Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jim Tonic #15 üzenetére
Ez már nem igaz, csak egyszerűsített a cikkíró. Ott is megfő az étel, minden csak idő kérdése. Ott is emberek élnek, és nem esznek nyers kaját, sőt a Sous Vide-ban 50 °C-on is megnőmegfő.
Teljesen más mint a párolás. Itt az étel nem érintkezik sem vízzel (a vízgőz is víz), sem oxigénnel, és a hőmérséklet is tervezett, nem random. Párolás során van egy levegőhőmérséklet, ami úgy-ahogy szabályozható, de a vízgőz lecsapódása hűti az ételt, annak hőmérséklete nem tervezhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest