Hirdetés
- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
aimettirlz
tag
válasz
bokrosolajos #4167 üzenetére
köszi komoly
-
aimettirlz
tag
válasz
bokrosolajos #4144 üzenetére
Ez komoly lehetőség lenne
jó alapja van örülnék ha utána néznél ennek
-
aimettirlz
tag
válasz
bbchris #3627 üzenetére
bbchris: Szívesen..
Szerintetek van arra megoldás hogy a telefon hangerejét egyetlen beállítási lehetőséggel lehessen maximalizálni illetve 0ázni? NEM ÉRTEM miért kellett média lejátszás és telefonhangerőre szétszedni... egy csomó problémám volt már ebből.... pl : csendes helyen kinyomom a widgeten a hangerőt elindítok egy játékot el kezd ordítani frankó... másik példa:
felveszem a hangerőt este mielőtt beállítom az ébresztőt és valamiért nem volt hang fel sem ébredtem... ez utobbi nm biztosan van így ezt még le kellene tesztelnem... -
aimettirlz
tag
Nekem volt kisebb belassulása már... teliraktam rendesen cuccal...
- Lehet hogy az SD kártya olvasási sebessége miatt class 10es, vagy legalább 8as kellene?
- Visszavettem only 3 képernyőre és máris gyorsabb lett jóval, mert ennyi azért elfér sztem minden fontos dolog, de az 5-tel már akadozgatott, egyébként kb 6 giga cucc van rajta de szinte minden az SD-n... a belső memória közel fele még szabad, viszont a programok felhasnzálta RAM nem egészen.. ott viharosan változik sokszor a dolog ilyen 40-50MB szabadhelytől egészedn 130ig... sztem itt kellene a gondot keresnem... csak hát nem tudok rootolás nélkül egykét dolgot kilőni meg hát ugyebár vannak a sajátos elindulású programocskákháttértárazottság stb..
-
aimettirlz
tag
válasz
bokrosolajos #3559 üzenetére
meg tudod mutatni azt? lehet engem is érdekelne
-
aimettirlz
tag
válasz
Dottore #3515 üzenetére
Köszi, utánanézek a dolgoknak
Válasz a megjegyzésedhez: vannak olyan dolgok amiért az ember elvből nm fizet: legyen az parkolás, BKV, MÁV, vagy egy program... ezen egyszerű oknál fogva főleg ha van alternatíva akkor nincs értelme úgymond fizetni hacsaknem szeretnéd támogatni a fejlesztőket
ezt persze bárki megteheti aki megteheti
-
aimettirlz
tag
-
aimettirlz
tag
elmondanám hogy itt már nem az összeszerelésről van szó mivel a telefon van vagy 8 mili vastag így ha meghajlítod az egészet nyilván ropog egy picit... teszteletem... ahogy megnyomkodnám a hátlapot kicsit látni hogy az egész telefon picit bejlik meg alapból homorú de ez annyira elhanyagolható... hogy felesleges ezzel foglalkozni... a másik része a dolognak hogy nem fém tehát ne is várjál ettől jobbat az anyag hozza a tőle elvárható szintet...
-
aimettirlz
tag
válasz
bokrosolajos #3465 üzenetére
Full egyetértek veled, Én végül ARC S mellett döntöttem... nem kell még a két mag...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Parfüm topik
- Villanyszerelés
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Yettel topik
- Lightyear - befektetési app
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest