Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
attila9988 #107 üzenetére
TV-műsort is te választasz nekik? Vagy te mondod meg, hogy csatornát csak a számbillentyűkkel váltunk, a fel-le gombbal nem? Tényleg nem érzed a különbséget parancs és ajánlás közt?
A saját software -éről nyilatkozott vagy nem?
Hogy jön ez ide? Mikor máskor a saját szoftveréről nyilatkozik, akkor is belekötés van.Ott írom hogy miért.......
Én meg írom rá, hogy miért nem. Namost mi lesz?Van egy olyan érzésem hogy te pusztán a kötekedés kedvéért írogatsz nekem ilyen szép hosszú mondatokat.
Na és te vajon miért írod nekem másodszor is, hogy a családomban mindenki informatikus, amikor eleve szó nem volt róla, és mikor először írtad, akkor is megcáfoltam?Azt hiszem én nem sértegettelek, témával kapcsolatban írtam, így a fenti mondatod is megalapozatlan
Ez a véleményed, ami mint tudjuk, olyan, mint a...Holnapra meg úgyis kimoderálják ezeket a hozzászólásokat, mert már rég nem a google chrome -ról beszélgetünk....
Azt gondolom, hogy nagyon szeretnéd, de másik megoldás: talán hagyjuk abba, te felfüggeszted a Windows 7 és az IE fikázást, én pedig nem szólok hozzád többet a topicban. Nos?#108: azt gondolom
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- DOOM - The Dark Ages
- iPhone topik
- Kompakt vízhűtés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest