Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Analóg fényképezés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
pirey
tag
-
bajzal
őstag
Mi az az Xperia Xposed?
-
gyvince
senior tag
na meg rendeltem egy S-line tokot a kicsikére meg akarom védeni őt
-
Zsivi
tag
Ha felrakok egy független rom-ot akkor a telefon fügetlen lesz?
-
matkesz20
tag
Hat az aksi 37.5 fok. de amikor hasznalom nagyon drasztikus, kb 10perc alatt 5% lemegy.viszont ha levan zarva kb orakon keresztul 1% megy le. 3napos a telefon. de igy nem tudom hasznalni.. nagyon gyorsan merul. mit tudok tenni? tenyleg nagyon forro ha 10percnel tovabb hasznalom:/ ez a slimkat miatt? amikor gyari voltbenne ketszer ennyit birt elso nap/:
-
raziel01
veterán
-
norbert1998
nagyúr
válasz
ilovedigweed #32284 üzenetére
ne flashelj újra semmit, csak a kernelt, semmi mást, az megoldja, hiába rakod újra a romot, nem lesz jó, a kernel hibádik, azt rakd újra
amúgy rom újraflesh után mindent újra kell tenni, mert elvileg formáz a romflasher
-
blakey
titán
válasz
Minden működik, egyelőre. Most lakom be.
-
pirey
tag
válasz
Flasheld újra a romot és jó lesz. (A végén természetesen már nem kell a kernellel foglalkozni csak wipeok ROM+GApps)
-
M.A.Z.
aktív tag
Amúgy nem marketingnév… Nem ártana tájékozódni néha.
-
Joccc07
addikt
válasz
ilovedigweed #32277 üzenetére
flash .201 kernel majd indít utána kikapcs majd cwm és flash slimkat +gapps aztan advanced menü power off és .201-es kernel flash
lassú voltam
bekapcs + hang le
-
blakey
titán
válasz
ilovedigweed #32272 üzenetére
5. próbálkozás, most másolom a ROMokat, jön a cwm.
-
amisis
aktív tag
Sziasztok a pure romra rà lehet húzni az exiztenz 3.3 mat?
-
blakey
titán
válasz
ilovedigweed #32264 üzenetére
Szeretném tudni, hogy mi nem jó. Valami kimarad, de mi?
-
blakey
titán
válasz
ilovedigweed #32260 üzenetére
Akkor valami nem kerek, mert egész odáig működik.
-
SkiDev
őstag
válasz
norbert1998 #32168 üzenetére
Neked hogyhogy megy Slimben, neked az UI olyat FC-zett, hogy az egész ROM-ot újra kellett rakni, mert nem hagyott semmit csinálni és factory sem oldotta meg....
-
ilovedigweed
senior tag
válasz
blakey #32258 üzenetére
Nálam ugyan ez a helyzet!
Megpróbálom kihagyni "Slim-4.3_LBL.build.2.1-UNOFFICIAL-20140422" és helyettesíteni "cm-10.2_LBL-20140422-UNOFFICIAL-huashan"-el ebből kifolyólag.
-
oliwire
őstag
válasz
bajzal #32257 üzenetére
Akkor ott csak valami pörgette az akksit, Google szolgáltatások, vagy valami hasonló. Most ez van a Z topikban is, csak a 4.4-nél. Nekem ugyanolyan, mint 4.1-gyel. Sőt, a testvéremnek is SP-je van, és ő ráfrissített a 4.1-re, és néha lassú neki, de annyira nem zavarja, és most nyomkodta az én SP-met, eXistenZ 3.3.0-val, és csodálkozott, hogy milyen gyors ez a telefon. Mondtam neki, hogy bármikor ráteszem neki, csak lusta lementeni az adatait, meg ilyesmi.
-
blakey
titán
Slimkat-et próbálnám telepíteni, de.., eljutok a cwm-ig, telepíteném a 4.3-at, felmegy de utána megakad a sony feliratnál, valamit kihagytam? Mikor telepítem a Slimbean-t akkor a zip melleti négyzetet ki kell pipálni? Egyszerűen nem tudok telepítés után cwm-be menni.
-
darvinya
titán
Mint írtam, igen.
The Voice over LTE, VoLTE scheme was devised as a result of operators seeking a standardised system for transferring traffic for voice over LTE.
Originally LTE was seen as a completely IP cellular system just for carrying data, and operators would be able to carry voice either by reverting to 2G / 3G systems or by using VoIP in one form or another.[link]
-
SkiDev
őstag
Sziasztok! Feltettem az Xperia addons 1.0-ból Slim-re néhány dolgot, szépen bebootol és utána levegőt sem hagy venni, mert folyamatosan fc-zik a system UI. Ilyenkor mi a teendő? Kihozza azt is, hogy melyik launchert használjam, de mire kiválasztanám, hogy apex pl rögtön a képembe küldi az fc-t, se pin- kódot, semmit nem lehet tőle csinálni, minden 1-2 mp-ben fczik. Factory reset nélkül meg lehet oldani?
-
ilovedigweed
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Ez a leírás alapján szerettem volna felrakni a slimkat-et de "CWM-be lépve:
- Wipe data/factory reset.
- Aztán 4.3 SLIMbean felrak (install zip from sdcard).
- Visszalépsz és nyomsz egy restartot." után csak sony logoig jut el a telefon.CWM sem jön be.
Tudnátok ötletet adni, hogy hogyan tovább?
-
oliwire
őstag
Értem, köszi
(#32240) bajzal
Én nem mondanék le. Nem kell ennyire ragaszkodni a régihez. Te pont kifogtál sajnos egy olyan SP-t, amin nem megy a 4.3, így nem tudod, hogy milyen jól használható. Ha ez a frissítés ezekre a telefonokra jelenti a gyógyírt, akkor neked is javasolt lesz kipróbalni.
-
tomp
félisten
So the plan for 12.1.A.1.205 is to be released by mid June.
The better news is that a few well known issues like Screen Flicker, Bravia Engine and above all the performance issues have been solved according to Sony devs. -
oliwire
őstag
válasz
matkesz20 #32237 üzenetére
Mi neked a tűzforró? Egy akkumulátor hőmérséklet Celsius fokban való megadása többet mond nekünk.
*#*#4636#*#* -ot írj be a tárcsázóba. És nézd meg, hogy mik futnak a háttérben. Lehet nem csak a WhatsApp miatt melegszik.Szerk.: ha ez slimkaten nem megy, akkor tölts le egy akkumulátor vizsgáló programot.
-
matkesz20
tag
Rendben,koszi
A melegedes az uj slimkat mellett normalis? zenet hallgatok meg whatsapp, es mar tuzforro kb 15perce. Ez normalis?
-
darvinya
titán
válasz
norbert1998 #32228 üzenetére
Nem ugyanaz a 4G(LTE), mint a 3G(3.5,3.75) hálózatok.
4G-n nincs GSM hívás, csak ez alatti hálózaton.
-
bsanzika
tag
Segítsen már valaki hogy Slim alatt hogy a fenébe kell a zárképernyő widgetjeit állítgatni? Gondolok itt a G-Mail valamint időjárás widgetre... Használtam a keresőt is de kb 2 óra keresgetés után se találtam semmit
Tud valaki segíteni?
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Krisinto #32225 üzenetére
igen, csak ki kell válaszani a liustából a telefont
matkesz: !g és az LTE ugyanazt takarja, a 4g a 3g utáni rekllámfogás az lte meg a techonógia
Májkülnájt: nekem teljesen j volt, csak 2-3 versenyenként kidobott mad egy idő után el sem indult, most újra letöltöm, aztán meglátom
-
Májkülnájt
tag
Na mostmár bekem is laggol az rr3....
Sztem ez a sok kis pár megás frissítés zavarja lassan össze.... -
matkesz20
tag
Rendben,koszonomDe mukodik mert az elozo telefonomon bevolt allitva ugy,h ha irtam valakinek uzenetet es valaszolt ra akkor a gmailra jott meg tehat a bejovo freemail kimeno meg gmailos volt
egyebkent nekem ez az elso ilyen LTE/4G telefonom. ez a ketto mit takar? a 4g a halozat nem? nem igazan kapcsolodott eddig hozza:/
-
Krisinto
őstag
válasz
norbert1998 #32222 üzenetére
Win7 van..
Szóval csak akkor dugjam rá amikor kéri..oké.
És magától megcsinal mindent? -
air
nagyúr
válasz
blakey #32223 üzenetére
Feltéve, hogy a szolgáltató szervere enged relay-ezni.
(#32221) matkesz20
Freemailt állítsd be a GMailen belül! Webes felületen Beállítások, Fiókok és importálás, Levelek ellenőrzése más fiókokból (POP3 segítségével). Itt állítsd be a freemailes fiókodat.
Ha küldeni is akarsz a freemailes fiókból, akkor az "E-mail küldése erről a címről" részt is töltsd ki! -
blakey
titán
válasz
norbert1998 #32222 üzenetére
Pedig működik, smtp-nek a telenorost használom, teljesen oké. Amennyiben nem IMAP-os email akkor a smtp-t a szolgáltatóhoz kell igazítani minden esetben.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
matkesz20 #32221 üzenetére
freemail nem fog menni, mert nincs meg a másik szerverük címe, csak a pop3, én is freemailes vgyok
Krisonto: ajánlom figyelmedbe a Sony Update Service nevű csodát, ezmegoldja neked a problémákat a telefon lassúságával. Teljes gyalulást ajánlok, és ne dugd rá a telefont, míg az nem kéri és windows 7-en csináld, mert máson nem fog menni, max win8-on win7 kompatibilisbe, ha így sem lesz jó a kicsike, akkor slimkat
-
-
Krisinto
őstag
Üdv kellene nekem egy kis segítség telefon téren..
Adott egy Xperia sp..
És a hivasok nagyon lassan jelennek.meg.
Sőt be is.záródik...elég idegesítő.dolog..
4.3-as android.
Mit.tudok.vele.kezdeni? -
-
norbert1998
nagyúr
válasz
matkesz20 #32214 üzenetére
Kirakod a dashclock widgetet az asztalra és ott kihozza a beállításokat, azon belül. Ott akár már át is állítható, ezután törölheted az asztalról.
Ezek szerint nekem is nagyjából 1500-2000 ciklus lesz benne, 5 óra míg feltölt, mert hosszú a hosszabbító, ami miatt gyengébb az áramerősség
-
jety91
őstag
válasz
matkesz20 #32212 üzenetére
egy dolog ami igaz: minel kissebb arameroseggel es minel kevesebbszer toltod a telefont annal tovabb fogja birni az evek soran (gepen usbrol peldaul). ~2000 toltesi ciklus utan kezd el jelentosen csokkenni az akksi kapacitasa, amit ha napi toltessel is szamolsz, jo par ev. addigra meg ugy is veszel masik telefont
-
matkesz20
tag
válasz
norbert1998 #32209 üzenetére
en ugy hallottam hogy 20 naponta teljesen le kell meriteni, illetve nem jo ha egesz estere fent van tolton en nemhagytam meg 3oranal tovabb tolton annyi ido alatt fullra feltolt.
-
matkesz20
tag
válasz
norbert1998 #32207 üzenetére
most harmadik napos. Te hogy toltod a telefont? megvarod mig lemerul masodik figyelmeztetesig vagy hogy kell h ne legyem szar az akksi?
-
matkesz20
tag
válasz
norbert1998 #32205 üzenetére
Ez az uj slim az ami nekem is van? 4.4.2? (5.4,20140527)
En most 10 perce keltm fel , viberbe meg wifibe vagyok benne es mar 5% nem tudom mi eszi ennyire :/
-
-
bogil99
aktív tag
válasz
norbert1998 #32197 üzenetére
Több mint 2 teljes nap ROMolgatás, kísérletezés után elgondolkodom rajta. Most a 257-el piszkosul gyors. Eddig nagyjából a régi sk17i-m sebességét tudta, de most felgyorsult. Azt sem nagyon értem, hogy ugyanannak a gyári ROMnak hogy a csudába lehet annyi változata. A 254-esnek - amivel kaptam - a redőnyén két sorban voltak az állapotjelző eszközök (GPS, WIFI, stb.) amit másik 254-esben nem találtam meg, de későbbiekben (pl. ebben a 257-esben) sem. Ezt nem lehet valahol beállítani?
A másik, hogy most ugyan épp a "belakás" folyamatában vagyok, de később kipróbálnám én is a Slim-et. Kicsit visszatart, hogy rövidebb az akku ideje, és ami még zavar, hogy túl sokféle leírással találkozom, és utána jönnek a helyesbítő, kiegészítő kommentek.
Akkor még egy kérdés a végére. Ha CWM-ből a "Philz" néven aposztrofált rózsaszín (lila?) felületűt használom mennyire kezeli korrektül ha egy teljesen más (kernelű) verziót akarok vele felhúzni mentésből a meglévő helyére? Vagy ilyenkor flasheljem fel és rootoljam azt a firmware-t amelyiknek a "belakott" változatát szeretném restore-al visszarakni? (nem .zip-es frissítésre gondolok)
-
matkesz20
tag
Sikerult. igen csak eroszakos egy alkalmazas
Azt irja, hogy gond volt a csomag elemzesekor amit kuldtel linket abban:/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- EA Sports WRC '23
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egyéni arckép OFF
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vallás
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest