Új hozzászólás Aktív témák

• szika87

aktív tag

válasz mor #3782 üzenetére

Elméletileg jónak kéne lennie, és mégsem, ugyanazon a hálózaton vannak, mindkét gép DHCP-n kapja a jelet. Plexen be vagyok jelentkezve mindkét készüléken, és a szerver természetesen fut. A távoli hozzáférés miatt látják egymást (gondolom mivel be vagyok jelentkezve a szerver és kliens oldalon) , de ocsmány a kép mert ilyenkor csak 1000kbps az adatforgalom, azonban amint kiveszem azt hogy ne kódolja át az adatforgalmat a Plex, hanem küldje ki nyersen, akkor már azt írja hogy nem lehet megnyitni a fájlt. Ezért írtam korábban hogy valóban nem látják egymást "helyi hálózaton" belül, csak a távoli hozzáférés miatt. Jellyfin-nél kipróbáltam azt, hogy ki vettem a routert a képletből, a pc-t direktbe rá kötöttem a shieldre kábelen, és beállítottam statikusra az IP-t, láss csodát így működik és tömörítetlenül megy. Vissza állítottam mindent eredetire ahogy korábban, utána már a Jelly se látta a gépet. Ezért gyanakszom hogy a fiberhome-os készülék a ludas, de ha van még ötletetek szívesen kipróbálom. :R

Új hozzászólás Aktív témák