- Processzor árak megváltozása Windows 11-gyel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autóhifi
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Bambu Lab X1/X1C, P1P-P1S és A1 mini tulajok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Speciális Gaudi 3-akat kap Kína
Hirdetés
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Mozgásban a Conscript
gp A túlélőhorror PC-re és konzolokra érkezik, a steames új demó jövő hónap elején lesz kipróbálható.
-
5G-vel és hőkamerával strapálja magát az Ulefone
ma A ThermoVue rendszere mellett az éjjellátó képességek is megvannak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blindmouse
senior tag
válasz Jim Tonic #15 üzenetére
Pl a tea leforrázásához kb 100 fok körüli víz kell, ha elkezd hamarabb forrni akkor nem lesz jó a tea. Gondolom ugyanígy nem lehet mást sem megfőzni, vagy csak hosszabb idő alatt. Ha jól értem nem az a pláne benne, hogy a lezárt részben vákum van, az csak a bacik bejutását akadályozza meg, hanem az, hogy a megfelelő hőmérséklet miatt csak azok a fehérjék csapódnak ki amiket szeretnénk Pl a bacik?
Amúgy jobban belegondolva ennek van értelme. Még ha levákumozol egy ételt, és a vákumban lévő víz forráspontja fölé növeled a hőmérsékletét, akkor elkezd gőzzé válni, amitől "elmegy a vákum".
Az 1.5mA szivárgási áram meg ~0.4W-ot disszipálgat el.3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen