-
PROHARDVER!
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
válasz
Tidzsimon #10551 üzenetére
Köszi szépen, de már nem aktuális. Visszaraktam már a Dextrodroidot.
Közben kipróbáltam még két romot (most valahogy sikerült ezeket is feltennem, pedig korábban próbáltam és nem jöttek össze): [CNTV], [AOSP], de valahogy akksiidőben és használhatóságban mégis a dextro lett. Persze ez sem hibátlan, az alap telepítésen felül ezeket csináltam vele:- Systemui.apk cseréje az AOSP-jére (így nincsen Power Toggles, de a Gravitys nekem teljesen megfelel)
- a gyári gyorsindítókat lehet bővíteni, ez jó, de az internetmegosztás kapcsoló bugos, systemui leállást eredményez (menűben állítva is bugos). A Gravity ugyanilyen kapcsolója problémamentesen müxik, ezért Gravityvel teljesen eltűntetem a gyári kapcsolókat és csak a Gravitys marad.
- proximity bug itt is megvan, ezért az xdas javítást itt is megcsináltam (a deodexest)
- gyári launcher nem tetszik, csere Novara
- a menű háttere ritka ronda sztem, /system/framework/SemcGenericUxpRes.apk cseréje pl. az AOSP-re, így sima fekete lesz. A gombok így megmaradnak dextros stílusúak, csak a háttér változik. A gombokat a framwork-res.apk cseréjével lehet változtatni, ill. ha valaki nagyon úgy érzi szerkeszteni is, pl: [link] (nem próbáltam)Szóval vannak benne bugok, de ezekkel a javításokkal nekem megfelel. Eddig is jó volt, csak a saját hülyeségem miatt kellett újra rakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kuponkunyeráló
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest