Új hozzászólás Aktív témák
-
jety91
őstag
válasz
klmn.knyvs #21971 üzenetére
Akkor passz, ilyet még nem láttam. Neked is mint minden ilyen probléma megoldására SUS-al gyári visszaállítás és újratelepítés a megoldás
-
jety91
őstag
válasz
klmn.knyvs #21960 üzenetére
Használsz BT fülest? Nálam akkor fordult elő 1x hogy nem tudta kiküldeni rá a hangot és kihangosítva szólt a telefon.
-
Classius
aktív tag
válasz
klmn.knyvs #10374 üzenetére
Ő SIM kártyáról beszél, nem pedig memóriakártyáról...Egyébként nekem Kingston 8gb-os kártyám van, formázás után előző készülékemből hoztam át az SP-be. Semmi gondja nincs, a kártya kb 1éves.
-
jozso1989
őstag
válasz
klmn.knyvs #9171 üzenetére
A játék az más tészta, pláne RR3... xD Az kihasználja azért a hardverét a kicsinek... De sima, "átlagos" használat pl. szinkronizálások, telefonálás, kis üzengetés viberen, vagy skype-on, böngészés, zenehallgatás és lazán kibírja estig.
-
counterbill
senior tag
válasz
klmn.knyvs #9005 üzenetére
Nekem eddig életemben egy memória kártyát sikerült megölnöm (samsung 6gb sima sd de nem lényeges a márka) de az telibe az én hibám/hülyeségem volt. Nagy fájlt akartam felrakni amit ugye fatban nem lehet csak 4 gigáig szal át lett formázva ntfsbe de nem lett lekapcsolva az eszköz és kihúztam a lejátszóból
De előtte évekig kiszolgált engem. Azelőtt meg haverom kameráját.
Boltosok véleményét nem osztom. Ha annyira rosszak lennének nem adna minden flash eszközére élettartam garanciát a kingston szerintem. -
jozso1989
őstag
válasz
klmn.knyvs #7132 üzenetére
Nekem Sonys NFC pacemaker szabályzóm van!
-
pudingstyle
tag
válasz
klmn.knyvs #5945 üzenetére
Persze.
-
p_zsolt
tag
válasz
klmn.knyvs #4295 üzenetére
Szia,
nekem is volt ilyen, média módban volt csatlakoztatva PC-re és egy lehúzás után nekem is ezt csinálta, tedd be a kártyát egy PC-be és chkdsk-val ki tudod javítani, bár nekem egy jó pár file 0 hosszú lett.
üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest