- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
Köszönöm!
Samu Wave-nél sosem jelentkezett, pedig az sem egy drága telefon. De a ma már elavult FinePix S5600-omon sem láttam még ilyen Jelly effectet.
Ellenben gyors jobbra-balra mozgásnál elmosódottabb volt mind a kettő. Otthon készítek majd egy pár próbát. Sajnos aWave már nincs meg
Ha ez ilyen elterjedt dolog, akkor talán videó editáló szoftveren van rá utólagos gyógymód!
Egyébként ez a rolling shutter a magyarázat arra is, amit egy-két mobiltelefon sample videón látni, hogy j-b mozgásnál időnként vízszintesen ketté törik a kép?
-
Dottore
addikt
Szerintem mindkettő, de ezt el is várja az ember.
Ami nekem nagyon szimpatikus, az az alap ICS UI, amit ugye a Google most már nem enged a gyártóknak kiszedni. Ez is egy nagy változás. Nagyon kell az egységes grafikai megjelenés, egy irányvonal amit a fejlesztők is konzekvensen betartanak, mert ami most van az káosz.
Ott az iPhone. lapozgatsz benne, megnyitod az appokat és egy kerek egész. Androidnál ahány app annyi design, sortávolságok össze vissza, betűtípusok keverednek, ikonok az izometrikustól a gyermeki ákombákomig olyan képet mutatnak, hogy hányinger.Grafikus vagyok nem programozó és csupán azért kellett megtanulnom a buherálást, az SDK alapjait, mert nem bírom elviselni ha valami ronda. Kénytelen vagyok magamnak kijavítani azokat a programokat amiket használok.
Remélem ennek hamarosan vége lesz.
-
Dottore
addikt
Wifi. Az androidos telefonjaim között eddig a legjobb. Nokiákat is beleértve egy gyenge négyes az ötös listán.
GPS. Perfect. Tegnap autóban hőkezelt szélvédő mögött (adatkapcsolat kikapcsolva) mire beírtam hova, megvolt a műhold is. Csak a legjobbat mondhatom róla. Még soha nem hagyott cserben.
-
szekra
addikt
-
mrlujoak
veterán
Nem, nem érdemes...
Najó komolyra fordulva.
Az, hogy kinek mi az álláspontja az csak kis mértékű tájékoztató jellegű legyen.Nézd az SGS és SGS2 papírvékonyságú hátlapja is milyen illúzióromboló, mégis veszik mint a cukrot.
Azok anyagminőségét is kemény kritika éri, és mégis veszik...A nyöszörgő hátlap sem mindenkinél jön elő, ha mégis, nagyon könnyen orvosolható, egy papírlap, vignetta, árazócédula (beragasztásával), ami a készülék használatát nem befolyásolja.
A gombos "hiba" sem hiba - ha nem töröd össze, vagy jó helyen nyomod, akkor az is éppoly tökéletes, mint bármi más
-
Dottore
addikt
Azt válaszd aminek a hibáival meg tudsz barátkozni. Minden telefonnak vannak hibái. Ennek ez.
-
Viper26
nagyúr
"Ne mond már, hogy rootolással, nem befolyásolhatod negatív irányba a telefon működését."
Pedig qrvára nem befolyásol semmit...a hozzá nem értés már annál inkább.
Mondjuk ha ezek után a júzer akkora gyökér, hogy nekiáll rendszerfájlokat törölgetni, talán jobb is ha gyorsan vesz egy 3210-et. -
Avicularia
veterán
Bocs,de ezt nem bírom olvasni.Nehogy már kitaláld,hogy a rootolástól sz@r a telefonja
Nekem rootolva van az arc,meg a galaxy tabom is és semmi ebből eredő probléma nincs.
Sőt még csak nem is azt a gagyi gyári felületet használom és tökéletes.
Szóval nem kell az embereket dezinformálni,a root önmagában semmilyen problémát nem okozhat. Az már inkább ha a user root után ész nélkül belenyúl a telefonba.
Ne keverjük össze a két dolgot!! -
Dottore
addikt
A root és a custom rom nem ugyanaz. Nekem sem a gyári SE GUI van és mégsem használok más romot.
Ami a "csodaszép" SE grafikát illeti, engem leginkább az izometrikus ikonok idegesítenek. Elég gáz. Na mindegy, ahogy olvasom ezentúl minden androidos telefonon kötelező lesz a default skin. Ideje volt.
-
mrlujoak
veterán
Kérdésedre a válasz: Nagyon is valós.
Bizony, a Sony Ericsson 2011-es sorozata megfontolt tervezés eredménye.
Nem hiába látszik, hogy mindegyik sebessége kellemes.
Azt sem illik elfelejteni, hogy a SE eleddig az egyetlen nagy gyártó, ami mindegyik tavalyi androidosára kiadja a 4.0-át.
Többek közt ez is a megfontolt termékkínálat eredménye. -
duvi
nagyúr
Nem vagyok droid szakértő (ez az Arc S is a fiamé), de az eltelt három hónap alatt még nem volt fagyi, restart vagy egyéb probléma. Pár naponta kell egy restart neki, ha belassulna egy kicsit. A gyári szoftver eddig tökéletesen bevált. Nem kell főzicskézni
A WP7-nek két kardinális fogyatékossága van számomra. Hivatalosan nincs adattár mód és BT fájlküldési funkció (csak fülessel kommunikál). Egyébként stabilnak és gördülékenynek jellemzik a használói. -
mrlujoak
veterán
Bírja. Mind az oldalsó műanyag, mind a gombsor.
Dottore:
Ha nyikorog, egy matrica vagy papírdarab és nem fog.
Eddig egy nyiszogó hátlapú arc S-szel találkoztam, az első dolog volt, hogy az ominózus helyre (kamera és a másodlagos mikrofon lyuk alatti rész) beragasztottam egy sima, mezei árazó vignetta darabot.A műanyag vékonyságáról - pláne a hátlapról - pedig a Samsungot kérdezd, SGS és SGS 2...
-
aimettirlz
tag
elmondanám hogy itt már nem az összeszerelésről van szó mivel a telefon van vagy 8 mili vastag így ha meghajlítod az egészet nyilván ropog egy picit... teszteletem... ahogy megnyomkodnám a hátlapot kicsit látni hogy az egész telefon picit bejlik meg alapból homorú de ez annyira elhanyagolható... hogy felesleges ezzel foglalkozni... a másik része a dolognak hogy nem fém tehát ne is várjál ettől jobbat az anyag hozza a tőle elvárható szintet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- Linux kezdőknek
- Tippmix
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest