Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen monitort vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mendark
csendes tag
Sziasztok!
Nagy dilemmában vagyok, így inkább ide írok, hátha majd Ti -ős Shieldesek- megmondjátok a tutit!
Kizárólag hardver és lehetőségek szempontjából teszem fel a kérdést, megéri még ennyi idő után is (csakis újonnan!) Shield-et venni? Azt látom, hogy mindent IS tud, csak hát 19-ben jött ki a legutolsó revízió...
A helyzet az, hogy viszonylag sokat vagyok úton, így egy olyan allrounder cucc-ra mennék rá, aminek rendben vannak a certjei (megy minden streaming natív 4k-ban), vihetem magammal hotelekbe, vendégségbe, megeszik "minden" elterjedtebb video- és hanganyagot NAS-ról, ha úgy adja ki, rátolhatom a Hifi ágat az USB-s DAC-komon keresztül, nem lassú, nem körülményes, felhasználói élményben lehetőleg legyen olyan smooth mint egy AppleTV, bomba a távja...és hát az a helyzet, hogy kevesen tudják ezeket!Szóval a kérdés az, Ti hogy látjátok?
(B verziónak kinéztem a Zidoo Z9X PRO-t, főzött streaminges APK-kal, amikkel -őszinte leszek-, nem szivolázgatnék, ha nem muszáj! Nem nagyon van meg a bizalom a kínai gear-ekben, amúgy sem.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Windows 11
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- OpenWRT topic
- Titan Quest II
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- LEGO klub
- Kuponkunyeráló
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest