Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zolnagy

őstag

válasz Tidzsimon #10551 üzenetére

Köszi szépen, de már nem aktuális. Visszaraktam már a Dextrodroidot.
    Közben kipróbáltam még két romot (most valahogy sikerült ezeket is feltennem, pedig korábban próbáltam és nem jöttek össze): [CNTV], [AOSP], de valahogy akksiidőben és használhatóságban mégis a dextro lett. Persze ez sem hibátlan, az alap telepítésen felül ezeket csináltam vele:

- Systemui.apk cseréje az AOSP-jére (így nincsen Power Toggles, de a Gravitys nekem teljesen megfelel)
    - a gyári gyorsindítókat lehet bővíteni, ez jó, de az internetmegosztás kapcsoló bugos, systemui leállást eredményez (menűben állítva is bugos). A Gravity ugyanilyen kapcsolója problémamentesen müxik, ezért Gravityvel teljesen eltűntetem a gyári kapcsolókat és csak a Gravitys marad.
    - proximity bug itt is megvan, ezért az xdas javítást itt is megcsináltam (a deodexest)
    - gyári launcher nem tetszik, csere Novara
    - a menű háttere ritka ronda sztem, /system/framework/SemcGenericUxpRes.apk cseréje pl. az AOSP-re, így sima fekete lesz. A gombok így megmaradnak dextros stílusúak, csak a háttér változik. A gombokat a framwork-res.apk cseréjével lehet változtatni, ill. ha valaki nagyon úgy érzi szerkeszteni is, pl: [link] (nem próbáltam)

Szóval vannak benne bugok, de ezekkel a javításokkal nekem megfelel. Eddig is jó volt, csak a saját hülyeségem miatt kellett újra rakni.

Új hozzászólás Aktív témák