Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- TV antenna és jelerősítés
- Amazon Fire TV stick/box
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
Nem igazán szarnak, a közép alsó kategóriás xperia M is megkapja a 4.3-at. Még az alsókategóriás E is 4.3-al jön, de lesz rá KK is. Ezen felül az összes felsőkategóriás sony a Z, a ZR, ZL, Z1, és az összes többi 4.4-el fog futni nyár elejére. Ha valakit meg lehet szólni a frissítés miatt az a szarsung nem a sony.
Körbenézhetsz más gyártók háza táján is, de szerintem supportban ők az egyik, ha nem legkorrektebbek, és lehet hogy nem azonnal nyomják a frissítést, mint egyesek... De legalább használható, és bugmentes (egy kivétellel).A stock androidhoz képest éretettem. Szerintem legalábbis jó dolog a stamina, a rendszer szintű témázhatóság, és a mini alkalmazások. (ez az én véleményem legalábbis)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! MSI Thin Laptop játékra! I7 11800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest