Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave1984
őstag
Azért remélem lesz 3x kernel portolvd Minire.Már nem próbálgatok romokat.
-
Dave1984
őstag
Nem tudom miért van mindenki oda a Smultronic romért.Próbáltam,de sokkal lassabb,mint a Real ICS lite v4 + mesa v1.8 kernel!
-
Dave1984
őstag
válasz
fatal` #18624 üzenetére
Próbáld ki,h. A háttérfolyamatokat 4ben maximalizálod!
Cache cleaner,pedig nagyon kell!
Hosszabb böngészés akár 20mb cache helyet foglal!
Clean master programot ajánlom!
Ingyenes
@wayne1
MIUI romok nem jönnek be!Hasa MIUI romját próbáltam,nem volt vele baj,de vlmiért jobban bejön a gyári UI -
Dave1984
őstag
válasz
eastsider #18620 üzenetére
AElég hard user vagyok.Ha nem dolgozom ezen nézek filmet netezek stb.Kb 6 óra HD videót bír 1töltéssel lejátszani.Nálam kb 12 óra alatt lemerül,de más rom még ennyit se bír:-D
Ha dolgozom akkor pár jelefon e-mail 12óra alatt kb 20% merül!
Kamarush kernele ehhez a romhoz nem a legszerencsésebb,mivel build 031re készült a kernele ez a rom pedig build 057en alapszik!
Mesa 1.8 as kernel a legjobb hozzá jelenleg! -
Dave1984
őstag
-
Dave1984
őstag
válasz
enginev3.0 #17539 üzenetére
Rootolni feltétlenül megéri szerintem.Sok gyári szart lelelhet pucolni,ettől is picit gyorsabb lesz a telefon,illetve több szabad memóriád lesz.Real ICs Lite után én már nem térnék vissza a gyári romra,illetve gyári kernelre
Attól függ mire kell.Nekem hd videó lejátszása fontos,tehát fontos a minél jobb teljesítmény!Ha alapdolgokra használod csak elég a gyári rom -
Dave1984
őstag
válasz
enginev3.0 #17534 üzenetére
Sajna tényleg nagyon gyenge a Wi-Fi vevője!
-
Dave1984
őstag
Real ICs lite V4 Mesa Kernel 1.8
-
Dave1984
őstag
Akkor végre jöhetnek a még jobb főzött romok:-D
3as Kernel mikor lesz Minire? -
-
Dave1984
őstag
válasz
kamarush #16795 üzenetére
Azért ezt nem hiszem!Te sokat letettél az asztalra(romok,kernelek,sriptec)Mostani romok kernelek többsége is a te fejlesztéseiden alapulnak!Szoval hidd el,sokan várjuk az újabb munkáid,ha nem paypalos lenne a donate anyagilag valamit tudnék segíteni.Szakmailag nem,mert a munkám miatt így is alig van időm:-(
Kitartást,és ha rámhallgatsz csinálsz egy posztot az XDA-n,legalább az a pár ezer ft összejöjjön,vagy talán valaki felfog ajánlani egy működésképtelen Minit! -
Dave1984
őstag
válasz
Bukk900 #16764 üzenetére
Real ICS lite V4nél sztereó a hang!
Mellesleg szerintem a legjobb eddigi ICS rom.GPS el vannak bajok benne,de azt nem használom!@KO9
Köszi a tanácsod,bár nálam ennél a CPU beállításnál fogyaszt a legkevesebbet,mégis nagyon gyors(Antutu 4400körüli pontot ad)
1400/134Mhz ondemand/Noop
Köszi a beállításban a segítséget! -
Dave1984
őstag
Ko9
Ha maximálisan elégedett vagyok a V2 es romoddal érdemes ezt az újat feltennem?!
Nagy kérdésem: sebességbe hozza a V2es romod szintjét,vagy legalább megközelíti?
Egyébként nagyon köszönöm a munkáid!
Respect! -
Dave1984
őstag
-
-
Dave1984
őstag
Intenzív használattal ugyanúgy merül,mint a GB,ha nem jobban!Böngészés közben még mindig akad a zenelejátszás!Ugyanazt az avi videót akadozva játsza le az mx !playert,amit gben simán visz!Fényerő valóban brutál,de egyre biztosabb vagyok abban,h. Az ICS akadásmentes működéséhez kevés az 512mb ram!
Részemről marad végleg KO9 GB romja! -
Dave1984
őstag
Scroling cache mit takarhat ?Minisandwich lite romban.
-
Dave1984
őstag
válasz
fatal` #15004 üzenetére
Lehet az én látásom túl jó,de hidd el,még ezen a kis 3 colon is megfigyelhető minőségbeli különbség.Egyébként most feltettem MiniCMSandwich Lite Final v4
,előző verziónál voltak Bugok,de úgy tűnik ez már bugmentes és tényleg van olyan gyors,ha nem gyorsabb,mint a GB.Próbáltam a Real ICS-t hát...nagyon RAM zabáló volt,marad ez a verzió.Eddig ez a leggyorsabb,és a 720P youtube videókat is szépen viszi -
Dave1984
őstag
-
Dave1984
őstag
-
Dave1984
őstag
válasz
wayne1 #14007 üzenetére
Igen,erre gondoltam.Zárt bootloaderü telefonra is feltehető!
@Hunfutal: Amit a rendszer használ alaprogramokat azt ignorba lakom,de amit már nem használok apot,azt task killerrel bezárom!Pl: videolejátszó,böngésző stb.Így nem lassúl be a telefonom,mellesleg tapasztalat,h.tovább bírja a nyúzást!Mondjuk nekem tökmindegy ki használja,ki nem,de senki ne panaszkodjon,h.egy idő után belassúl a teló! -
-
Dave1984
őstag
szerintem rosszabb lett ICS el,főleg mikor elkezdtem belakni a rendszert.Iszonyu lassuvá vált,hiába töröltem a sok gyári szart.Szintetikus teszten is elég gyatrán szerepelt 3000 körül lett Antutuval az eredmény 1ghzen,még GB 3200 minimum!Ráadásúl a képernyő felső része jobbról-balra haladva egyre kisebb lett/értesítősáv/Nekem ha ez így marad nem kell ICS!
-
Dave1984
őstag
válasz
fatal` #12220 üzenetére
ebben tévedsz!Folyamatosan foglal memóriát,ami + fogyasztást,illetve a kevesebb memória miatt a telefonod is lassabb lesz!Hidd el,h. így van!Nem egy buttery figyelő programmal teszteltem le a fogyasztást!Ha kidobod a fölös programokat,Mini esetében kb + fél nap aktív használatot ad,és belassulni sefog,ha task,cache cleanert használsz!
-
Dave1984
őstag
Elnézést,szerk.idő elmúlt!
Szerintetek májusra kijön a hivatalos ICS Minire?
Illetve csak gyári kernellel fogom tudni használni?Rootolni lehet majd? -
Dave1984
őstag
a wlan modul telepítése recovery-ből.
Belinkelnéd?Nem találom!:-( -
Dave1984
őstag
válasz
Joe.36 #11044 üzenetére
ha értesz a task killerhez sőt!
Amit a rendszer automatikusan elindit alkalmazajást azt ignorba rakod!
Probáltam Task killer nélkül.Böngésző+ videót néztem maradt kb 60 mega memória,ami miatt igencsak lelassúlt a telefon és gyorsabban is merült!Ami még fontos program és sokan elfeledkeznek róla az a cache memória RENDSZERES ürítése.A felgyült cache memória ís igencsak zabálja az akksit,lassítja a telefont!
Szerintem 1gb belső memória alatti telóknál kötelezően ajánlott a használata,mind a task killernek,mind a cache cleanernek! -
-
Dave1984
őstag
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1605150
Hivatalos Sony Ics Rom,átportólva Minire!
Nem igaz,h.nem próbáltam.
Amiért nem tetszik: Titanium backup nem működik.Csomó programom nem működik rajta.Pl Vitalplayer
Folyton valami hibaüzetetet feljön,pedig nem törőltem semmi gyári cuccot!2* is felraktam,hátha valami műveletet kihagytam,de nem!
És a legfontosabb!Lassabb az ICS,mint a GB!Kíváncsi leszek a hivatalos Mini Romra! -
Dave1984
őstag
Sziasztok.
Official Sony ICS 4.1.A.0.562 GENERIC Port
ezt a Romot tettem fel,minden frankón működik,egy problémám van csak.A titanium backupal nem tudom visszatenni az elmentett programjaimat!Root jogot megkapta,Ha Restore-t nyomok a visszaállításnál az írja ki,hogy Failed!
Valaki tud segíteni hogy orvosoljam,vagy várjak a Mini ICS-ig? -
Dave1984
őstag
Tegnap elkezdtem felfedezni a Go launchert.
Ez lett az eredmény(ami szubjektív nekem a legjobban tetszik)
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest