- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Dell notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteaMMouse
csendes tag
Pont ezen agyaltam én is egy pár napja. Hosszú idő után úgy döntöttem, hogy a konzolról végleg visszanyergelek a PC-re (szar HW struktúra, magas árak, be nem tartott ígéretek... bla-bla). De ,,vigaszdíj” gyanánt egy rendes gépet pattintok össze. A lassan 2 hete gariztatom az alaplapom (semmi hír... köszi AQUA...). K***va drága videókártya és még csak nem is top tier (RTX 3070).
Szóval azon agyaltam, hogy mennyit kellett volna beleforgassak, hogy tényleg jó gép legyen belőle? Illetve ki az, aki ezt megengedheti magának? Mikor lett luxus cikk a ,,géming”
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Sapphire mindent beleadott ebbe a kártyába: extra hűtés, plusz világítás és egész komoly gyári túlhajtás.
- sziku69: Szólánc.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- NBA és kosárlabda topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest