Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPad topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
válasz
#64791808 #104 üzenetére
Nem. Az önálló gondolkodás, ha párosul némi informatikai érdeklődéssel, akkor alkalmas arra, hogy az illető maga eldöntse, mit is akar.
Nos, nálunk a családtagok csak és kizárólag web -et akarják használni, és egyáltalán semmilyen fajta érdeklődésük nincsen a számítástechnika irányába. Eszköznek tekintik, amihez nem értenek. Tv -t sem azért néznek mert érdekli őket hogyan működik, hanem mert a műsor érdekli őket amit annak segítségével megismerhetnek. Hát bűn ez vajon?
Ez is világos, a microsoft hazudik, mint a vízfolyás, szar, és fúj, kivéve, ha fel lehet használni a saját információit ellene.
A saját software -éről nyilatkozott vagy nem?
Mért ellenkezne?
Ott írom hogy miért.......
Szóljál, ha kijózanodtál ebből az eltévelyedett fantazmagóriádból, és akkor folytathatjuk. Mint azt leírtam, nem, nincs infós a családban. Neked mindent ennyiszer kell elmondani?
Van egy olyan érzésem hogy te pusztán a kötekedés kedvéért írogatsz nekem ilyen szép hosszú mondatokat. Mire válasz ez? Arra biztosan nem amit beidéztél.
Mint azt több írásomon láthatod, tudok ember módjára is társalogni, csak ahhoz a másik félnek is embernek kell lennie.
Azt hiszem én nem sértegettelek, témával kapcsolatban írtam, így a fenti mondatod is megalapozatlan. Holnapra meg úgyis kimoderálják ezeket a hozzászólásokat, mert már rég nem a google chrome -ról beszélgetünk....
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest