- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
soldier2 #222 üzenetére
Nem Te vagy az első, aki azt a valótlanságot állítja, hogy idézem: "a panasonic itthoni hivatalos hiánya". Honnan veszitek ezt a badarságot?
És mi köze lenne annak a garanciális ügyintézéshez? A magyar jogszabályok szerint ha veszel egy tévét, akkor azzal az üzlettel állsz jogviszonyban, ahol a pénzedet hagytad. Garanciális probléma esetén fordulhatsz a kijelölt szakszervizekhez, de a bolthoz is.
Íme a Panasonic magyarországi székhelye és elérhetősége: [link]
Mellesleg az idei Panasonic termékbemutató sajtótájékoztatót a linken szereplő címen tartották meg. -
Locutus
veterán
válasz
soldier2 #227 üzenetére
Már az elején is leírtuk, hogy FŐLEG az ár érték arányával van a gond. Azt senki sem vitatta, hogy LCD fronton jónak számít, csak ugye van másfajta TV is, amikkel szemben meg nem.
Ezen a 1.5x árcímke csak hab a tortán. Még ha egy árban lennének, akkor lenne miről vitatkozni, meg be lehetne hozni ezeket a kérdéseket, hogy kinek mi a jó, meg ki mit szeretne, de nem 1 árcímkéről beszélünk. A különbség nem kicsi. -
Neszójábe
senior tag
válasz
soldier2 #222 üzenetére
Most láttam, hogy szerkesztettél.
Ezzel kapcsolatosan örülök, hogy örülsz, tényleg!
Ha mindenki fele ennyit foglalkozott volna tudatosan a tévévásárlás kérdésével, mint Te, nem kellene félnünk, hogy egy normális alternatíváig plazma nélkül maradunk. Csak azt nem értem mi a célod. Mit szeretnél mondani? Hogy nem mindenki hülye, aki lcd-t vesz, ezáltal Te sem vagy az? Nem vagy hülye, rászántad a pénzt, tudatosan, meg a teló is kellett (ez se normális), ennyi. De hogy miért bánt Téged, ha egy szakmai fórumon tisztázni akarjuk, hogy képminőség tekintetében nem alternatíva, azt nem értem.
-
StLui
veterán
válasz
soldier2 #208 üzenetére
"Persze jó a plazma, és van akinek jobban bejön, csak épp az emberek durván 90%-nak nem"
Jó műsor a Győzike show, Barátok közt (ezt én nézem), Budapest éjjel nappal? Nem, trágyadombok, de az emberek, pontosabban a tévénézők nagy részének ez kell, ettől van nézettség, ettől van bevétel, akkor ezt kapják. Ha az emberek rikító lcd kell akkor azt kapják.
Még egyszer leírom a félreértések elkerülése végett: nincs jelenleg plazmám, volt régen, szar volt, de most akkor is plazma a legjobb MOZGÓképmegjelenítő, állóképre meg talán az ips monitor a wg-al, vagy mivel.Ráadásul az emberek 80-90%-a viszont nem tudná megkülönböztetni őket, vagy ami rosszabb, az lcd látná szebbnek, a rikító színek miatt, mert ahhoz szokott, ahhoz ficamították az izlését.
Pl én sem látom a kadenciaproblémát sem (tudom ez nem lcd-plazma kérdés), és a közelemben senki nem is tudja mi az, én legalább már tudom. -
erdoke
titán
válasz
soldier2 #208 üzenetére
Szerintem éppen azon kevesek véleménye ér legtöbbet minden összehasonlításkor, akik otthoni körülmények között mindkét alternatívát kipróbálták, ismerik. Mivel LCD TV-je, monitora gyakorlatilag mindenkinek, vagy mindenki közeli ismerősének van, éppen a plazmával is tapasztalatot szerzett emberkék véleménye lehet objektív.
Az, hogy egy olyan ember benyög valamit, aki az egyik összehasonlított terméket csak boltban látta 10 másodpercig, szerintem semmit nem ér. Értjük, hogy neked kiváló tévé a W9, de honnan tudod, hogy nem mondanak igazat azok, akik a 140-180 ezer Ft-tal olcsóbb 50-es Panasonic GT60-ra azt mondják, hogy simán veri akármelyik LCD-t? Lehetne egy nagyobb, jobb képminőségű tévéd lényegesen olcsóbban, és ez rossz érzés? Nem mi tehetünk róla, hogy te nem néztél utána elég alaposan vásárlás előtt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- Külpolitika
- Kés topik
- Sorozatok
- World of Tanks - MMO
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest