- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helltak
őstag
válasz
elektropocok #2574 üzenetére
Igen, nagyon sokat gondolkodtam a cserén, de több mint fél év alatt kicsit meguntam őszintén szólva. Ennyi ideig kb 4-5 éve nem volt telefonom szóval tényleg egy remekbe szabott készülék, de vonz a sony, csak eddig a gagyi kijelzővel nem tudtam megbarátkozni, a z2 ips-e annál ezerszer jobb. Amúgy nekem is kevés ez a 24,5gb, jobban szeretem a szabadságot ilyen téren. Viszont a z2 kamerája azért jobb a g2-nél, meg a hangja is jobb, mármint magának a telefonnak, ezek kicsit fontosabbak. Viszonylag sokat fotózok és nézek videókat telón.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest