Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Blindmouse

    senior tag

    válasz Jim Tonic #15 üzenetére

    Pl a tea leforrázásához kb 100 fok körüli víz kell, ha elkezd hamarabb forrni akkor nem lesz jó a tea. Gondolom ugyanígy nem lehet mást sem megfőzni, vagy csak hosszabb idő alatt. Ha jól értem nem az a pláne benne, hogy a lezárt részben vákum van, az csak a bacik bejutását akadályozza meg, hanem az, hogy a megfelelő hőmérséklet miatt csak azok a fehérjék csapódnak ki amiket szeretnénk :F Pl a bacik?
    Amúgy jobban belegondolva ennek van értelme. Még ha levákumozol egy ételt, és a vákumban lévő víz forráspontja fölé növeled a hőmérsékletét, akkor elkezd gőzzé válni, amitől "elmegy a vákum".
    Az 1.5mA szivárgási áram meg ~0.4W-ot disszipálgat el.

    3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace

Új hozzászólás Aktív témák