- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
Csucsu88 #8282 üzenetére
Igen..De a cikk is megemlíti mivel kell kezdeni, hogy rootolt GB-d legyen majd arról kell frissíteni a root megtartásával. Itt a leírás [link] Majd ha kész folytasd : [link] Ennyi lenne, soknak tűnik de 10perc max.
Aztán ha leakarod majd pucolni a sok felesleges appot, hogy ne foglalják a helyet akkor írtam egy listát [link]
-
-
Kuruc2
senior tag
válasz
Csucsu88 #5571 üzenetére
mkv-t egyáltalán megnyitotta? az komoly. ha jól tudom azok általában elég erős tömörítések szoktak lenni. régi gépem nem is bírt velük.
Na próbálkozok tovább, most úgy kb 100 vid-ből eddig 3-4-et nem játszik le, meg párat nem látnak lejátszók, csak astro. dehát ugye millió tömörítés meg videófajta van. ki kell találni miket nem szeretnek ezek a szoft-ok.
(amúgy videótárnál a videók lejátszását anno hozzárendeltem az mx playerhez, hogy mindig azzal nyissa őket. Azt hogy tudom visszavonni? -
fatal`
titán
válasz
Csucsu88 #5565 üzenetére
Egy őskori telefonnak nem tudod buzerálni a szoftverét. Itt tök fölösleges lenne tárolni, lévén ki lehetne törölni.
Amúgy milyen infoval szolgálna ez a mutató? Mert szerintem semilyennel
Egy feature phoneon meg tudod vele állapítani, hogy nagyjából mennyit használta a tulaj a készüléket, itt viszont semmit nem mond ez a mutató.
-
gabe8719
senior tag
válasz
Csucsu88 #5553 üzenetére
Ez engem is érdekelne, de tudtommal sehogy.
Sshadow:
Én widgetben használok ilyet (data counter widget), ingyenes, hajszálpontos, külön képes jelezni a wifi forgalmat is, plusz a memóriafogyasztása gyakorlatilag 0.
Esetleg ott van az SE adatszámlálója, annak is van widgete, és a számlázási időszak mellett még külön riasztást is állíthatsz be, ha megközelíted a havi keretet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán-svéd duó új okostelefonja pont olyan, mint az Xperia család tagjai, mégis zenésznek hívják.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest