Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Revolit

senior tag

válasz szekra #2976 üzenetére

Nem tudom, csak töröld le a sok battery savert meg task managert. És nem kell egyik se. Hidd el, fölösleges. Ha zavar valami, te is ki tudod lőni a háttérben futó programot, de az Android elintézi magától is, ha kell a memória és nincs, ki fogja lőni azt ami NEM kell, és nem azt, amiről egy 3rd party program azt hiszi, hogy nem kell...

Battery saver meg ugyanezt csinálja, kinyomja a háttérben futó alkalmazásokat... Ha valami program folyamatosan szívja az aksid a háttérben, akkor azt gyorsan töröld le, mert az nem normális viselkedés.

Ha törölted őket, és még mindig nem jó, esetleg egy factory reset, bár akkor már talán tényleg seus, mert úgy tudom factory reset is legyalul mindent ami nem SD-n van.

Ha ezután sem, akkor szervíz.

szerk.: amúgy tényleg nem tudom miket művelnek ezek a csoda battery saverek meg taskmanagerek, de el tudom képzelni, hogy átállított valamit, rosszabb esetben átírt egy konfig fájlt (bár root jog nélkül? érdekes lenne) hogy pl x perc inaktivitás után dobja netet.

És kérdezd meg nyugodtan a többieket is mi a véleményük a task managerekről. Ha nagyon ragaszkodsz hozzá, rakj fel valami elterjedtet (én ezt se ajánlom...) de task managert is meg battery savert is egyszerre szerintem már tényleg kicsit extrém.

Új hozzászólás Aktív témák