- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
érdemes lenne elgondolkodnom inkább a HTC Sensation vásárlásán?
igen
jóval erősebb vas, ami már egy egyszerű képnézegetésnél is jól jön, nem beszélve a böngészőről, és az általános sebességről. A kijelző is jobb benne. Szoftveres hibák mindkettőben vannak. Anyagminőségre is sokkal jobb a sensation, és nagyobb mögötte a felhasználói support. mert a SE tulaj csak szeretne annyi féle főzött romot és egyéb finomságot, amennyit a HTC-s kap. Mert az ugye nagyon elfogult hozzáállás, hogy xperia modelleket csak használni kell, mert nincs velük gond. A sense felület sokkal ütősebb, jobb, szebb, és használhatóbb, mint a SE megoldása. Árban sem nagy a különbség. Az Arc a konkurenciához képest továbbra is túl van árazva sajnos. Jó készülék, de a Sensation jobb vétel. Ez Fajerka számára ment, ha valakinek nem tetszik, tudom sajnálni, de vitázni nem fogok.Szóval én a helyedben a HTC-t venném. Egyébként érdemesebb ezt itt megkérdezni. Itt nem (szinte) csak SE tulaj tud válaszolni, ami ugye elég nyomós érv...
-
joey04
titán
válasz
szalmark #819 üzenetére
optimus 3D-t ne vegyél semmiképpen. Az Arc is drágább, mint kéne, de a 3D bődületesen túl van árazva. A 2 magosok között az LG nagyon gyenge, kb semmi előnye, a 3D-t meg botrányosan gyenge minőségben hozza. Ha 2 magos gép kell, akkor Sensation vagy SGS2. Utóbbi igazán gyors, és folyamatos. (és olcsóbbak is, mint a 3D)
-
joey04
titán
Nekem pl nem a méretével lenne bajom, tehát zsebben elférne, hanem a kijelzőt kényelmetlen kezelni.
többet jelent a bootloader feloldása, mint a root, részelteket pl xda-n találsz [link], de azért ezzel vigyázni kell, a gari így mindenképpen bukó... [link]
457: The first thing you'll notice about the Arc's 4.2-inch display, necessarily before you've turned it on, is just how black it is.
-
joey04
titán
a legújabb kiadást még nem próbáltam, de a többit igen. szerintem kényelmesebb egy wp7 alap böngésző, vagy tetszőleges kicsit is jobb droid, vagy safari ios-en vagy annak valamely klónja.
még a 427-hez: szerintem te tudod, hogy nem áll tőlem távol a jb, azzal pedig fel lehet(ne) tenni a flasht. de annyira nem érzem hiányát (mobilon), hogy még érdekességképpen sem tettem fel. neked lehet, hogy kell, de nekem nem. Ezért nem igazán érdekel, hogy tudja-e a kiválasztott telefon, bármilyen logó van is rajta. (csak ki lehessen kapcsolni, ha esetleg tudja)
-
joey04
titán
Elhiszem, de nekem flash nem kell, csak nyűg, ezért a nélküle lévő adatok, infók kellenek! köszi! opera mini meg nem játszik nálam.
Tud ez a telefon jobb élményt is nyújtani mint az Opera mini, aki meg felsőkategóriás telefont vesz, az fizessen mobilnetet is, ne kelljen az opera spórolására alapozni
Persze ott jó lehet, ahol nincs 3G.
-
joey04
titán
egyetétek a kijelző kérdésében.
2 kérdésem lenne: amit a korábbi kommentemben linkeltem, hogy a sgs2 hogyan jeleníti meg a lenyíló menüt pl a gsmarena arc tesztjében (ahol ki lehet választani az oldalt) erről kéne egy screenshot, meg ugyanazon oldalon (a teszt valamelyik oldalán) böngészés közbeni videó kéne erről: multitouch zoom, és görgetés, de flash nélkül! persze nem sürgős, csak ha úgy alakul. amíg nem jön össze, az lenne a kérdés, hogy bekapcsolt flashnél a böngészés olyan-e nálad is mint az ottani tesztben, és a flash kikapcsolása érzésed szerint mennyit dob a gördülékenységen? -
joey04
titán
Van már xxl-nél hivatalos SE garis:
24 hónap gyári Sony-Ericsson garanciával,blue:144990Ftmondtam én, hogy nagyon minimum 142 lesz, de inkább 145 körül. reméljük hamar esni kezd az ára.
-
joey04
titán
annyira nem kell ám fikázni a 2x üzemidejét: [link]
Persze tény, hogy fejleszteni kéne az akksikon már.130 vs 150 szerintem nem mindenkinek mindegy, de egyébként is túlárazottságról volt szó. Ettől függetlenül összehasonlítva lehet, hogy nekem is ez kéne, egy dolgon műlik: ki kéne próbálni flash nélkül a böngészést. ha úgy nincs nagyon lemaradva, akkor nekem is inkább egy Arc kéne, mert jobban tetszik. de ettől még objektíven nézve jobb vétel marad a 2X.
Szerintem ez az egész okostelefonos dolog csak egy mobilkorszakos hájp
Szerintem nem. Természetesen nem nélkülözhetetlen, de megkönnyíti az emberek életét, legyen szó munkáról, vagy szórakozástól. Réten én sem olvasok, de bkv-n annál többet.
-
joey04
titán
válasz
philoxenia #397 üzenetére
okés, ezentúl majd figyellek, hogy mindenhol, mindenkit így felvilágosítasz-e egy-egy szó jelentéséről, vagy csak engem tisztelsz meg vele. az off részre meg anno válaszoltam máshol, a véleményem az, hogy ferdítesz továbbra is, és nem is engeded, hogy itt írjam le a véleményem, csak valami eldugott helyen, ahol senki nem olvassa, vagy pedig hazai pályán, ahol nyilván neked adnak igazat, és még jogosan is, mert csak felületesen lehet utánaolvasni az anyagnak, az meg nem is várható el, hogy sokkal több időt szánjon valaki a történetre. Legalább olyan szintű provokálást művelsz, amiért engem megszóltál, sőt nagyobbat, ezek után nem tudlak komolyan venni. Már emberileg. Amíg nálad van a ban gomb, addig te vagy a főnök persze.
-
joey04
titán
válasz
philoxenia #393 üzenetére
igen, ahogy korábban magyaráztam már, nem mindegy mit vágsz a másik fejéhez, majd ha lesz időm, privátban leírom, mert ide nem lehet berni, a linkelt topikok pedig továbbra sem a megfelelő helyek.
azt nem tudom, hogy azt a bizonyos mappakezelést most a google lopta, vagy a SE. de remélem írsz egy mailt a gsmarena-nak is: Creating folders is nice and simple, the way it’s done on the iPhone. You drag an icon over another and a pop-up appears, prompting you to select a name and layout for the new folder.
A másik kérdésre jött egy válasz a SGS topikba, miszerint az már a 2.2.1-ben is benne volt, igaz az is sgs, tehát még mindig nem tudni, hogy ki lopta, de az tény, hogy lopták, miután teljesen olyan, mint egy másik rendszerben már elég régen, és az 1.5-1.6-ban még nem volt benne ha jól rémlik. A módosítottban sem, értem ezalatt sense és társai. Ahogy pl a copy paste megoldást is lenyúlták, igaz elég későn, mert a bada már eleve olyan megoldással érkezett, és a htc is berakta már a sense-be. akkoriban azon keseregtünk, hogy sajnos nem működik globálisan a dolog, tehát pl sms írásnál, meg ha letakarítottad a sense-t akkor eltűnt a lehetőség. a 2.3-ba már maga a nagy google is beletette, ha nem is olyan profin.
Miután megkérdezted, és itt talán nem is off, mivel legalább android, na meg mivel ha nem érvelek az flame, itt vannak a példák:
copy paste, eredeti: [link]
másolat: [link]
mappakezelést írta a gsmarena.
legördülő menük megjelenítése: [link], másolat a linkelt videóban, 22mp.Hogy objektív legyek, az Androidban is van olyan, amit el kéne lopni, ilyen a rolós notification rész, amit pl a samu szépen kilopott, és beletette a badába, és iPhoneon hack után én is használok ilyesmit, mert jó. Én nem bánom, ha lopnak egymástól, csak tegyék jól. a SE és Samsung vagy Google jól copyzta le, nincs ezzel baj. Ahogy írtam, azért fontos (ha nem is életbevágó) számomra a kérdés, mert ezeket a kényelmi funkciókat megszoktam, és tudni szeretném, hogy ha kipróbálok egy droidot, akkor mindet megkapom egy tetszőleges 2.3-on (vagy esetleg 2.2.1en is, ha azon is ilyen), avagy pl a mappakezelést csak egy SE-n. Vagy pl a mappánál számomra fontosabb, a legördülő menü, amit sgs 2 videóban láthatunk, hogy jelenik meg. Arról pl le kell mondanom, ha egy 2X vagy Arc mellett teszem le a voksom? Már van itt tulaj, remélem majd kapunk választ rá, a menükezelés az Arc-on is ilyen-e, mert akkor ez android újítás lesz. Amennyiben nem a válasz, akkor el kell kezdenem érdeklődni, hogy tart-e már ott az XDA pl, hogy ilyen apró megoldásokat kiszedjenek a rendszerből, mert pl a HTC billentyűzetet régebben is ki tudták. Viszont amikor még gagyi volt a copy paste a szűz androidon, és kérdeztem, hogy a sense-ből ki lehet-e venni, és más készülékre (vagy akár az adott htc-n sense nélkül) feltenni, és működésre bírni, akkor az volt a válasz, hogy nem. Ezek nálam pl sokkal fontosabb kérdések, mint az, hogy jobban lát-e a kamera éjjel, vagy quadrant alatt hány pontot kap, vagy akár az, hogy egy oldal betöltése hány mp. Lehet akár 3-4 plusz mp is, de utána folyamatos legyen a görgetés és a zoom.
-
joey04
titán
Még mindig sokat netezel telefonról nem? Akkor meg SGS 2 úgy néz ki leveri ezeket. 2X is jobb ennél netezésre, viszont ha kikapcsolod a flasht, akkor szerintem már nem annyival. és akkor már dönthet a külső, meg a friss rendszer.
-------Van itt olyan, aki ismer a szűz 2.3-mat? Azt kéne megnézni, hogy a Google lopott, vagy pedig a SE és Samsung. Az egyik ez lenne, a másik ez Azért lenne jó tudni, mert ha a Google lopta az jó, mert minden 2.3 droid tudni fogja, ha nem, akkor vagy ez, vagy az, vagy (3. készülék választása esetén (pl 2X)) mindkét feature kuka.
391: gratulálok. megvádolsz, és nem engeded, hogy válaszoljak (vagy valami eldugott helyen maximum) pedig volna mit, mert ferdítesz. Arról nem is beszélve, hogy mivel nem egy moderálásról beszélünk, és nem is fejlesztésről, egyik linkelt topik sem lenne megfelelő.
-
joey04
titán
Közben újabb teszt
Quadrant Standard – 1658
Linpack for Android – 38.5 MFLOPS
Smartbench 2011 – 1340. -
joey04
titán
válasz
philoxenia #381 üzenetére
ok nélkül kötözködő viselkedés ... nem hajlandó érvekkel részt venni a vitában
Nem ok nélkül írok, és érvekkel támasztom alá. pont a te kérésedre, ugyebár.
valaki agresszíven ragaszkodik a maga igazához
ez sem igaz, jöhet ellenérv, az árakkal kapcsolatban, várom szeretettel.
egy adott irányba akarja erőszakosan terelni
ahogy a példa mutatja, lehet másról is beszélni
Ha nagyon durván bántják a fórum más tagjait
hol és kit bántok nagyon durván? ja, senkit.
382: továbbra is kritikákat fogok írni, mert ahogy látod, nem flame.
-
joey04
titán
Érdekes kérdés, mert pl. a DHD esetében láthattuk, hogy sebességben az elődöt sem tudta hozni, pedig szép (értsd: kimagasló) eredményeket hozott a teszteken. Aztán persze az XDA javított a felhasználói élményen, de az már más történet. Ez az 1700 nem tudom mennyire számít egyébként jónak, vagyis az a kérdés, hogy mennyit lehet rajta javítani főzött ROM-nál, mert a Desire topikban ilyen 2500 körüli értékek repkednek, de persze nem stock ROMokkal. Nem tudom ott mennyit hoztak az első gyári ROM-ok. Aztán tényleg az is megkérdőjelezhető, hogy mennyire számít ez bele a valódi felhasználói élménybe. Más kérdés(ek): X10eset használtál akár csak kipróbálás szintjén is? A kijelző érdekelne. Már nem maga a kép, hanem az érzékenység, pontosság. Az X10 nem remekelt ebben, a többi hasonló kategóriás készülékben jobb kijelzők vannak. Itt van javulás? Az alapcsomagban lévő füles távirányítós-e? Ha nem, van-e bármilyen szoftveres megoldás, hogy számot léptessek, és play/pause funkciót elérjem anélkül, hogy a telefont elő kéne vennem? Gondolok itt pl. arra, hogy a SE ezt nagyon jól megoldotta a saját rendszerében pár modellnél, tehát a hangerőgombok hosszan nyomva tartása zenelejátszásnál az előre/vissza funkciókat hozta. Ha ez sincs, akkor van-e esetleg tapasztalatod olyan BT stereo fülessel amin vannak kezelőgombok a fenti funkciókhoz, hogy ténylegesen működnek-e?
-
joey04
titán
válasz
philoxenia #368 üzenetére
Akkor megyek modkerbe, ha személyeskedés történik. A flame ha jól rémlik szándékosan sértő, és nem korrekt tartalmak megosztásaként definiálható kb. Jelen példánál maradva, meg lett említve, hogy ez egy túlárazott cucc. Az, hogy ebből milyen vita kerekedik ki, már nem (csak) az én hibám. A másik példánál maradva, ha SGS topikban iPhonet szidnak akkor mentem csak. És az iPhone szidása pontosan az, amiről te beszélsz ebben a kommentben. Tehát mind a 2 esetben minimum akkora dádá jár a másik félnek is, szóval a szónoklat mehet oda is. Az, hogy én reagálok erre? Hiba. ilyen vagyok. De ezért inkább kevesebb, maximum egyenértékű megrovásban kell, hogy részesüljek. Régebben azt mondtad, ha valami véleményem van, érveljek konkrétummal. Ilyenek voltak itt az árak. Most ez a baj, hogy érvelek. ha csak leírom a véleményem, hogy egy kalap szar mondjuk a felhasználói élmény az Arcon, az jobb? Az valóban flame lehetne. De nem, azért szarabb, mert böngészés közben akad mint a fene, a zoom valami elképesztően darabos, és lehetne még sorolni, Egy fan erre is rá fog ugrani. Akkor nem lehet kritikát mondani? Mert én ilyen
meg stb ajnározásban nem veszek részt, viszont ha valamivel/valakivel nem értek egyet azt le fogom írni. Moderátori szempontból lehet, hogy ez nehézkes meló így, hát sajnálom. De nem flamekeltés. Főleg, hogy pont a te javaslatodra hozok példákat és érveket a vitákba. Így meg elkerülhetetlen, hogy a 2X és SGS fog szóba jönni az Arc topikban, ha túlárazás a téma.
-
joey04
titán
válasz
mrlujoak #366 üzenetére
hát menjél. én továbbra is nyitott vagyok minden márka felé, ezért mindenhol le is írom, mi nem tetszik bennük. éppen azon agyalok, hogy 2x vagy arc legyen egy kis időre a 2. számú telefonom, netán egy wp7es gép, bár arról nem hallok túl jó híreket az engem érintő témákban. SE témában azért bővebb mindig ez, mert jön valami fan magyarázni. Mondjuk saját vásárlásra csak felsőkategória érdekel, ilyen Ace meg stb nem hat meg, el sem olvastam a tesztet. van már? azt sem tudom. A htc meg rókabőr, azon csak átfutok mindig.
-
joey04
titán
válasz
Depression #358 üzenetére
#345.
régi motoros... pfff.
-----
az a bizonyos vicces videó... hát hol találok rá? persze, hogy seria.hu-n!
-
joey04
titán
samolednél is vicces volt, amikor egy sima amoledes Desire mellett mutatták be, hogy mit tud, és kb semmit nem lehetett látni belőle még bent sem, kint meg tükör volt. és korábban kb pont ez a jelenet játszódott le, amikor az amoled "képességeit" demózták a sma tft ellenében.
-
-
joey04
titán
válasz
philoxenia #342 üzenetére
Nem a melyik a jobb, az a kérdés a végén jött elő. Indult abból, hogy találtak egy GSM boltos árat, ami 125-130k között volt. Ebből jött az, hogy nesze nektek 150, holott a probléma nem a 150-nel volt, hanem, hogy egy árban jön egy nála jóval erősebb géppel. Ezt próbálták megcáfolni, hogy nem annyival jön, tehát nem lesz túlárazva. magyarul kimondatlanul is beismerték, hogy a 2X egy jobb gép. Válaszul kiderült, hogy a 150 nem is túlzó, hiszen magyar garival nagyon alsó hangon 140 lesz, a bolti garis ár pedig megegyezik a 2X bolti garis árával. tehát még az is lehet, hogy a 2X magyar garis ára sem éri el a 150et. De még ha igen, az a 10k is nagyon kevés különbség. Amikor erre fény derült, akkor jött az (a mellébeszélés után), hogy sötétben, hátulról, csukott szemmel azt is rámondhatjuk végül is, hogy nem is gyengébb. Egyéni nézőpontok alapján lehet (nekem is szimpatikusabb alapvetően az Arc, mert sokkal szebb, a felület is jobban tetszik így videókon, stb) de objektíven kijelenthető, hogy a 2X egy erősebb modell, és többet ér. Amiket a leírtál (a miértek, a válaszok) szép dolgok, csak a tényeken nem változtatnak.
344: pont erre jutottunk kismillió komment után.
-
joey04
titán
válasz
mrlujoak #327 üzenetére
de.
No lám, eddig pont a most általad lóbált árak (GSM EU-s gari) ellen ágáltál, most meg már irányadó
eddig is irányadó volt. ahogy eddig is írtam. az arány a lényeg. ha erősödik a forint, és holnaptól 60k lesz mind a 2 készülék, akkor is brutálisan túl lesz árazva, mert annyiért egy jóval erősebb gépet kapok. ami mellesleg sokkal nagyobb felhasználói élményt nyújt. Amíg az ára nem lesz kb LG Optimus 2X ár - 30k (de minimum 20k) addig túl lesz árazva, és menni fog a jajveszékelés, a szavaiddal élve.
-
joey04
titán
válasz
mrlujoak #324 üzenetére
menjünk végig pontról pontra, vagy megelégszel a fent leírt rövidített véleménnyel? Mert a videóban van szubjektív ítélet, téves adat, valamint pár fontos dolog ki is maradt. Az Arc előnye a külső, és a 2.3. a többi fail.
no lám, olvasgass vissza, miről papolunk nem csak itt. konkrétan pont a gsm árakból indulok ki, abból próbáljuk kitalálni, hogy mennyi lesz a magyar garis ára. hiszen gsm boltos 130k, és a tapasztalatok alapján 7-12k között lesz valahol a plusz. légyszíves ne másítsd meg a szavamat.
-
joey04
titán
ja, és a legnagyobb vicc, jó hogy mutattad ezt az oldalt! 2X, EU garisan full tartozékokkal 131k! Vagyis bejött az, amit mondtunk. És az ár mindegy is, a 150 is azért volt gáz, mert a 2X-re is ilyen árcédulát tettünk látatlanba magyar garisan. tehát egy áron jön a 2 készülék, ami egy vicc.
-
joey04
titán
válasz
Danny750 #315 üzenetére
És akkor az ember ne írja le, hogy félrevezetik a többieket...
24 Hó EU garancia 121500 Ft. Ráadásul akciós. Ami ezt jelenti: Akciós (alapcsomag, általában magyar nyelv hiánya, és csak töltő van a készülékekhez tartozékként). El sem akarom képzelni, honnan jöhet egy ilyen cucc... Tehát maradjunk a 129-130k-nál. Aztán ez nem a magyar gari továbbra sem.
A 112k desire S az szintén EU gari, a magyar garis Desire S 119k. Tényleg nem látod a feliratot?
Tehát magyar garis Desire S: 120k
Bolti garis Arc: 130k.
Ha mondjuk +10k lesz a gyári, akkor meg is lesz a 20k különbség. Az meg, hogy itt 7k a különbség a 2 gari között, nem biztos, hogy az Arc-nál is így lesz, lásd pl.: N8 árak. Lehet az 10k-nál is több. De 140-ért is nagyon sok lenne. -
joey04
titán
válasz
Danny750 #312 üzenetére
126k 2 év gyári garival. Tehát a becslések szerint 20-25k lesz a különbség. túl van árazva, csak nem ilyen brutális módon. Ott azért van egy Sense. meg ha megnézed a videókat, pl az Arc-on nem egy leányálom a böngészés, akadozik szegény rendesen. Desire S azért simább. Jobb a felhasználói élmény, nem olyan, mint egy Samsung ACE. persze out of the box. Lehet, hogy SE-ra jobbat főznek, ha már a gyártó feldobta a magas labdát.
-
joey04
titán
válasz
mrlujoak #306 üzenetére
0, nem volt az ON.
1, pont akkora "büntit" kaptál te is.
2, a véleményem továbbra is tartom, attól még, hogy nem szabad leírni. sőt, van rosszabb is, hidd el.
3, persze, hogy mindig belekötök. akkor szólalok meg, ha valamivel nem értek egyet. ha valamivel igen, akkor maximum egy +1-et nyomok.
4, ez tény, nem tartom tiszteletben
309: ezeket írtam neki én is, de látod, hiába. mivel mást nem szabad írni, így feltételezem átsiklott felette.
SE garis cucc árát kell nézni, az lehet GSM bolt is, de magyar SE gari legyen rajta.
Remélem érted már miről gagyogunk itt.....
Vagy: bolt közelben ugyan, de több, mint 1 hónapig ültek tesóm telefonján, ami pont egy SE volt, egy K550...
-
joey04
titán
válasz
mrlujoak #304 üzenetére
nem tetszik és/vagy nem értek egyet a mondanivalóddal. leírtam a saját véleményem a témáról. nem minősítettelek, nem rágalmaztalak, így a felháborodásod nem értem.
és ahogy mondani szoktad: off kapcsolót használd, ha már off a téma.
Ha valakinek az ár az elsődleges, annak mérlegelnie kell.
+1 -
joey04
titán
válasz
philoxenia #298 üzenetére
xxl gsm: 12 hónap Samsung garanciával,black 100900Ft
Gyári garival mindegy, hogy hol veszed. ugyanitt arc 12 hónap bolti garanciával,blue,silver:134900Ft.de a home-ban is 129. gagyi garival.
A különbség valóban kb 10k vagy kicsivel több lesz, vagyis 145k fölött.
302: A gyári garancia nem csupán azt jelenti, hogy más papírt kapsz. Gyorsabb ügyintézés, sokszor szakszerűbb szervizelés. Emellett a bolti garis példányok sokszor más régióba szánt példányok, amin utólag módosították a szoftvert, ami egy visszaállításnál, vagy frissítésénél igen nagy hátrány lehet. Engem ez nem érint, mert ha Androidra fanyalodok, akkor úgyis bele kell vetnem magam a főzött ROM-ok világába, ha használható készüléket szeretnék. Ez ennél a modellnél különösen igaz lehet, olvasva ezt. talán ezért is lépte meg a SE ezt. Különös, hogy ezt nem említetted azért meg a gyári gari felárnál, mert rémlik valami, hogy egy SE tulajnak hasonló választ vetettél oda, amikor nehezményezte, hogy milyen sokáig tart a szervizelés egy bolti garis példánynál. Biztos csak kiment a fejedből.
Márkabolt valóban nagyon drága mindenhol, nem azt kell nézni. Bár az arányok (ami a lényeg) lehet, hogy ott is stimmelni fognak.
-
joey04
titán
válasz
philoxenia #296 üzenetére
a véleményeddel nem értek egyet, de ez nem is lényeges.
a hivatalosan közölt SE ár 150. ezen bukott ki mindenki... konkrétan szon, hogy a legalább olyan jó sgs jóval olcsóbb, a jóval erősebb lg optimus 2x pedig pont ennyi lesz az LG szerint. ezen "jajveszékelt" mindenki, ha megnézed a SE blog topikját. magyarul azon, hogy botrányosan túl van árazva. nem maga a 150k. ezért mondtam, hogy bizony félrevezető ezekre a kritikákra a gsm boltos garis árral visszavágni. nem korrekt. mert a túlárazás úgy is stimmel, mert akkkor a 2x is olcsóbb, meg a sgs is. -
joey04
titán
válasz
mrlujoak #288 üzenetére
A hivatalos magyar SE ár 150k. Ezt mondtam én is, és Bog is. Emiatt volt a "jajveszékelés". Amiket felhoztak árak, azok közül egyik sem magyar garanciás, és ezt te is tudod jól. Amennyiben elkerülte a figyelmedet, akkor csak véletlen téveszted meg a népet, ez igaz. Szóval a "jajveszékelés" tovább tart. Ja, megelőzve a jövőbeni vitát: ha netán 140-145 lenne, akkor is "jajveszékelés" lesz. Amíg egy SGS Samsung garanciával 100k körül kapható. Kiinduló árnak, számolgatni persze jó, mert pl az LG is 150-re ígérte a 2X-et, és bolti garanciával, az van 130 környékén, tehát a hivatalos ára annak is 150k lesz, ahogy az LG mondta. Éppen úgy, ahogy az Arc is kb.
290: hivatalosan még nincs az itthoni piacon, szóval ne is keresd még.
-
joey04
titán
válasz
mrlujoak #285 üzenetére
hol is kapható 2 év magyar garanciával olyan jó áron?
[ Módosította: philoxenia ]
-
joey04
titán
Sony Ericsson Xperia ARC Vs LG-Dual P990 2X Optimus
Sony Ericsson Xperia Arc Software Review (Video)
Még nem volt időm megnézni őket, csak most találtam.
-
joey04
titán
Ez alapján igen kellemes a sebesség. Jól optimalizált a SE.
Ami számomra továbbra is negatívum: túlárazott, egyes esetekben kevés lesz a hw, a kamera örökölte a régi SE betegséget, a piros színnel gondjai vannak. ám szerencsére nem olyan zavaró mértékben, mint pl a K850nél- Ami pozitív: csodaszép, jól optimalizált, az előzetes képek/videók alapján brutálisan szép kijelző. Ha a kezelhetősége is jó lesz, akkor nálam kap egy 80%-ot. Ha olcsóbb lenne, vagy erősebb HW került volna bele, a 85-90%-ot is megkapná. Kb, mint a Neo (bár az nem ennyire szép)A mappakezelést a Google (és a 2.3), vagy a SE nyúlta le? végül is mindegy, nagyon jó megoldás, nem szégyen ellesni, és ezzel is használhatóbb lett a gép.
-
joey04
titán
válasz
Oppenheimer #145 üzenetére
lehet, nem is tagadom, de én nem ebből a szempontból mondtam azt, amit: ha egyenlő lenne 2 technika előállítása, akkor is többe kerülne, mert nagyobb értéke van a piacon, mert el lehet mondani, hogy ennek a telefonnak samoled kijelzője van. ennyi, nem több. arra, hogy valójában milyen, ne térjünk ki.
-
joey04
titán
válasz
Danny750 #131 üzenetére
kijelzőnél hiába erőlködsz, a samoled többet ér. szerintem is egy szar, de ettől még értéknövelő.
design. itt meg szeretik hangoztatni, hogy ez szubjektív, amivel szintén nem értek egyet, de itt a topikban is írták páran, hogy nem tetszik nekik. kb egyenlő a 2 készülék.defy 83-ért nem rossz, de nem is best. egy wave, omnia 7, sgs, dhd, optimus 7 legalább annyira jó ár/érték arányban. a defyt próbáltam, akadozós, és elég gagyi hatást kelt. de nem is ez a kategória. azért nem jön ide.
i4 meg talán idevehető, de mondjuk szvsz egy droidos sem tud felérni hozzá, majd szűk egy év múlva a wp7 talán. de csak a vita kedvéért, legyen: túlárazott. oké. és akkor ennek is annak kell lennie? nem. drága és kész. és hiába tompítasz, hogy van más túlárazott készülék is, az az Arc-on nem segít.
Na látom írtál megint, 1.: az ilyen tesztek nem sokat érnek. dhd-n jóval nagyobb számok jöttek ki, mint sgs-en, mégis írták, hogy a dhd sebessége (sem) az igazi. videókártyát sem 3D Mark alapján ítélünk, max ha e-penis versenyt rendezünk. ugye nem? Az elsőn a különbség egyébként is vicc.
Jó mind a 2, erről beszéltem. kb egyenlő. éppen ezért van túlárazva a SE.
137: így meg pláne.
-
joey04
titán
válasz
Danny750 #129 üzenetére
A kijelzőjét én sem szeretem, de akkora marketinget tettek mögé, hogy a piacon bizony magasabb ára van a samolednek.
miben erősebb? Hummingbird.
azért annyi az ára ,mert már nem mai teló!
leírhatod még 5x, akkor sem fogja érdekeli a vásárlót, hogy miért is drágább egy gyengébb modell.i4 és defy nem tudom hogy jön ide, de lényegtelen is, mert hülyeség idekeverni őket.
-
joey04
titán
Amikor a SGS 100 környékén van a DHD 120 környékén, de még az incredible s is 130, akkor ez a 150 sok érte, akármennyi lesz a 2 magos LG. Aminek az ára a hivatalos forgalmazás indulásakor kb 150 lesz, és ez nem valahol olvastam infó, ez az LG félhivatalos bejelentése, és egy itthoni bemutató alkalmával hangzott el. A 2 magra hidd el szükség lesz, az meg egyenesen hülyeség, hogy több lesz a fogyasztás. Végeredményben még kevesebb is lesz.
-
joey04
titán
Szép és jó is. Csak az árazással szálltak el. Ha 2 magos lenne, akkor rendben lenne a 150 nyitó. így egy 120 alatt kicsivel lenne a helyén szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Spórolós topik
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest