-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
csadi0011
őstag
Nagyon ügyetlennek kell lenned, hogy ne találd el a gombot az oldalán. Nekem a kamera- és a hangerőgombokkal van problémám tokban. Kell egy kis erő, hogy benyomja az ember. Kicsit kényelmetlen. Lehet, hogy a tokom hibája. De tok nélkül sem a legjobb.
Milyen funkciókat hiányolsz, amiket a 3 éves miniben használtál?
-
csadi0011
őstag
Most elmondtad majdnem ugyanazt, mint amit ez előtt is. Nem gond csak konkrétumok érdekelnek engem, hogy mik azok a szoftveres cuccok, amiket hiányolsz.
Nálam amúgy mindig úgy van letéve a telefon, hogy könnyedén időt nézhessek rajta. Kb így fekszik elöttem: " \ " . Jobb kéz hüvelykujjal megtámasztom a mágnestöltőnél mutatóval meg benyomom az onoff gombot. Szerintem kézre áll. Persze ha lenne az előlapon gomb akkor az egyszerűbb lenne, csak mondom, hogy szerintem ebben nincs negatívum a +0,5 másodpercen kivül, meg hogy 2 ujjat kell használni
_______
MA sikeresen leejtettem a készüléket egy iskolai szék lábára és berepedt a nillkin Nem szeretjük egymást.
-
kaciokos
őstag
A nyers erőről még annyit, hogy jelen pillanatban gyakorlatilag nincs különbség az S5 mini és a Z1 Compact hardvere között (értem ez alatt a procit, GPU-t és RAM-ot), mert mindkettő megfelelően gyors, de 2 év múlva az S5 Mini már "úristen megőszülök, mire ez csinál valamit" kategória, a Z1C meg "megy ez még, mint a rohadás" kategória lesz, mert annyival erőforrásigényesebbek lesznek addigra a programok. Ez persze van akinek számít, és van akinek nem, de én az előbbi kategóriát képviselem.
-
Joezyka
senior tag
nekem a Samsunggal csak egy bajom van (igen szubjektív, és igen ez viszont nagyon nagy bajom), hogy iszonyatosan túl van árazva ! S5 mini esetében pedig gyengébb HW, nagyobb kijelző, és kb ugyan annyiba kerül!? és csak pusztán a számokat néztem.
DE TE meg próbáltad már, ezért más a véleményed - természetesen lehet mindenkinek egyéni véleménye. Nem akarok itt belekezdeni a nagy Sony vs Samsung és stb vitákba, felesleges. De szerintem nem egy Sony topicban kéne a Samsungot "reklámozni"További szép napot.
u.i. : közben bozek pontosította a számokat amikre utaltam !
[ Szerkesztve ]
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
Szaszabond
aktív tag
Köszi tényleg jó ez a progi, csak azt kellene kitalálnom, hogy ennélkül esetleg hogyan mehet ez a fajta megosztás, mert elvileg alapból is tudnia kellene ezt (csak még nem jöttem rá mit kell kapcsolni melyik telefonon). Az adó telefonon elvileg talán valami hotspotot kell létrehozni és a másik meg ehhez csatlakozna...legalábbis valahogy így műödnek ezek a telók. Csak sajni az a gond ezzel a progival is meg a többivel is hogy Lollipo ide vagy oda ezek nem tudnak írni az SD kártyára.. root kellene hozzá, az meg nincs..
Valaki segítsen a rootolásban mert nem nagyon tudom :S Lollipop CE3 .270
-
kelly416
veterán
penci... penci... nem is tudom, valami új fajta antibiotikum? Vagy esetleg pen? De az nincs a z1c-hez. Akkor megint nem nyertem... talán fecni, de azt meg minek rádugni? Ajjaj, bajban vagyok, de nem baj, megfejtem, ha rá is megy a fél éjszakám. Jutott eszembe más is, p*nci, a csillag helyére egy másik magánhangzót téve "e" helyett, de az megint nem vág a témába. penci... nem adom fel, el ne áruld, mi is lenne ez, had gondolkodjak még. Na jó, feladom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest