Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• attila9988

őstag

válasz #64791808 #104 üzenetére

Nem. Az önálló gondolkodás, ha párosul némi informatikai érdeklődéssel, akkor alkalmas arra, hogy az illető maga eldöntse, mit is akar.

Nos, nálunk a családtagok csak és kizárólag web -et akarják használni, és egyáltalán semmilyen fajta érdeklődésük nincsen a számítástechnika irányába. Eszköznek tekintik, amihez nem értenek. Tv -t sem azért néznek mert érdekli őket hogyan működik, hanem mert a műsor érdekli őket amit annak segítségével megismerhetnek. Hát bűn ez vajon?

Ez is világos, a microsoft hazudik, mint a vízfolyás, szar, és fúj, kivéve, ha fel lehet használni a saját információit ellene.

A saját software -éről nyilatkozott vagy nem?

Mért ellenkezne?

Ott írom hogy miért.......

Szóljál, ha kijózanodtál ebből az eltévelyedett fantazmagóriádból, és akkor folytathatjuk. Mint azt leírtam, nem, nincs infós a családban. Neked mindent ennyiszer kell elmondani?

Van egy olyan érzésem hogy te pusztán a kötekedés kedvéért írogatsz nekem ilyen szép hosszú mondatokat. Mire válasz ez? Arra biztosan nem amit beidéztél.

Mint azt több írásomon láthatod, tudok ember módjára is társalogni, csak ahhoz a másik félnek is embernek kell lennie.

Azt hiszem én nem sértegettelek, témával kapcsolatban írtam, így a fenti mondatod is megalapozatlan. Holnapra meg úgyis kimoderálják ezeket a hozzászólásokat, mert már rég nem a google chrome -ról beszélgetünk....

Új hozzászólás Aktív témák