Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.zso
aktív tag
válasz
bokrosolajos #3941 üzenetére
Valóban jobban mossa a részleteket, mint a Wave, szerettem a kameráját, meg a fémházát is, de ez készülék más életérzés ,h szinte mindent meg tudok vele csinálni, amit a notebookommal. Egyedül a FSX , meg a LockOn nem fut rajta, de ezt elnézem neki
. A kamerája meg sztem nem olyan nagyon egetverő kompromisszum.
Beállítások-megjelnítési beállítások-képernyő időtúllépését állítsd be. Nálam 1 percre van állítva, live wallpaperrel is kikapcsolja a kijelzőt. Wifi átvitel közben, ill. állapotfrissítéseknél szokott csak világítan, de akkor is csak minimum fényerőn és csak a megadott (beállított) ideig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest