Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Mendark

csendes tag

Sziasztok!
    Nagy dilemmában vagyok, így inkább ide írok, hátha majd Ti -ős Shieldesek- megmondjátok a tutit! :D
    Kizárólag hardver és lehetőségek szempontjából teszem fel a kérdést, megéri még ennyi idő után is (csakis újonnan!) Shield-et venni? Azt látom, hogy mindent IS tud, csak hát 19-ben jött ki a legutolsó revízió...
    A helyzet az, hogy viszonylag sokat vagyok úton, így egy olyan allrounder cucc-ra mennék rá, aminek rendben vannak a certjei (megy minden streaming natív 4k-ban), vihetem magammal hotelekbe, vendégségbe, megeszik "minden" elterjedtebb video- és hanganyagot NAS-ról, ha úgy adja ki, rátolhatom a Hifi ágat az USB-s DAC-komon keresztül, nem lassú, nem körülményes, felhasználói élményben lehetőleg legyen olyan smooth mint egy AppleTV, bomba a távja...és hát az a helyzet, hogy kevesen tudják ezeket!

Szóval a kérdés az, Ti hogy látjátok?
    (B verziónak kinéztem a Zidoo Z9X PRO-t, főzött streaminges APK-kal, amikkel -őszinte leszek-, nem szivolázgatnék, ha nem muszáj! Nem nagyon van meg a bizalom a kínai gear-ekben, amúgy sem.)

Új hozzászólás Aktív témák