- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Androidos fejegységek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Steam Deck
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.zso
aktív tag
Annyira nem vagyok benne biztos,h valamelyiket is visszakapom...Az arc s-en meg nincs semmiféle nyomkövető progi. Még egy nyavajás telefonzárat sem aktiváltam rajta...
Bár mind1. Raknak rá egy új szoftot, és ennyi. Hiába van telefonzár.
Ráadásúl benne csücsült a 32 GB-os Silicon Power microSD is. -
m.zso
aktív tag
Sziasztok Arcok ill Arc S-ek. Azthiszem búcsúznom kell tőletek
A hétvégén a balatonon barátnőmmel együtt kiraboltak minket. Felnyitották a kocsimat, miközben strandoltunk és kilopták a két büszkeségemet (Xperia Arc S és K750i) az autóból, sok más egyéb dologgal
. Természetesen a rendőrséget értesítettem, de nem érzem hogy valaha is viszontlátom az Arc S készülékemet.
.
Rendőrségnek el lettek küldve az IMEI számok, de sztem azokat simán át lehet írni.Lehet, hogy hülyeséget fogok kérdezni.Nem lehet ezeket valahogy követni ?
-
m.zso
aktív tag
Használ valaki Forsquare-t?
Segítsetek egy kicsit, hogy hol lehet új helyet létrehozni ?
Eddig semmiféle lehetőséget nem találok sem a menüben ,sem máshol.
Ha nem tudok új helyet hozzáadni, akkor sztem semmi értelme nincs. -
m.zso
aktív tag
Tud valaki olyan panorámaképkészítő alkalmazást, ami a darabokat nagyfelbontásban (6-8 megapixelben) készíti ?
A másik követelmény, hogy kényelmesebben lehessen megcsinálni a panorámát.
Azt vettem észre, hogy felvételkor a jelly effect miatt eldönti az egész felvételt, a kép két szélén meg a részletek megduplikálódnak és ettől szellemképes lesz a felvétel.Kipróbáltam a már a 360 panorama-t, amit annyira dícsérnek, de egyszerűen nem lehet bekalibrálni a mozgásérzékelőt.
-
m.zso
aktív tag
ICS tulajok. A kamera milyen képeket csinál az új szofttal ?
-
m.zso
aktív tag
Van esetleg valakinek valami ötlete arra, hogyan lehetne a belső memóriát kiüríteni? Mivel van pár alkalmazás, ami frissítéseket kért és már csak 40 mb szabad hely van.
1 hónapja volt még 110 mb. Érdekes, hogy minden program az sd kártyán van. Kb 2 vagy 3 alkalmazás van a belső memóriában. -
m.zso
aktív tag
Bocsi. Nem akartam hülyeséget írni, de én így tudom elképzelni. Nyilvánvalóan a több funkció, több erőforrást fogyaszt, de ez nem azt jelenti, hogy rosszabb lesz.
Ezért hoztam fel az xp-win7 hasonlatot. Nem lehúzni akarom az ICS-t.
Jelenleg kíváncsi vagyok hogy milyen lesz ezen a készüléken. A fórumtagok nagytöbbsége sztem egyből feltolja, ahogy közzéteszik.
Nekem megfelel ez is, ami van. Még ez a rendszer is fényévekkel jobb, mint amit előtte használtam. -
m.zso
aktív tag
válasz
csatakacsa #5230 üzenetére
Ez nem meglepő. Ha szebb felhasználói felületet kapunk újdonságokkal akkor a ramot a cpu-val együtt tuti, h megeszi (legalábbis jobban kihasználja) majd az ICS. Ez kb olyan, mintha xp-ről vistára (vagy win7re) váltanánk.
-
m.zso
aktív tag
válasz
Loituma69 #5184 üzenetére
Nekem ez az első Androidos készülékem, én is meg vagyok vele elégedve.
, csak ne repedjen. A vékony hátlappal megbékéltem ( bár eddig sem nagyon zavart ).
Talán egy kis gyomlálás ráférne a gyári szoftverre, de egyenlőre nem akarok belenyúlni.
ICS-re kíváncsi vagyok, de annyira nagyon nem várom. Megnyugtató a tudat, hogy lesz erre a készülékre. -
m.zso
aktív tag
válasz
orion23 #5129 üzenetére
Előfordult már nálam is ez a jelenség, hogy az állapotjelző led nem villogott a nem fogadott hívásnál, viszont az állapotsoron, meg a kijelzőn is megjelent.
Még nem akkora nagy probléma ez. Majd valami frissítéssel javítják.
Más :A menüben betűrendben vannak rendezve nálam a telepített alkalmazások. Ha kilépek egy nagy erőforrást igénylő programból (ezt elsősorban játékoknál vettem észre), akkor automatikusan visszarakja egyéni rendezésbe.
Ilyennel hányan találkoztatok ?
Mondjuk ez is csak apróság.
-
m.zso
aktív tag
Ha hosszabb távra gondolkodsz, akkor inkább Ray. Ez vagy megreped, vagy nem.(Természetesen, én sem szeretném, ha megrepedne a sajátom).
Másfél évig volt samsung wave nálam, azt még elég kényelmes volt farmer/ingzsebben tartani. Farmernadrágban szövettokkal együtt még elmegy séta közben.
Ma sajnos le kellett vennem a hátlapot,mert 2 és fél hónapja előszőr fagyott le, de annyira, hogy ki kellett vegyem az akkumulátort.
Mondanom sem kell, alig jött le a hátlap. De amikor visszaraktam, nem hallottam a "jóleső kattanásokat" -
m.zso
aktív tag
Én a helyedben egy Xperia Ray-ben gondolkodnék.
Az nem reped sehol, igaz, kisebb a kijelző 0.9 hüvelyk-kel, meg "csak" 1 ghz, de legalább minőségibb, masszívabb az összeszerelése.
Nekem is jobb lett volna egy Ray, de hát ennek ugye nagyobb a kijelzője, jobban olvasható, szép design,
(meg jó volt, amikor ismerősökkel találkoztunk, aztán nálam is ott volt az asztalon egy 4"+os kijelző).
Nem akarok megint hergelni senkit ezzel, de azért egy közel 100k ba kerülő készüléket rakjanak már össze rendesen. -
m.zso
aktív tag
válasz
Barcode_Rec #4929 üzenetére
Ez már járható út ...
. Megkérdem az illetőt. Ha ez sem tetszik neki, akkor már nem érdekel, h mi gagyog
Köszönöm a segítséget a nevében is.
-
m.zso
aktív tag
válasz
Barcode_Rec #4927 üzenetére
Bocsi. Nem kimondottan neked címeztem.
-
m.zso
aktív tag
válasz
Barcode_Rec #4923 üzenetére
-
m.zso
aktív tag
Sms üziknél hogy lehet beállítani hogy a csevegő nézet helyett a mappákat mutassa a készülék ? Pl kimenő, bejövő üzenetek, piszkozatok, stb.
-
m.zso
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #4885 üzenetére
Az adatforgalom folyamatosan ki van kapcsolva. Munkahelyen és otthon is van wifi. De ha útközben vagyok, akkor egy facebook üzenet erejéig szükség lenne rá.
-
m.zso
aktív tag
Hali Arcok. Ma reggel a munkába jövet használtam a 0.facebook.com-ot ami elméletileg ingyenes.Előtte bekapcsoltam az e Nagyon jól ment utána egyböl meg is néztem biztos,ami biztos. Aztán bekapcsolva hagytam az adatkapcsolatot. Amikor beértem, megnéztem mégegyszer az egyenlegemet és csodák csodája, 1200 ft-ot lerántott
. Előre bocsátom, hogy nincsenek önmagugktól frissülő widgeteim, sem pedig alkalmazásaim ( tudtommal). Erre szeretnék valamilyen megoldást találni, hogy magától ne húzzon le ezreket a kártyámról.
-
m.zso
aktív tag
Szerintem jogos a felháborodás, azért egy százezres készülékről beszélünk.
-
m.zso
aktív tag
Szeretnék egy kis statisztikát a repedt, hibás Arc, Arc S készülékről.
Ezzel természetesen nem lehúzni, fikázni akarom, mert én kifejezetten szeretem ezt a készüléket.Akiknek reped az Arc, vagy Arc S.
Mióta van meg, mennyit használja a telót és mire ?
Ja és egy fontos kérdés. Hogy eletjette már valaki a készüléket?
Lehet, hogy pont azon a részen van egy vékonyabb anyagfelület, ami ha elejted, azonnal nem is, de később a hőtágulás betesz neki és ezért reped el.
Bátran lehet válaszolni.Én bevallom, egyszer lerántottam az éjjeliszekrényemről, amikor filmnézéskor be volt dugva a füles és véletlenül helyezkedés közben belegabalyodtam a fülhallgató kábelébe és a kijelzővel a lamináltparkettára esett körülbelül 50 cm-ről.
-
m.zso
aktív tag
Van olyan, akinél az ARC S repedt meg ?
-
m.zso
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #4641 üzenetére
Ilyenkor kellene valami bizonyíték okirat hogy ez bizony típushiba. Nálam még nem fordult elő ilyen, de nem is akarom (bár az egy dolog, h mit akarok).
-
m.zso
aktív tag
És mi van a vadászpilótákkal ?
-
m.zso
aktív tag
válasz
bokrosolajos #4260 üzenetére
Nagyon egyszerű a recept. Néha csak le szoktad üríteni a telóról a képeket. Minden mentésnél dátummal jelölt mappát hozol létre, legalábbis én így csinálom. Nekem is feltűnt, de nem húztam fel magam rajta. Bár érdekes, h a k750i nem nullázta le a számlálót.
-
m.zso
aktív tag
válasz
cassius.clay #4229 üzenetére
TP-Link Routereknél ez alapértelmezetten jelszó:admin, felhasználónév: admin. A routered manualjában benne van.
-
m.zso
aktív tag
válasz
darvinya #4178 üzenetére
Akkor íme, még egy ellenpélda. Samsung Wave bluetoothon keresztül másoltam mixeket a telefon memóriakártyájára. Másnap a buszon megnyitom a zenelejátszót, megnyitom a mixek mappát, keresek és lámlám, ott a keresett mix, amit előző nap másoltam fel Bluetooth típusú vezeték nélküli kapcsolat igénybevételével.
Még ugyanehhez a témához: ha a telón levő filekezelővel kikeresem a wifivel átmásolt mixet (vagy tracket), rábökök, majd felajálja, h melyik programmal akarom megnyitni, a Power Amp-ot választom és elkezdődik a lejátszás és az általad felsorolt paraméterek mindegyikét tartalmazza az éppen elindított file.
Eddig csak a PowerAmp nem frissíti a mappát, amiben éppen új file-ok is vannak. Már telepítettme a PlayerPro-t is, kíváncsi vagyok, h az miként fog viselkedni. PowerAmpot nem akarom hanyagolni, mert az egy nagyon jó zenelejátszó.
-
m.zso
aktív tag
válasz
darvinya #4174 üzenetére
Igazából oda másolok, ahova akarok. Ha az összes szám menüpontra megyek, akkor látja, amit felmásoltam, de ha mappában keresgélek,akkor már nem. Ha adatkábelen másolok,akkor látja a felmásolt cuccot, de ha wifin keresztül, akkor nem. Ez az, amit nem értek.
Cris99: soha nem mentek playlistet, mindent mappába pakolok.
-
m.zso
aktív tag
Yó reggelt Arc-ok (és Arc S -ek). Power Amposok nem tudom, hogy megyelték-e már a következő jelenséget: ha win keresztül pakolunk zenét (myphone explorert használom) a telóra(memóriakártyára), a Power Amp nem látja, az újonnan felmásolt zenéket
. Erre esetleg valami okosság?
-
m.zso
aktív tag
válasz
bokrosolajos #4144 üzenetére
Csináltam már vele 1.7 mb-os fotókat is, de wave-vel is, ami ugye "csak" 5megapixel.
-
m.zso
aktív tag
Wave is lehetett volna nagyon jó telefon, ha nem azt a szar badát rakják rá. Igazából azzal elrontotta a Samsung, de nagyon. Okostelefonból butatelefont csinált.
-
m.zso
aktív tag
válasz
bokrosolajos #4139 üzenetére
Köszi, hogy gondoltál rám (is). Nem a videós képességek miatt választottam az Arc S-t. Már tudom, hogy a Wave jobb volt képérzékelő terén. De azért az SE sem olyan egetrengetően rossz, az általad ajánlott programokat azért kipróbálom.
-
m.zso
aktív tag
Hát akkor ez tök jó. Mondjuk gondoltam erre is, de Köszönöm a segítségeket.
-
m.zso
aktív tag
válasz
bokrosolajos #4127 üzenetére
USB fejegységgel is tölthető a készülék, csak akkor nem működnek a memóriakártyára telepített programok. Pénteken délután megyek egy hosszú útra, ott ki fogom ezeket próbálni. Kíváncsi vagyok, h a Sony fejegységem látni fogja-e a memóriakártyára másolt 10 gb-nyi mixemet.
-
m.zso
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #4120 üzenetére
Dehogy használom levélnehezéknek. Pont hogy nem fogok tudni ilyen rekord készenlétiadatokkal szolgálni, mivel sokat használom.
Csak feltételesen mondtam, hogy ha úgyhagynánk, akkor egymagában ellenne egy hétig is.
-
m.zso
aktív tag
válasz
darvinya #4083 üzenetére
Equalizerrel szépen fel lehet tolni a hangerőt, meg a preamppal is. Beállítás kérdése az egész, ami szerencsére nekem nem gond. Megfelelő a gyári füles is, power amp-pal ki lehet hozni belőle a legjobb hangzást
Érdekesség : k750i-ben volt egyedileg konfigurálható equalizer. A mostaniakban már nincs, csak a prémium kategóriában itt-ott, meg a talán a SE Walkman szériában.
-
m.zso
aktív tag
válasz
darvinya #4079 üzenetére
Kicsit off téma :
Egy szóval nem fikáztuk a Samsungot.A Samsung droidját, nem próbáltam. Akinek egyszerűen minimális használatra való (fényképezés, zenehallgatás, egy pici internet) teló kell annak érdemes a Bada rendszer(SAMSUNG WAVE készülék), de érdekes hogy ezeket a telókat szerelik többnyire (tudomásom szerint) fémházzal, hogy jobban fogyjon, a minőségi összeszerelés és a ház strapabírósága miatt. Gondolom, azoknak szánják, akik elsősorban a kinézetre mennek rá. Ez a rendszer tech őrülteknek nem igazán ajánlatos. Nehézkes a fejlődése, meg ez a sok ígérgetés nekem nem jött be. Továbbá a SAMOLED kijelző beégése nem tetszik. Akkuidőben viszont messzemenően jobb az Arc-nál, a videózásnál kamerája is jobb (már azt is tudjuk, hogy a CCD miatt nem csúszik a kameraképe), nagyon tetszett az alap szoftver zenelejátszó hangzása is (amit nem lehetett kiváltani semmiféle alkalmazással).GPS, WIFI a fémház miatt lehetett gyengébb.
Mivel nekem régen is tetszettek a (Sony)Ericssonok, meg most is maximálisan meg vagyok elégedve az Arc S-sel és az Androiddal
. Háza lehetne jobb is, félek is tőle, nehogy leejtsem, mint a WAVE készülékemet, ami röhögve túlélte a gyeprácson való pattogást és az azt követő hempergést, mindenféle baj nélkül. A Bada készülékem lecserélését a szoftveres hanyagság és a SAMOLED beégése és a GPS bizonytalan működése váltotta ki belőlem.
Nem tetszett az, h benne a jó vas és szinte semmire nem tudom használni.
Kérdés: látott már vagy tapasztalt-e már valaki Super LCD beégést ?
-
m.zso
aktív tag
Amire már régóta rá akartam kérdezni. Tényleg van az Arc-on alapból védőfólia ?
Mindvégig azthittem, h az a kijelző része. Megpróbáltam lekaparni, de nem jött le. Már mind1, tettem rá egy fóliát ( ,ezek szerint még 1et ) de nem baj. Inkább kettő legyen, mint egy
. Érzékenységgel nincs amúgy próbléma
-
m.zso
aktív tag
válasz
bokrosolajos #4057 üzenetére
Nem fogok rábeszélni mindenkit, h vegyen SE-t, csak a tapasztalataimat írom le. Az Arcnak is vannak hibái, de ezekkel együtt tudok élni. Hozzáteszem, eddig soha nem fagyott le, nem indult újra böngészéskor sem. Ennek nagyon örülök. Vannak olyan progik is, amik kissé nyűgösek, de legalább nem omlasztják be a rendszert, mint anno a bada-nál. Ezeket a progikat csak ki kell cserélni és minden ok. Főzött romokkal sem kísérletezek, mert nincs szükségem rá. Csak egy dolog ,ami zavar, h visszatérjek a topichoz, a belső memória betelése, de még ezt is meg tudom oldani. Ebből a szempontból a bada jó volt, h előre beállítottam a telót, h az SD-re telepítsen és ő oda telepített.
Az első nagy csalódásom tényleg a kijelző volt, amikor megtudtam,h beég. Amikor kibontottam a kis wave-t akkor leesett az állam, h mennyire gyönyörű színek vannak, meg mennyire élesek a képek, Hozzáteszem, h egy Sonyericsson k750i-ről váltottam...Hát igen végülis sorstársak voltunk, csak annyi a külömbség közöttünk, hogy türelmesebb voltam ... de hát a türelem is elfogy egyszer ...
-
m.zso
aktív tag
válasz
Menthirist #4053 üzenetére
Sztem a beégés problémája általános. Előző készülékem SAMOLED kijelzővel volt szerelve, soha nem használtam max fényerőn, de beéget az állapotsoron, szerintem nem túl időtálló választás, bár keveset fogyaszt. Memóriakártya kezelés meg talán attól is függ, hányas osztályú karit teszel bele. A kiírásomban szereplő sd-vel meg vagyok elégedve. Samsung wave lassabban kezelte, mint az SE. Ezt abból veszem észre, hogy a fényképet és a hd videót villámgyorsan menti az Arc.
-
m.zso
aktív tag
válasz
Menthirist #4018 üzenetére
Nagy Super AMOLED fan voltam én is, egészen addig, amíg a samsung wave készülékem fénye kicsit el nem kezdett sárgulni, a kék ledek kezdeti beégéséről ne is beszéljünk, mindez 4 hónap múlva látható volt úgy, hogy 70%-os fényerővel használtam készüléket.Erős napfénynél mindkét készülék ugyanazt a láthatóságot produkálja. SAMOLED mellett a 30%os fogyasztáscsökkenés szól inkább.Élettartamra a szerintem a SLCD jobb választás. Betekintési szögről meg annyit,h az Arc panelje is nagyon jó betekintési szöggel rendelkezik, ráadásúl nem 180 meg nem 160 fokkal elforgatva szoktam a telefonokat használni.
-
m.zso
aktív tag
válasz
bokrosolajos #4005 üzenetére
Ez tényleg jó. Mikor csináltad? És milyen beálításokkal?
-
m.zso
aktív tag
válasz
bokrosolajos #3992 üzenetére
Most lehet, h megint hülyeségre gondoltam, de azért lehet,h kipróbálom egy másik telón. Mivel kicsiny nyomdánk mostanában nagyon kevés megrendelést kap, így be kellett ma segítsek a kötészeten. Zsugorfóliáznom is kellett. Hát mondanom sem kell, h eszembe jutottatok a telefon körbecsomagolása kapcsán. Megfordult a fejemben, h kedvencemet körbetekerjem fóliával , majd a gépbe tegyem, ami rámelegíti a védőréteget
. De valahogy nem vett rá a lelkiismeret.
-
m.zso
aktív tag
Van olyan felület, amihez a képernyőfeloldáson kívül nem kell a többi fizikai billentyű ?
-
m.zso
aktív tag
válasz
bokrosolajos #3977 üzenetére
FB nálam jól megy az értesítősávon megjelenik, h fb eseményem van, lehúzom, rábökök, erre bejön a FB kliens és megtekintem, ami kell. Msn-nél szintúgy ez van. Tegnap behalt a gépem, és minden ilyen kapcsolattartási ügyletem a telón ment, úgy hogy közben net és még zenehallgatás is ment.
Este az a fránya esés ne lett volna. -
m.zso
aktív tag
Na, megtörtént az amiről nem hittem volna,h hogy megtörténhet. Hazaérve a munkából, a gépemen levő win7 megadta magát
. Gondoltam sebaj, ott az Arc, majd nézünk filmet azon. Lefekvéskor, lerántottam szegényt az asztalról és esett kb fél métert
. Azonnal átvizsgáltam, de nyoma sincs repedésnek, sem pedig karcnak. Reggel indulás előtt újra tüzetesen átvizsgáltam, de semmi. Remélem, ilyen többet nem lesz.
-
m.zso
aktív tag
válasz
Avicularia #3960 üzenetére
mitől repedt meg ?
-
m.zso
aktív tag
válasz
bokrosolajos #3950 üzenetére
Ezeket a beállítási lehetőségeket honnan érem el ?
-
m.zso
aktív tag
válasz
bokrosolajos #3947 üzenetére
Eddig csak az egyszeres autófókuszt használtam. Este megpróbálok feltenni pár képet.
-
m.zso
aktív tag
Azért a SonyEriccson, az SonyEriccson. Wave előtt egy k750 volt, de kicsit megbántam,h átpártoltam másfél évig a samsunghoz, de most megint szerencsére újra SE van
-
m.zso
aktív tag
válasz
bokrosolajos #3941 üzenetére
Valóban jobban mossa a részleteket, mint a Wave, szerettem a kameráját, meg a fémházát is, de ez készülék más életérzés ,h szinte mindent meg tudok vele csinálni, amit a notebookommal. Egyedül a FSX , meg a LockOn nem fut rajta, de ezt elnézem neki
. A kamerája meg sztem nem olyan nagyon egetverő kompromisszum.
Beállítások-megjelnítési beállítások-képernyő időtúllépését állítsd be. Nálam 1 percre van állítva, live wallpaperrel is kikapcsolja a kijelzőt. Wifi átvitel közben, ill. állapotfrissítéseknél szokott csak világítan, de akkor is csak minimum fényerőn és csak a megadott (beállított) ideig.
-
m.zso
aktív tag
válasz
bokrosolajos #3938 üzenetére
Ennek ellenére a fotós ismerőseimnek is jobban tetszik az Arc kamerája, mint a Wave-nek.
-
m.zso
aktív tag
válasz
bokrosolajos #3934 üzenetére
Este, amikor csend van, egész egyszerűen leteszem az asztalra. Amúgy egész jól vesz fel. Az irodában minden pisszenést rögzített
Amúgy elég jól nyekereg a készülékháza, lassan ki fogom tömni valamivel.
-
m.zso
aktív tag
válasz
HELLAFLUSH #3931 üzenetére
Tudnál linkelni egy olyan mintát, ahol jelen van ez a pattogás ? Lehet, hogy a készülékház pattogását veszi a teló. Majd megpróbálom este...
-
m.zso
aktív tag
válasz
bokrosolajos #3915 üzenetére
Így van. Mintàt kérünk.Pàrszor voltam koncerten, meg buliba egy bizonyos készülékkel,(sztem bokroslajos sorstársnak us volt olyan mobilja)de az irgalmatlanul torzította a hangot.
-
m.zso
aktív tag
Sziasztok.Letöltöttem pár alkalmazást a mai nap folyamán.A gond a szokásos: a belső memóriába pakol mindent és nincs hely. A sors iróniája,h van 32 gb-os sd kártya. Szerencsére már frissítettem a 62es végű készülékszoftverre. Jól tudom, erre még semmiféle root megoldás nem létezik?Kicsit dühít ez a helyzet. Valaki eseteg tud vaami megoldást?
-
m.zso
aktív tag
válasz
bokrosolajos #3779 üzenetére
a kábelt csak akkor kell csatlakoztatni,amikor írja. wifin nem frissíthető
-
m.zso
aktív tag
válasz
bokrosolajos #3773 üzenetére
Nálam működött, akkor sztem nálad is fog. A Pc Companion mindig újraindította a telót,amikor a frissítésre került sor. Az update service, pedig gond nélkül letöltötte és telepítette a frissítést.
-
m.zso
aktív tag
válasz
bokrosolajos #3761 üzenetére
-
m.zso
aktív tag
válasz
bokrosolajos #3761 üzenetére
melyik verzió van fent ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest