Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Igen, nyilván többe kerül, és többet is fogyaszt, de én már látatlanba is azt mondom, hogy van egy réteg, akinek megéri a felárat. Remélem nem tévedek. Viszont egy jól megválasztott táppal, szerintem a fogyasztása sem lesz vészes, hisz egy ilyen rendszer csak nagyon ritkán menne 100% körüli terheléssel.
Ez végre egy olyan termék(vonal), ahol azt mondom..... ez igen.
(#28) atti_2010
Látod erről beszél Oli! Felhasználói szokások........
A 6670 szerintem egy borzasztó gyenge vga. Szerinted meg erős. És az igazság az, hogy egyikünknek sincs igaza, és mindkettőknek az van. Ugyanis ez teljesen egyedi megítélés kérdése.Meg ne feledd, hogy a memória nem csak az aput korlátozza, hanem magát a diszkrét vga-t is. Amit a diszkrét vga számol, azt mind keresztül kell tolni az apu-n. Lehet ám, hogy itt lesz a szűk keresztmetszet.
Ezért kell megvárni a kézzelfogható teszteket, és majd meglátjuk milyen lett a dolog. Ezt mondja szerintem Oli is, minden vélt gonosz szándék nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest