- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Steam Deck
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
looser #21367 üzenetére
Beállítások --> Vezetéknélküli és ... résznél a Továbbiak --> Internetmegosztás és ha be van dugva, akkor be is lehet pipálni az Usb-set. Bepipálás után Win8-on megkérdezte, hogy milyen típusú hálózat (otthoni vagy nyilvános) és telepített némi drivert.
Vagy használhatod Wifi hot-spot ként is, illetve Bluetooth-on is képes internetmegosztásra. -
darvinya
titán
válasz
looser #20382 üzenetére
Finoman szét pattintani a burkolatott.
Ha lenne műszer könnyebb lenne bemérni lábak vezetékezése.Na de találtam egy jó leírást.[link]
Csak annyi a különbség, hogy neked pont fordítva kell, azaz iPhone-osról(S Ace) Galaxy 3-ra.(Ha nem megy Bp. 11 ker.-i vagyok kb. 30 percen belül kész.)
-
Osi222
tag
válasz
looser #20370 üzenetére
Közel másfél éve használok Jabra Chillt.
Két negatív dolog, amit tudni kell róla: sajnos szifonhoz készült a csatlakozója, így a telcsihez egy otromba adapterrel kell hozzákötni, hogy bármiféle hangot kiadjon magából (2011-es SE-k átka). Nekem a felvevőgombokon keresztül a zene irányítása valahogy nem működött rendesen, de a hívásfelvétel kis odafigyeléssel igen.
Ezeket leszámítva a valaha általam használt legjobb füles. Kellemes a hangja, van elég magas meg mély is benne, és a dinamika is megfelelő. A legjobb viszont szemben az agybadugós szörnyekkel, hogy nem nyomja szét a hallójáratot, kényelmesen beilleszthető a fülkagylóba, és atomstabilan benne is marad.
Mivel sokat sportolok, nekem más szóba sem jöhet, ennél jobb fülest a negatívumai ellenére sem találok.
Sajnos az otromba adapternek köszönhetően a kábleszakadás is gyorsabban bekövetkezik, így én most már a harmadik darab megemésztésébe fogok majd bele, de ez eddig egyik korábbi fülesemnél sem volt másképp. -
punky10
addikt
-
-
Nekem is tetszik, de a P.AMP jobban szól, a csicsát leszámítva is.
Te említetted a "walkman hangzást" ezért gondoltam, hogy a minőség is fontos számordra.Egyébként tényleg hasznos kis lejátszó, a fiaimnak is biztos befog jönni, ajánlom is nekik.
Ők sem adnak a részletekre, csak szóljon és könnyen lehessen kezelni. Ajánlom én is, akik nem szeretnek lejátszó listákkal és tag szerkesztőkkel kínlódni. -
Felkeltette az érdeklődésemet az általad linkelt lejátszó, eddig nem próbáltam még.
Az alkalmazás méretéhez képeset elég jól szól, igaz nekem nem jön be ez a minimalizált lejátszás. Egy kicsit úgy érzem, mint ha loser volnék, és direkt nekem fejlesztették volna.
A viccet félre téve egy 2.1 android OS-en, ahol fontos a helytakarékoskodás, ott nagyon jól jöhet.
Egyenlőre a PowerAMP nekem sokkal jobban bejön. -
Mr X
veterán
Tudom,macera munka, de próbáld meg, hogy gmail-ben átírod a kontaktnevekben az ékezetes karaktereket. Kitörlöd és visszaírod ugyanazt, aztán mented és letöltöd telefonra. Elképzelhetőnek tartom, hogy a karakterkódolással lesz a baj.
Próbaképp megnézheted először csak pár darab névvel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged