Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Igen, nyilván többe kerül, és többet is fogyaszt, de én már látatlanba is azt mondom, hogy van egy réteg, akinek megéri a felárat. Remélem nem tévedek. Viszont egy jól megválasztott táppal, szerintem a fogyasztása sem lesz vészes, hisz egy ilyen rendszer csak nagyon ritkán menne 100% körüli terheléssel.
Ez végre egy olyan termék(vonal), ahol azt mondom..... ez igen.
(#28) atti_2010
Látod erről beszél Oli! Felhasználói szokások........
A 6670 szerintem egy borzasztó gyenge vga. Szerinted meg erős. És az igazság az, hogy egyikünknek sincs igaza, és mindkettőknek az van. Ugyanis ez teljesen egyedi megítélés kérdése.Meg ne feledd, hogy a memória nem csak az aput korlátozza, hanem magát a diszkrét vga-t is. Amit a diszkrét vga számol, azt mind keresztül kell tolni az apu-n. Lehet ám, hogy itt lesz a szűk keresztmetszet.
Ezért kell megvárni a kézzelfogható teszteket, és majd meglátjuk milyen lett a dolog. Ezt mondja szerintem Oli is, minden vélt gonosz szándék nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest