- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby elektronika
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Igen, nyilván többe kerül, és többet is fogyaszt, de én már látatlanba is azt mondom, hogy van egy réteg, akinek megéri a felárat. Remélem nem tévedek. Viszont egy jól megválasztott táppal, szerintem a fogyasztása sem lesz vészes, hisz egy ilyen rendszer csak nagyon ritkán menne 100% körüli terheléssel.
Ez végre egy olyan termék(vonal), ahol azt mondom..... ez igen.
(#28) atti_2010
Látod erről beszél Oli! Felhasználói szokások........
A 6670 szerintem egy borzasztó gyenge vga. Szerinted meg erős. És az igazság az, hogy egyikünknek sincs igaza, és mindkettőknek az van. Ugyanis ez teljesen egyedi megítélés kérdése.Meg ne feledd, hogy a memória nem csak az aput korlátozza, hanem magát a diszkrét vga-t is. Amit a diszkrét vga számol, azt mind keresztül kell tolni az apu-n. Lehet ám, hogy itt lesz a szűk keresztmetszet.
Ezért kell megvárni a kézzelfogható teszteket, és majd meglátjuk milyen lett a dolog. Ezt mondja szerintem Oli is, minden vélt gonosz szándék nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest