- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Androidos fejegységek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Steam Deck
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iomega
addikt
válasz
bokrosolajos #3934 üzenetére
"Nektek nem olyan a videó, mintha egy hajlékony tükörlap mozogna? Kicsit nyúlik, torzul időnként a kép?"
Ez természetes jelenség, nem hiba. Sajnos még a 2-300E Ft-os dslr gépeknél is jelentkezik videózás közben, ez a nem kívánatos jelenség. Jelly effect a becsületes neve. Hirtelen mozgásnál jelentkezik, mondjuk jobbra-balra forogsz gyorsan.
-
Iomega
addikt
válasz
bokrosolajos #3843 üzenetére
Én is a független telefon híve vagyok.
-
Iomega
addikt
válasz
Dottore #3808 üzenetére
Ez nagyon jó lenne, tényleg. Én nem szeretem a buherálást semmiben.
Muszáj egységesíteni egy szinten belül, ez a működésben is látszódni fog. És azért ott a hangsúly, mert jelenleg sok esetben, a nem éppen stabil működése miatt szidják sokan az Android OS-t.Csak jöjjön az az ICS.
-
Iomega
addikt
válasz
Kicsirics77 #3804 üzenetére
Remélhetőleg látványos lesz az előrelépés, a végleges ICS-sel.
-
Iomega
addikt
Dottore: Véleményed szerint, miben fog jelentős változást mutatni a telefon, ICS telepítése után?
A sebesség, esetleg optimalizáltságban?
Bokrosolajos: Köszi az infót!
-
Iomega
addikt
Wifi, GPS, az milyen, mennyire erős ebben, az Arc S?
-
Iomega
addikt
Köszönöm mindenkinek, hogy saját tapasztalatát megosztotta!
Mindenképpen pozitív ez a visszajelzés.
-
Iomega
addikt
válasz
Kicsirics77 #3736 üzenetére
Az kellemes üzemidő.
-
Iomega
addikt
Átlagos használat mellett, mennyit bír ki az akksi nektek?
-
Iomega
addikt
Szekra: Te Iphone-t akarsz váltani droidra?
-
Iomega
addikt
a biztató szavakat mindenkinek!
Na majd kialakul egy kép. -
Iomega
addikt
Most akkor érdemes ilyen telefont venni?
Olyan negatívumokat írogattok egymásnak a telefonról, hogy már ettől is kezd elmenni a kedvem. Kérlek benneteket, hogy még jobban ne vegyétek el a kedvem a vásárlástól.Pedig azt hittem, hogy ez milyen patent kis készülék. A működése biztosan az is, de a burkolati, és gombokkal kapcsolatosan felmerülő negatívumok.....
-
Iomega
addikt
válasz
Avicularia #3565 üzenetére
Én nem azt írtam, hogy a telefon "sz@r" lesz, hogy a szavaddal éljek és igaz amit írtam, ezzel csupán te nem értesz egyet.
Ha rootolsz, akkor Igen is elállíthatod úgy a telefont, hogy utána nem fog megfelelően működni :N , legalábbis, úgy, ahogy szeretnéd. Én csak erről írtam. Előbb olvass, értelmezd az írt szöveget és utána írj véleményt, és olyat ami a valóságot fedi.
Az, hogy neked jól működik a telefon rootolás után, az rendbe van, de nem mindenki jár el megfelelően. Persze, ha meg van hozzá a megfelelő tudásod, akkor valószínű, hogy rontani nem fogsz a helyzeten, de a ki nem ért hozzá.....Ne mond már, hogy rootolással, nem befolyásolhatod negatív irányba a telefon működését.
-
Iomega
addikt
válasz
Avicularia #3548 üzenetére
Tudom, hogy mi az a root, pont attól tudod elcseszni a működését, ha belenyúlsz úgy, hogy nem értesz hozzá kellőképpen. Ha nem szakszerűen teszed, akkor jönnek a problémák.
Nem kellene ellenségeskedni.
Ha nem érted a mondandómat, akkor olvasd el többször, hogy megértsd.Dottore: Félreértetted amit írtam, tudom, hogy nem egy és ugyanaz a root, meg a custom rom.
Az egyik mondatom elején, azt az "ilyenkor kezdődik a rootolgatás", azt vedd úgy , hogy nem írtam oda. Lényeg, ha valakinek nem tetszik a gyári beállítás, akkor sokan belenyúlkálnak a telefonba, illetve elkezdenek más-más romokat feltenni.
Nekem fontos a stabilan működő telefon, így inkább hagyom úgy, gyári állapotban, ahogy a gyártó piacra dobta. Nekem megfelelő egy telefon úgy is, na meg időt se áldoznék rá, hogy főzött romokat rakjak rá, próbaképpen. Aztán vagy beválna, vagy nem. A rom cserével kezdődik el sokaknak egy ördögi kör, nem tudják abba hagyni, cserélgetik a romokat folyamatosan.
Nekem azért kell egy telefon, hogy naprakészen üzemképes legyen, és szolgáljon engem, ahogy tud.
Ezért is választanám az SE Arc S-t, mert állítólag megfelelően működik. -
Iomega
addikt
válasz
Kecuhun #3540 üzenetére
Szerintem, ha gyári állapotába visszaállítanád, akkor megszűnnének ezek a problémák. Újra megfelelően használhatóvá válna. Az UI egyszerűsége, amit a gyártó megalkotott, azt sokan nem fogadják el, mert nem annyira tetszetős. Ilyenkor kezdődik a rootolgatás, főzött rom rátelepítése, és ekkor jönnek ezek a furcsa , bosszantó jelenségek.
Én azt javaslom, hogy a gyári állapotába hozd vissza, és próbálgasd, de nagy valószínűséggel megszűnnek a problémák, amik nagyon zavaróak tudnak lenni.Békélj meg a gyári UI-val,
szerintem fontosabb egy jól működő telefon a mindennapokban, mint egy tetszetős UI, mellette problémahalmazzal.
-
-
Iomega
addikt
válasz
#Dániel #3529 üzenetére
Olvass vissza, mert a kérdéseid majdnem mindegyikére megtalálod a választ, a ma íródott hsz-ek között.
Dottore: Megelőztél.
Nekem is volna egy új kérdésem. Ennél a készüléknél ugye nincs olyan jelenség, hogy indokolatlanul újraindul, illetve telefonálás közben lefagy, vagy mondjuk a bejövő hívásokkor nem jelez a telefon.? Hívnak, és nem csörög.
-
Iomega
addikt
Még azt is szeretném megkérdezni, hogy mennyire valós az, hogy az Arc készüléken az Android rendszer, mondhatni majdnem a legjobban van optimalizálva? Nincs vele semmi különösebb működési problémátok?
Azért fontos számomra, bár szerintem mindenkinek fontos ez a kérdés, mivel nem tudom eldönteni, hogy WP7-es, vagy Android-os telefont vegyek. Ez a dilemma amiatt van, hogy sokan panaszkodnak az Android rendszerének az instabilitására, vagyis, hogy az adott készülék gyártó, nem optimalizálta rendesen az OS-t.
A WP7-es , csak azért szimpatikus, mert nagyon rendben működik a rendszer, állítólag.Nem akarok főzött romokkal bajlódni, csak a gyárival menjen rendesen a telefon és kész, max. az ICS-re, ha lefrissül az bőven elegendő lenne számomra.
Duvi:
-
Iomega
addikt
Sziasztok!
Olvastam, az előző hsz-eket, ezzel kapcsolatosan csak annyi kérdésem lenne, hogy a telefonon lévő ezüstös, krómhatású gombok, ill. az oldalát szegélyező csík, mennyire áll ellen, kopik, vagy nem?
-
Iomega
addikt
Szép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest