Új hozzászólás Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
Ez érdekes! Nekem még sosem sikerült olyan képet készíteni vele nappali fényben ami ne égett volna be!
De olyat sem, amin a sötét részeken nincsen színes zaj. Egyébként -1en használom az EV kompenzációt. A zöld növényzetbe pedig beteszi a "fekete makkot" az algoritmus, a fák levelei felismerhetetlenül összemosódnak. A fotók túl szaturáltak, és melegek. A világos széleken meg ott a kromatikus aberráció. Az obi nem vignettál, viszont torzít.
Persze, ha a Wave nem lett volna előtte, valószínű azt mondanám, az egyik legjobb mobilos fotós masina az Arc S!
Persze abban is igazatok van, hogy kompromisszumot kell tudni kötni - összességében a többlet tudásával elfogadható minőségű kamerával jó készülék az Arc S. Eddig meg vagyok elégedve vele
Arra nincs ötletetek, hogy miért van az, hogy ha hagyom magában a készüléket, nem zárja le a képernyőt, hanem csak a fényerőt veszi le egy idő után, de a Live wallpaper látható rajta, alig észrevehetően. De ha megnyomom a képernyőzár gombot, akkor lekapcsolja a kijelzőt
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest