Hirdetés
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
válasz
Kuruc2 #15605 üzenetére
És Misua kollégának is
. Eddig ajnároztam a telót, de ez kezd szánalmas lenni, oké hogy semmi nagy zenei plussz nicns a telóban, hogy 0walkman érzés, nem is azért vettem, de könyörögöm, a jack aljzata is szar??? Elő kell túrnom majd a grai levlet, csak problémás, mert anno neten rendeltem, és egy pick-pack pointnál (relay újságos) vettem át, semmit nem kellett aláírnom, a száméa talán megvan még... Majd még kontakt sprayvel megpróbálom, de nem látok rá nagy esélyt
-
GeryFlash
veterán
válasz
BigBlackDog #15589 üzenetére
De a 340ből se láttam soha 150nél többet! 170et megeszik a kernel, és 190et a droid? Egy x86 OS eszik ennyit...
Gyári 4.04es ics van -
GeryFlash
veterán
Hali!
Az lenme a kérdésem, hogy ebben a telefonban mekkora a RAM? Elvileg 512, de csak 340mbot lát az összes program és ha összeadom a felhasznált+ szanad memórişt akkor is ennyi jön ki... Hol a többi 170???? Bagy ha az a rendszernek van lefoglalva, akkor miért van az, hogy ebből a.340ből is állandóan 180 mb minimum foglalt? Iszonyat zavaró, ez a telefon task killernél életképtelen, mert fél nap alatt belassul, mert marad 40 mb memória...
A másik kérdésem az lenne, hogy, van-e vmi jobb program az Advanced task killernél, ami valóban bezárja a progikat ( ez alig, 4 lenyomás után is sok program megy, pl opera, vagy a maps) viszont ha beállitásoknál kapcsolom le akkor valóban leállnak. -
GeryFlash
veterán
Hali!
Az lenen a problémám, hogy az én lww-m jack bemenete elromlott, azaz hogy kontaktos, a legkisebb mozdulattól nem érzékeli a fülhallgatót, a zene ilyenkor meg leáll, rádióval nem olyan gáz, az visszadugás után ugye megy... próbáltam 3 fülhallgatóval, nem azzal a van a baj... Ez mennyire típus hiba? A telefonon gyári Ics van...
A másik, hogy halottam, elvileg jött ki a telóra gyári szoftver frissítés (4.0-s, de vmi újabb build ha jól hallottam), de az se us nem találja, pedig frissítve van a program... Erről tudtok vmit, vagy még nem jött ki?
És még annyi lenen a kérdésem, hogy Jb-vel indulás után mennyi ramja van a telefonnak, mert engem nagyon idegesít, hogy az 512Mb ramból maximum 180Mbot tudok kihozni ha mindent lelövök taskkilerrel+ a beállításoknál... Vagy a Jb is sokat eszik a memóriából? -
GeryFlash
veterán
válasz
razorka777 #15156 üzenetére
Hát nem tudom, Gbvel műkdötöt a kamera gyors gomb Icsvel nem... Nem nyavalyogni akarok, de lwwre az ics télleg nem sokkal jobb a gbnél... Engem se zavarna, hogy 180mb van maxban, ha nem kéne 10 pecenként advence task killerrt nyomkodni, ha két program között váltok...
-
GeryFlash
veterán
válasz
Walkmanfon #15108 üzenetére
Pocket soccer
Bike racer
Defender II
Air hockey -
GeryFlash
veterán
Túl él egy napot, de azért ennél nagyobbak az igényeim
Amúgy akkor merül iszonyat gyorsan, ha a 3G/hspda be van kapcsolva, de azt is mindig kikapcsolom, és így lesz 1,5 nap, úgy hogy ebből 3 óra netezés... De ha végig be lenne kapcsolva a mobilnet,akkor sztem egy fél nap alatt anélkül hogy csináénék vmi vele meghalna, nem az akksival van baj, amikor felraktam az ICS-t akkor lett ilyen rossz, Gungerbreaddel jól bírta, de nem akarok csak ezért visszaváltani... Van esetleg vmi bombabiztos, főzött rom, ami rámegy az akksinak a normális használatára, vagy ebben a gyáribb se rosszabb?
-
GeryFlash
veterán
Vki nem tudna segíteni, nem akarok custom romot használni, és a gyárival nagyon merül a teló, nem lehet ebbe a mobilba erősebb akkut rakni?
-
GeryFlash
veterán
Vki nem tudna segíteni, nem akarok custom romot használni, és a gyárival nagyon merül a teló, nem lehet ebbe a mobilba erősebb akkut rakni?
-
GeryFlash
veterán
De az a bufferelésnél mennyit segít? Nem akarok hülyeséget mondani de ott a cache mérete nem számít többet? Meg én arra gyanakszom, hogy amikor megnéznék vele egy filmet akkor azért nagyon duzrván felmelegszik a telefon, nem hiszem hogy a tuning ebben segítene
Amúgy hogy érted hogy nem használsz flasht? Mondjuk egy indavideon egy vidit hogy nézel meg?
Olvastam hogy elvileg a flast leváltotta a html5, de nem értem mbien jobb az tuóbbi a flashnél? -
GeryFlash
veterán
válasz
Ubul86 #12113 üzenetére
Értem. Amúgy azt véletlenül nem tudja vki, hogy ha wifivel+opera mobilelal megnyitok egy movsharet mondjuk, akkor mirét van az, hogy a film 15 percig hibátlanul megy, nem is kell nagyon bufferelésre ávrni, de kb 5-15perc múlva behal az egész? vagy ez a proci miatt van? Amúgy a flasht meglepően jól kezeli, foci meccseknél élőstreamek gyönyörűen mennek
-
GeryFlash
veterán
válasz
Ubul86 #12111 üzenetére
Oks, lehet majd kipróbálom, amúgy erre a buildre mikorra lesz root? vagy az lww.nél még mindig úgy van az ics root, h vissza gbre(58-as build asszem), aztán root aztán ics? Nincs közvetlen ics-root még?
Igen ebben igazad van, életem legjobb döntése volt ez a teló anno 40k-ért (sajnos a 34 és 30ezres dominos árnál még nem volt rá pénzerm, na az egy történelmi vétel volt, grat annak aki vett akkor)... És tényleg alázz egy két 2magost is
-
GeryFlash
veterán
Hali! Tegnap jelezte a telóm, hogy rednszerfissítés elérhető, méghozzá 4.1 (587 végződés)...
Megéri felrakni? üzemidő hogy váltzoik? ez most jelly bean vagy még ics? -
GeryFlash
veterán
válasz
razorka777 #9007 üzenetére
valahol olvastam, majd utána nézek, tudom hogy a facebook is megakarta venni, de aztán volt pletyka az applelel
-
GeryFlash
veterán
amúgy most hogy áll az apple és az opera megvétele? megtörtént már? csak mert akkor elég csúnya dolgokat képzelek el
-
GeryFlash
veterán
válasz
razorka777 #8993 üzenetére
a win7 mellett szól pl a dx11 és a dizájnosság, az ics mellett nem sok itt van mi szól mellette, de ennek a 10% ami érint egy felhasználót (kihasználja a beépített böngészőt pl?)
-
GeryFlash
veterán
válasz
{Zodiac} #8982 üzenetére
én nem vagyok szaki, most ics-t használok, de nem látom értelmét... a gb-n is voltak ingyen játékok, szóval nem ezért merül jobban a teló, amúgy meg a kamera funkciók is sokkal jobban néztek ki gb-n+az ics beállítás menüje is fura... és egyes játékok rossazbbul futnak mint gb-n, egyszóval ma már nem firssíteném ics-re... de majd hátha lesznek hozzá olyan progik, amik gb-re nem, egyenlőre semmi előnyét nem látom az icsnek
-
GeryFlash
veterán
válasz
razorka777 #8968 üzenetére
+1, nincs ingyen a világ, a fejlesztőknek is kell a pénz, és sztem azt a minimális reklámot amit mondjuk angry birds közben az arcodba tolnak még ki lehet bírni
-
GeryFlash
veterán
válasz
razorka777 #8685 üzenetére
zsír, felraktam, köszi razorka és mindenkinek aki segített, akkor most root nincs de van ics, a rootos ics-t majd hvaertól megkérem, nem akarok mégegyszer olyat szívni a bénaságom miatt
lehet csak a 6. lépésnél elmozdult a kábel vagy nem tudom miért állt le, mindenre figyeltem, na mind1
-
GeryFlash
veterán
válasz
razorka777 #8683 üzenetére
igen persze bocs, elírás... viszont most ne engedi az ics-t, pedig az nem lenne rossz, nem kell root, csak ics, de minden progi szerint és a telefon szerint is a legfrissebb rendszer van rajta ez hogy lehet?
pont egy ilyen kétségbeesett kommenttel lettem senior, na bakker -
GeryFlash
veterán
vki tudna segíteni? felraktam a .58 buildet és a gb-t, aztán rootot... aztán az ics felrakás 6. lépésnél a flashnél elakadt a prgoi, és most ott tartok, hogy a telefon bekapcsol, működik, de ha bill zárra rakom, akkor onnan nem hajnlandó működni, miközben be van kapcsolva... a bluetooth se működik egyébként, kikapcsolni a telefont csak akksi kivevésével lehet... mit tudok csinálni? most jelenleg 2.3.4 van és még a .62 build, viszont a superuser eltűnt, szal lehet már nincs root rajta... mindent a leírás szerint csináltam, nem értem miért nem működik.... a wipe user datánál is kivettem a pipát... a pcc nem talál frissítést (pedig kéne az ics-nek lennie)
-
GeryFlash
veterán
válasz
razorka777 #8655 üzenetére
nem segített... megpróbálom újra az ics-t, ha megint nem megy akkor downgrade az első cikk szerint
-
GeryFlash
veterán
válasz
razorka777 #8652 üzenetére
igen nem vagyok teljesen hülye
-
GeryFlash
veterán
válasz
razorka777 #8650 üzenetére
úgy csináltam ahogy le van írva, ahol linkelve van egy hozzászólás és két ehylen is le lehet tölteni... azt raktam flashtoolba
-
GeryFlash
veterán
raktam volna fel egy 300mb-os romot amit a 2.cikkben ajánalank, de most a telóm nem űködik.... bekapcsolom, betölt, beírom pint, megy szépen a teló de ha billzárra rakom vége, feketén vinbrálna ha megpróbálnám feloldani
a 6-os pontnál akadtam el, pedig kixeltem a wipe user datát... hogy tudnám visszacsinálni valahogy?
-
GeryFlash
veterán
válasz
razorka777 #8643 üzenetére
hát eljutottam oda hogy .58 build aztán ment a root, a doomlord szépen nyírta ki a dolgokat, de újraindítás után nem találom a super usert, akkor ezek szerint nem volt sikeres a root? most a gyári idő szerint 1980 van, szóval vmit csak csinált a doomlord, de a superusert nem találom
dekrer: rendben köszi -
GeryFlash
veterán
válasz
razorka777 #8641 üzenetére
bocs a bénázásért...
-
GeryFlash
veterán
válasz
razorka777 #8637 üzenetére
jó akkor visszaflaselem és rootolom utána még ics
bocs, hülye is vagyok hozzá, meg még ma nem aludtam
-
GeryFlash
veterán
válasz
razorka777 #8635 üzenetére
Najó, akkor mit csináljak?
van egy .431-es buildes Ics-m, hogy tudnám rootolni? nem úgy kell, hogy vissza gb-re aztán 58-es buildre utána root és vissza ics?
-
GeryFlash
veterán
válasz
razorka777 #8627 üzenetére
bocs hogy itt tépem a szám, de hogy tudom visszarakni icsről gingerbreadre?
-
GeryFlash
veterán
válasz
razorka777 #8624 üzenetére
ja látom, most vmi .431-es buildem van
jó akkor majd vissza gb aztán root és utána megint ics... Ja nézegetem itt az ICS-t, de talán azért nincs akkora különbség a 2.3 és a 4.0 közt mint az xp és a win7 közt.... Ha mindenki azt mondja, hogy ICs jobb nekem akkor jobb lesz, de én tényleg nem találom sokkal jobbnak a 2.3-nál
ez a visszaflashelés gb-re meg 52-es buildre+ root és aztán ics mennyi idő lenne?
-
GeryFlash
veterán
jó most kicsit megbarátkozom az ICS-vel, aztán 2hét múlva megpróbálom rootolni, köszi a leírűsokat, de egészen biztos vagy benne, hogy ics-ről 62-esbuilddel nem lehet rootolni? itt a live with walkmennél van 4.0-s 62-es root letöltés nem? am most az ics-vel picit lassabb a telóm, nem tudom hogy megérte-e
lehet vissza majd gb-re és az ics nem is fontos, picit mintha szaggatna, igaz első bekapcsolás után de akkor is fura... újraindítás után jobb a helyzet, bár gyorsabbnak nem mondanám, kb ugyanolyan mint a gb csak bekapcsolásnál több idő míg feláll a rendszer.... hiába a több magos telók használják ki igazán az ICS-t szerintem
-
GeryFlash
veterán
köszi, de akkor az nem jó, ha felrakom az ICS-t és a ezzel rootolom ICS-nél? ahogy nézem 62-es buildem van, elvileg azzal lehet ICs-vel rootolni nem? vagy miért jobb ez a visszaflashelős+gingerbread root+ics frissítés dolog? most még gb van telón, így egyszerűbb lenne? köszi
-
GeryFlash
veterán
-
GeryFlash
veterán
válasz
Zoli133 #8607 üzenetére
a teló még gb-n van, akkor ott root és utána ICS? a pcc ott tart, hogy letöltötte a frissítést, most kéne ráraknia a telómra az ICS.t (előkészítés fázis vége), szal akkor most a rootot? Most éppen töltőn (konnektor) van a teló.
szerk: most látom, hogy nem tett neki jót hogy hosszabb időre levttem a telót, elvileg újra kéne kezdenem az egész ICS firssítést
-
GeryFlash
veterán
válasz
Zoli133 #8605 üzenetére
Értem köszi. Megfogadtam a tanácsokat, most töltötte le a pcc a fájlokokat most kéne újra csatlakoztatni a telót, de földugtam most töltőre, és majd egy fél óra múlva folytatom. Am rootolni megéri? Fifa12 nem lenne rossz
csak nem tudom, a root látszik egy gariztatásnál? És azt hogy kéne?
-
GeryFlash
veterán
válasz
Zoli133 #8602 üzenetére
már elkezdtem, de hát usb-ről megy, szóval tölti is a telót, most 23%on van... amúgy ha gyári visszaállítást (a telefonon belül) +sd kártyát váltok akkor is megmarad a 4.0? Ez a telefon belsőmemóriájába megy, vagy olyan mint egy alaplapnál a biosz frisssítés, ergo nehéz visszaállítani?
-
GeryFlash
veterán
de miben jobb?
gyorsabb? rádugom usbre és mit kell letölteni? a dobozon is rajta van, h van hivatalos frissítés, szal ugye nagyon nem kúrhatom el? és mégis miben jobb az ics, és nem lesz lassab a teló a nagyobb hardverigény miatt? (mint az x9-windows7 közt, h több rammot zabál?)
-
GeryFlash
veterán
Helló! 1hete vettem meg a Live with walkman telómat, és nagyon meg vagyok elégedve vele. A kérdésem az lenne csak, hogy megéri-e ICS-re frissíteni? Menjek a t-mobilba vagy magam csináljam? Mennyibe kerül? Esetleg használt gsmben olcsóbb lenne? És megérné egyáltalán 2.3.4-ről 4.0-ra frissíteni? Mivel ebben ,,csak" egy 1magos 1ghz-es proci van, nem tudom nem akadna-e az ICS, nem tudom pontosan de úgy tudom hogy nagyobb a hardverigénye mint a Gingerbreadnek.... ÉS mondjuk nem lenne jó ha a játékok lassabban futnának illetve böngészőnél a zoomolás belassulna. De azt is hallottam, hogy az ICS gyorsabb, de főleg a 2magos procik támogatása miatt, szóval ha vki tudna segíteni abban, hogy megéri-e nekem az ICS vagy sem. Elvileg az android 2.3.7 óta az aksival jobban bánik, az fontos lenne, szóval az ICS.vel is kevesebbet fogyaszthat a telóm+újabb progik is működnének, de nem tudom hogy elég-e a hardver a 4.0-hoz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán-svéd duó új okostelefonja pont olyan, mint az Xperia család tagjai, mégis zenésznek hívják.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Megújult a PROHARDVER!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kuponkunyeráló
- Napelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest