momoval 
- 

Mappa addikt "Need For Speed epizód is félig-meddig a szimulátorok mezsgyéjén mozgott, de az ember néha csak azt szeretné, hogy leüljön a gép elé és beletaposson a gázba, aztán hadd szóljon." a gép elé inkább szimulátort várnék/várnánk.nagyon nem bejövősek az ilyen arcade game autósok  de ilyet nyilván egyszerűbb össze hegeszteni de ilyet nyilván egyszerűbb össze hegeszteni 
- 

csoli31 aktív tag válasz  eladohardver

üzenetére eladohardver

üzenetéreMondhatom azt, hogy sajna igen.  
 Leginkább a sok csaló miatt, mert azzal van tele az online része! 
- 

eladohardver őstag Hi! 
 virágboltival lehet tolni onlájn? or not? ha igen hol kell regeni? Danke! 
- 

M@trixfan addikt A Cobretti Pursuit a kedvenc autó, óriási drifteket lehet vele csinálni. 
- 

#40835072 törölt tag ok! akkor mindet kipróbálom  
- 

csoli31 aktív tag válasz  #40835072

üzenetére #40835072

üzenetéreMivel más más stílusúak (a Blur, és a Split Second kicsit egyforma), és mivel mindenkinek más más az ízlése, ezért ne várd el másoktól, hogy megmondják melyik a jobb. Ezt neked kel kitapasztalnod, hogy melyik tetszik igazán, és melyik nem. Nekem mind a 3 jó a maga stílusában (igaz a S.S-nál igencsak csal a gép, a játék előrehaladtával egyre jobban). 
- 

#40835072 törölt tag szerintetek ez a jobb vagy a Blur vagy a GRID?  
- 

csoli31 aktív tag Kell egy gyors kocsi (amit elég jól tudsz irányítani a rakéták kerülgetése miatt). Az a lényeg hogy hiba nélkül kerülgesd a rakétákat addig amíg fel nem töltődik teljesen (piros szintig) az az "izé" (nem ugrik be minek nevezik), és utána mikkor megint megjelennek az úton a rakéták helyei, akkor írásnyid vissza rá azokat (a kettes rombolásra való gombbal). Harmadjára, vagy negyedjére ki tudod csinálni a helikoptert. Ahogy haladsz előre, már kellesz driftelni is, hogy mihamarabb feltöltődjön teljesen. Amúgy szerintem ez a legkönnyebb (legalábbis nekem). 
- 

SLYM veterán általában mindig megvan minden pályán az első vagy a 2. hely, de van egy pályatípus, ahol mindig uccsó vagyok. ezek azok mikor jönnek a helikoptek és valahogy le kell lőni őket. hogy kell megcsinálni ezeket a pályákat? köszi 
- 

aram01 nagyúr szevasztok 
 kormányt is támogat? (logitech ex)
- 

M@trixfan addikt Driftelésnél mi a tuti? Nekem pont a gyengébb drift értékű autókkal megy a legjobban. Amúgy nagyon bejön a játék. 
- 

zgospel őstag 10 percet játszottam vele, bőven elég is volt... 
 Mikor lesz már valami GRID-hez hasonló? Vagy NFS underground 2 valami új köntösben.
- 

Max0607 csendes tag Nekem tetszik.Tipikus arcade -----> száguldást kedvelőknek  
- 

ghostmat tag válasz  BloodyEddie

üzenetére BloodyEddie

üzenetére   
 akkor vissza nekem azt 1x sikerült használni eddig 
- 

mad1 veterán Gyerekek nitro nuku? 
- 

ghostmat tag válasz  BloodyEddie

üzenetére BloodyEddie

üzenetére"Power Playt meg egyszerűen nem éri meg összegyűjteni, mert sehol se lehet elhasználni a pályán."  Akkor pont a lényegről maradtál le ezek szerint  A power play-t az előtted haladóra "használhatod" el, amikor a kocsija felett megjelenik egy kék hatszögalakú bazinagy ikon. és ha akkor rányomsz a bal ctrl-ra tuti lerobbantja vmi az autót a pályáról. 
- 

BloodyEddie őstag A legutóbbi Burnouthoz képest sehol sincs a törésmodellje. A zenék csak cincogó izék. Power Playt meg egyszerűen nem éri meg összegyűjteni, mert sehol se lehet elhasználni a pályán. Részemről 3/10. Szerk.: Amikor kipróbáltam, nem így álltam hozzá. Az előzetes vidik alapján nagyonis tetszett. 
- 

rolkaDb aktív tag Nem tűnik rossz játéknak.  
- 

Sicilian addikt Tudtam ezzel 1 picit játszani, nekem hozta azt amit vártam tőle, se több, se kevesebb.. 
- 

csoli31 aktív tag Nálam a menü is kezelhető a Logitec Rumblepad 2-vel. A játékról meg annyit, hogy egy idő után nagyon nehéz lesz, mert a gép ott csal ahol tud. nekem nagyon bejönne, ha nem csalna ennyire a gép. Az első kettő (mindég ugyan azok) elhúz már az elején, és egyszerűen alig lehet utolérni őket (még ha az egész várost rájuk robbantom akkor is). Na meg a cél előtt egyszer csak megelőznek. 
- 

SityiSXT őstag Nincs parancs, a játékban be van betonozva. És igen, kezeli a konrollereket, csak az Xbox-ét nem natívan (tehát nem azt írja ki, hogy nyomd meg az A gombot, hanem azt, hogy nyomd meg a Button 1-et. FPS leesésről én is hallottam már, nálam nincs ilyen, így nem tudok érdemben nyilatkozni. Nem lehet, hogy very high-ra van beállítva? Mert úgy hajlamos furán viselkedni. 
- 

mad1 veterán 30fps locknak mi a parancsa?azt konzolban vagy cfg ben lehet konfigurallni? 
 Az xbox360 vezetekest nekem alapbol felismeri win7en.
 Amugy megy normalisan1ideig aztan beesik az fps a felere...ezt nem tom miert lehet...
 Lehet mert nallam nincs bekapcsolva a pagefile?
 Vagy szedjek beta drivert hozza?mert nincs vegleges meg miota kijott a gamma...
 Valaszokat elore koszi.
- 

M@trixfan addikt Köszi! Amúgy gyanítom lesz erre patch vagy újabb Catalyst és megszűnik a Shift-hez hasonlóan. A 30 fps lock környékén lehet valami hiba. Egyelőre inkább a részletességet hagyom high-on és nem csökkentem a felbontást. Az biztos, hogy rég játszottam ilyen jót autós játékkal. Egyedül a drift ami nálam fordítottan működik. A kisebb drift értékű autókkal sokkal jobban megy mint mondjuk a "Hanzo GT"-vel. 
- 

SityiSXT őstag High és very high között csak annyi a különbség, hogy very high-on van antialiasing, de rosszul implementálva, mert nagyon leesik az fps. Amúgy fps limit is van a játékban: konstans 30. Az aláírásomban lévő oldalon én is kiveséztem a játékot, és én arra a megállapításra jutottam, hogy ez a játék igazából csak azoknak jó, akik szeretik az ilyen nagyon arcade stílust... 
 Ja, igen, a kontroller: nincs natív Xbox kontroller támogatás a játékban.
- 

fecc87 tag válasz  M@trixfan

üzenetére M@trixfan

üzenetéreHigh-on van, 1024-ben, AA nélkül, de nagyon szép úgy is. Full grafon ugyan még nem láttam. 
 Ha HD-ben akadsz, miért nem veszed lejjebb? Nálam nem rontja semmi a hangulatot, max ha rámszakad egy híd 
 Az összehasonlítás amúgy a két játék (Blur és Split) azonos beállításai mellett nálam, saját tapasztalat alapján érvényes.
- 

Boxi88 őstag a teszt tetszett!  Grat! Grat!viszont a játék egyáltalán nem  
- 

Patri0t csendes tag Én végigvittem. Kifejezetten tetszett, főleg, hogy soha sem hallottam róla. Élvezetesebb volt akármelyik tucat nfs-nél 
- 

ghostmat tag Szerintem egy S/S és Blur keverél lenne a legjobb  Amúgy nekem sem tetszett elsőre, mert nem játszottam vele elég ideig. nem egy hűezaztáncsúcsszuper játék, inkább egy akciódús száguldás és inkabb ügyességi, mint taktikázós 75/25% Élvezetesnek élvezetes, mert a grafikus motor adottságai miatt van sebességérzet amit pluszban a hangok is jól illusztrálnak. Meg nemcsak törni lehet az ellent, a gyűjtött - nemtudom - energiát shortcutok aktiválására is fel lehet hsználni  Nálam kb 7/10. 
- 

Akos96 senior tag válasz  eladohardver

üzenetére eladohardver

üzenetéreLétezik demó is.  
- 

eladohardver őstag válasz  enginev3.0

üzenetére enginev3.0

üzenetéreerre gyó a w@rez... ha nem tetszik nem dobtál ki az ablakon zsét... ha meg tetszik u can buy it  
- 

enginev3.0 félisten Érdekes egy játék, mármint inkább a vélemények mivel nagyon megoszlanak, sokan szidják ezerrel, sokan pedig "Istenítik", és a kétféle véleményeket olvasva mindig elgondolkodok rajta, hogy érdemes-e beszerezni vagy sem, de majd a hetekben lehet én is letesztelem aztán döntök saját vélemény szerint  Köszi a cikket, kicsit segített a döntésben :] 
- 

LA_COSTE senior tag Azt kihagytátok, hogy a kontrollerek támogatása nem megoldott, az XBOX kontroller talán az egyetlen amit driver frissítés után feismer. Elég neki 8/10. 
- 

marcus.fenix aktív tag A Power Play maga a hatás, amit létrehozol, és szerintem egyszerűen csak pontokat gyűjtesz... AA pedig van a játékban, Very High-on aktivizálódik, valószínűleg a kártya által támogatott maximális szinten, ezért a Very High (főleg magasabb felbontásokon) eléggé fekteti a gépeket. 
- 

fecc87 tag Nekem nagyon bejött, mert teljesen új játékélményt nyújt, mint bármi eddig. A gépigénye még a Blurnál is gyengébb, viszont szebb is, és ha már ahhoz hasonlítom, annál sokkal jobb is. Nálam a Split nyerő, az írás szintén jól sikerült!  
 A powerplay pedig, mint már írták, több módon keletkezik.
- 

menalcas őstag Nálam max 6.5/10  
- 

sittes79 addikt jó az iromány, de power play-t szerintem nem előzésért kapsz, hanem szélárnyékban való autózásért, legalábbis a boxos verzióban így van. 
Új hozzászólás Aktív témák
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- NBA és kosárlabda topic
- Google Pixel topik
- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED monitor topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Én mind2 műfajt szeretem, néha agyatlan arcade gyorsitás billzettel, néha GTR2 Logitech Momoval
 Én mind2 műfajt szeretem, néha agyatlan arcade gyorsitás billzettel, néha GTR2 Logitech Momoval  
								 de ilyet nyilván egyszerűbb össze hegeszteni
 de ilyet nyilván egyszerűbb össze hegeszteni