Új hozzászólás Aktív témák
-
counterbill
senior tag
válasz
matkesz20 #33069 üzenetére
Szerintem se vészes amit írtál. a 36 fokos ,,forróságról" meg annyit ,hogy az nem meleg. Főleg ,hogy ha azt vesszük ,hogy a semmi alapból 30 fokos levegőhöz képest lett annyi
Hidegebb nem lesz a környezetnél+még fogod is. Ebben a nagy melegben még talán csoda is ,hogy csak ennyi.
Még használd és tapasztald ki a romot. Mindenki most rakta fel max egy órával ezelőtt, és már leakarja vonni a következtetéseket. Ez lehetetlen.Ahogy többen írják a kijelző villogás ami most ,,fontos". Azt ugye egyből látja az ember
-
air
nagyúr
válasz
matkesz20 #33069 üzenetére
10 perc alatt 2% egyáltalán nem sok.
Képernyő + net + folyamatos használat mellett ez szerintem teljesen jó.
Ha mégis jelentős kapacitáscsökkenést érzékelsz, akkor én a helyedben garanciáztatnám.(#33063) Martin 333
Azért én nem vonnék le messzemenő következtetést 15-20 perc használatból. Majd egy hét múlva nézzük meg! -
bogil99
aktív tag
válasz
matkesz20 #32874 üzenetére
Tölts le egy Flashtoolt és egy 4.3-as ROM-ot. A Flashtoolt telepítsd a számítógépedre, azzal meg a ROM-ot a telóra.
Más.
Esetleg erre valaki?:
Egy hosszabb hangfile-t bluetooth headset-en akartam hallgatni. Aztán egy negyed óra múlva leállt, nézem a telót: bluetooth kikapcsolva. Indítom újra, 5 perc múlva kikapcsol. Aztán negyedóra múlva újra.
Mit kellene hol be/átállítanom? -
norbert1998
nagyúr
válasz
matkesz20 #32531 üzenetére
nos, azt hittem evidens, hogy azokat kérdezem, akiknek, hozzám hasonlóan, az alap 4.3 vagy az existenz is jó volt, akinek rossz a pure, annak rossz lesz az összes töbii 266 és 201-es kernelre épülő gyári rom
később: mondjuk ahhoz képest, hogymindent nyomsz, a hangerő fel meg sesm fordult a fejedben, pedig mióta itt partiánkodsz a fórumban velünk, azóta 3-szor volt kb. kiírva
szabad ram meg senkit nem érdekel, nekem most 5.4-el 274 van szabadon és csak a beállítások fut ugye, ogy nézzem, ami ablakos, amúgy megy háttérben, taskvált tudta nélkül:dolphin, facebook, messenger, es file explorer, rocket player(ezek így kb 100 mega), és ennyi, gyári romon 250 200 szokott szabadon lenni, ha nem taskkillelek csak a folyamatban lévő alkalmaások menü által bezárt izével vannak bezárva. ram nem számottevő. iron man meg ment minden romomon, szóval neked valami biztos rossz
-
air
nagyúr
válasz
matkesz20 #32418 üzenetére
4 nap alatt 102 hsz? Te grafomán vagy? Szerintem jobb lenne, ha most egy kicsit inkább olvasgatnál, és leállnál az értelmetlen hsz. gyártással. Kérlek!
Nem kell mindig mindent újra megkérdezni. Inkább saját tapasztalatból, infók felkutatásával kellene begyűjtögetni a tudást. Hidd el nagyobb sikerélményed lesz.(#32422) matkesz20
Mire?(5 percen belül használd a szerkesztést, ne írj új hszt!)
-
bajzal
őstag
-
pirey
tag
-
jety91
őstag
válasz
matkesz20 #32364 üzenetére
Alapból kiírja hányszor ébresztette fel egy app a telefont csoportosítva és ez mennyi ideig tartott. Látsz egy csíkot felül awake felirattal, ami ha kevés a kijelző időhöz nézve, akkor nem ébresztgeti semmi a telefont sokszor. Ha kevés a kijelzőidő viszont sok az ébren lévő, akkor látod alul az appokat mik ébresztették fel a telefont és hányszor. Azok között nézelődj.
-
jety91
őstag
válasz
matkesz20 #32353 üzenetére
Nem tudom, pedig se greenify, se semmi app fagyasztó nincs fenn
Nálam hozza közel a gyári rendszer akku idejét, pedig stamina sincs. Bár tény, hogy nálam már több hete belakott rendszerről van szó, lehet ez is közrejátszik valamelyest. Nálad be van kapcsolva a google helymeghatározása? Az szokta meríteni még ennyire az akksit, mivel állandóan nézi, hogy merre vagy (akár cellainformációk alapján is).
bsanzika
Nálad is húzza valami az akksit folyamatosan. Nézzetek utána a wakelock detectorral. Nálad is a Google helymeghatározásra tippelek. Előnye van ha be van kapcsolva és ellopnák a telefonodat, de aki el tudja lopni, az általában egyből ki is kapcsolja, onnantól fogva meg tökmindegy. -
oliwire
őstag
válasz
matkesz20 #32341 üzenetére
Azt tudni kell, hogy az SP kb 5-6 óra kijelzőidőt tud. Egy nap alatt 6 óra nyomkodás kiszedi az energiát belőle. Most akkor számolj vissza hány perc hány %. Ha 2 naponta töltöd, akkor számolj 5 óra kijelzőidővel.
Szerk.: most gyorsan számolva, ha egy nap.alatt meríted le, akkor 3,6 percenként fog 1%-ot esni legalább, ha a kijelző fogyasztását nézzük. Ez kb film nézése közben reális. Ha te közben adatforgalmat használsz, akkor az plusz akkuterhelés.
-
-
oliwire
őstag
válasz
matkesz20 #32237 üzenetére
Mi neked a tűzforró? Egy akkumulátor hőmérséklet Celsius fokban való megadása többet mond nekünk.
*#*#4636#*#* -ot írj be a tárcsázóba. És nézd meg, hogy mik futnak a háttérben. Lehet nem csak a WhatsApp miatt melegszik.Szerk.: ha ez slimkaten nem megy, akkor tölts le egy akkumulátor vizsgáló programot.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
matkesz20 #32221 üzenetére
freemail nem fog menni, mert nincs meg a másik szerverük címe, csak a pop3, én is freemailes vgyok
Krisonto: ajánlom figyelmedbe a Sony Update Service nevű csodát, ezmegoldja neked a problémákat a telefon lassúságával. Teljes gyalulást ajánlok, és ne dugd rá a telefont, míg az nem kéri és windows 7-en csináld, mert máson nem fog menni, max win8-on win7 kompatibilisbe, ha így sem lesz jó a kicsike, akkor slimkat
-
-
norbert1998
nagyúr
válasz
matkesz20 #32214 üzenetére
Kirakod a dashclock widgetet az asztalra és ott kihozza a beállításokat, azon belül. Ott akár már át is állítható, ezután törölheted az asztalról.
Ezek szerint nekem is nagyjából 1500-2000 ciklus lesz benne, 5 óra míg feltölt, mert hosszú a hosszabbító, ami miatt gyengébb az áramerősség
-
jety91
őstag
válasz
matkesz20 #32212 üzenetére
egy dolog ami igaz: minel kissebb arameroseggel es minel kevesebbszer toltod a telefont annal tovabb fogja birni az evek soran (gepen usbrol peldaul). ~2000 toltesi ciklus utan kezd el jelentosen csokkenni az akksi kapacitasa, amit ha napi toltessel is szamolsz, jo par ev. addigra meg ugy is veszel masik telefont
-
norbert1998
nagyúr
válasz
matkesz20 #32198 üzenetére
nem-nem, csak a root app delete alkalmazás elindítása után kiválasztod a system apps-ot és azon belül a pro módot (mivel a juniort nem próbáltam és nem tudom milyen az, de proban vigyázz mit törölsz), az első fül, majd a walkmant megkeresed, és ezután azt kitörlöd, a többit nem kell, ha jók, amit linkeltem az csak a walkman. a törlés úgy fog menni, hogy kiválasztod a walkmant, kérdezi, hogy törölje-e, te mondod, hogy igen, mire elkezdi törölni és hibát fog kiírni, ekkor felhoz egy ablakot, amin visszaléphetsz vagy force dellete(erőltetett törlést) hajthatsz végre. force delete és kész, ezután a linkelt apk-t simán fájlkezelőből felteszed, mintha megniytnál egy szöveges dokumentumot az sd kártyán vagy akárhol
-
norbert1998
nagyúr
válasz
matkesz20 #32193 üzenetére
install zipfrom external sd-re mentél? vagy a belső tárolón van és ebből kifolyólag arra mentél, hogy install zip from sd? egy az egyben tetted rá a fájlt, amit leszedtél? ha ezek stimmelnek, akkor opróbáld meg újra letölteni és rátenni sd-re, próbáld meg rövidebb nevűre átnevezni a zipet illetve megpróbálhtaod még egy tök üres, formázott sd-ről feldobni.
vagy próbáld átteni belső tároló gyökerébe és onnan telepíteni cwm-ből -
norbert1998
nagyúr
válasz
matkesz20 #32170 üzenetére
Walkman. Enged tallozni. Dokumentumokra mész majd azon belül root browser a jobb szelrol behuzott menüben. De előbb tedd fel a root browsert, mással nem tudom, hogy megy e,ezzel megy így raktam fel az sc -t
Egyéb: akit érdekel a 4.5 , ha lesz kitkatunk, szinte biztos vagyok benne, hogy bagyusz portolja nekünk a slimpop-ot
Az a hangerő állító panel jól néz ki -
norbert1998
nagyúr
válasz
matkesz20 #32162 üzenetére
Ne a gyári fos kamerát használd, hanem a Google kamerát, vagy ha az a rossz, a másikat, valamelyik biztos jó, nekem az volt.
Egyéb :nálatok mennyire jó vagy rossz a jutub? Nekem ilyen szar,ez egy otherworld bemutató a watchdogsrol, de az összes ilyen, fekete -fehér és csíkos,de csak a YouTube, mx player megy rendesen
-
norbert1998
nagyúr
válasz
matkesz20 #32150 üzenetére
Ennyit tudok mondani én is. De ha gyors, akkor ki lehet bírni, nem? Még egy két restartot adj neki, nekem is kellett, ma raktam újra totális wipe és formázás után a telót, és kellett neki 2-3 mire bált
Nova, jobban tetszik, jobban személyre szabhatóMás :rr3 újabban furán kezeli a belső letöltést, de nem érdekel, ugyanis most, így, SlimKATel nagyon jó, gyors és csak 3-4 menetenként dob ki, szép is rendesen.
-
-
norbert1998
nagyúr
válasz
matkesz20 #32126 üzenetére
Reméld, hogy jó lesz! Utána reboot, wipeok, factory reset, wipe cache partition és advancedben wipe dalvik cache, majd utána jöhet a SlimKAT.
Szinte biztos van slimbeanben is cwm, a kék, hangero gombos vezérléses, ezt keresd meg, a három oldalsó gomb közül valamelyik biztos behozza, esetleg még philz touch recoverye is lehet, ha nem találsz mást -
air
nagyúr
válasz
matkesz20 #32106 üzenetére
Ezt a leírást kövesd!
-
válasz
matkesz20 #32099 üzenetére
Igen , igen , nekem is csak sokadszorra ment rá a su, és csak a 18-assal: DooMLoRD_Easy-Rooting-Toolkit_v18_perf-event-exploit,de az adb-t cseréld ki erre: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest