- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
BatchMan
senior tag
Ja. Az #1-ben a cerkás változatot kérdezték, amire a #3-ban jött a válasz.
Erre jeleztem, hogy van forintos változat, nehogy valaki tengerentúlról rendelje ugyanannyiért, valamint a jeleztem, hogy a hírhez képest az abban szereplő újdonság nem annyira újdonság. Az árakról további részleteket a szokásos keresőkkel hamar megtalálod, akár i3, i5 érdekel. -
kpityu2
addikt
"A masina hűtése egyébként aktív, de a vállalat szerint nincs ok aggodalomra, rendkívül halkan teszi a dolgát."
Nem tud elég halk lenni.
-
haxiboy
veterán
Nem rossz, de az ára az egekben. Tény hogy méreteiben nagyon megfelelő lehet, csak felkapod és viszed, de ezekkel a szuper energiahatékony procikkal sosem voltam megbékülve. Böngészni, meg YT-t nézni rendben van, de tutira nem ezen renderelnék videót vagy ilyesmi.
Edit: Ha meg kell további ilyen-olyan csatlakozó vegyél modult meg ha kell dgpu akkor vegyél még egy dobozt, egy ITX még mindig rugalmasabb ebből a szempontból.
-
-Skylake-
addikt
Joo igy termeszetesen igazad van , de mikor te is es enis arra gondolunk , hogy szivesen latnank ezt a meretet az ATX helyett , akkor nyilvan nem az a kerdes , hogy 15 vagy 20 centi az elhossza , mivel igyis 100szor kisebb az atx-nel. Tovabba az oke , hogy a 65 tobb mint a 35 , de az alienboxban van egy dedikalt nvi gpu is , ami nagyjabol egy sajat tervezesu gtx950-960m-nek tekintheto. Lehetetlen , hogy a 2 egyutt ne egyen tobbet is mint 65 watt es ugye itt ugyan olyan megoldasrol beszelunk , mint az xpcnel , hogy 1haz : cpu , ram , ssd , 2.haz: csak gpu
-
Tigerclaw
nagyúr
Ezeket a barebone, mini, stick PC-ket olyan szépen agyonütik a magas árcédulákkal, hogy nézni is rossz, gyakorlatilag egy előnye marad, a mérete, miközben kapsz egy gyenge és drága számítógépet.
-
Robert07
aktív tag
Azert nem lett volna rossz direkt kimenet a GPU modulhoz, mondjuk nem tudom, hogy ennek milyen a kesleltetese de legalabb lehetne opcionalisan. Meg majd legyen hozza driver 3-4 ev mulva is.
-
vlevi
nagyúr
Kezdőár 279?
Az azt jelenti, hogy a cerkával ennyi? Amúgy formára nagyon bejövős, TV alá htpc-nek el bírnék egy ilyet képzelni. Nézegetem is egy ideje a hardveraprót, van-e ott valami számomra tetsző használt konfig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteDesk PC-k jó áron!
- ASUS ROG játékos gépezet a vörös oldalról
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- B550M Steel Legend, Ryzen 5 5600X, 32Gb DDR4 3200MHz CL16, Radeon RX 6750 XT 12Gb, 1TB M.2 PCIe 4.0
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged