Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajbymester
tag
válasz
bazsar #43474 üzenetére
Nem a compressed méretet kell nézni, hanem azt, hogy ha beírod a terminálba, hogy "free", akkor a used alatt mennyit ír. Annyi van kilapozva, de ennek csak a harmadát foglalja le a ramból, szóval neked 50 MB körül, ami nem sok. Nekem egyébként sokszor 300 MB ki van lapozva, mondjuk én sokkal lazább minfree értékeket használok.
Ja és amúgy nem valami szerencsés kevesebb zramot megadni, az SP esetében mondjuk csak 256 MB-ot, mert ha linuxon betelik a swap, akkor nagyon le fog lassulni a rendszer.Egyébként Bagyusz, ahogyan a qualcomm post boot sh-ban megadtad a két zram bekapcsolását, attól még nem fogja mindkét magot rendesen használni, mert egymás után lettek bekapcsolva, és a zram1-nek kevesebb prioritást ad. Helyette így kellene megadni a parancsokat a végén:
swapon -p 10 /dev/zram0
swapon -p 10 /dev/zram1
Így mindkettőnek ugyanannyi prioritást ad. Nekem így majdnem bájtra pontosan ugyanannyit lapoz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest