-
PROHARDVER!
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
confuser
senior tag
válasz
magicbox #3209 üzenetére
Felturbóztam kicsit az U-mat, jelenleg száguld mint a szél.
Csupaszított ROM, és a gyári megoldások cseréje is megtörtént (pl. Nova Launcher, ExDialer, QuickPic). Köszönet magicbox-nak az ajánlásokért! Az appokon kívüli beállításokat már én is megtettem korábban, eléggé adták magukat, ha az ember sebességet akart növelni
Két egyszerű kérdésem lenne:
1. Aki használ Nova Launchert, nem tudna segíteni, hol tudom személyre szabottan pakolgatni az alkalmazásokat egymáshoz képest? Az ABC sorrendet erőlteti mindenképp, és nem találok olyan beállítást, ahol ezt kikapcsolhatnám.
2. A tárcsázó korábban volt, hogy néhány másodpercet gondolkodott betöltés előtt. Ezért lett lecserélve az ExDialer-re. Viszont a gyári üzenetkezelő már volt, hogy nem nyitotta meg a kapott SMSt, helyette félig kifagyott, és most azt is lecserélném valami szupergyorsra. Nem kell semmi csicsa, csak gyorsaság. Olvasgattam több helyen, hogy melyik üzenetkezelő a leggyorsabb, de úgy látom a verziószámok változásával ezek is lassulnak, mert mindenképp bele kell hányni a csilli-villi feature-öket. Ezért inkább tőletek kérdezem, hogy kinek milyen tapasztalata van üzenetkezelő alkalmazásokkal? Esetleg melyiket ajánljátok? Lehetőleg verziószámmal együtt, aztán valahogy felkutatom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új Xperia család legkisebb tagja a 3,5 hüvelykes kijelzővel szerelt U, mely úgy néz ki, mint nagyobb testvérei. Kellemes.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest