- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Mert a jobb felső sarokban nem lagzik az egér hónapok óta? Nekem csinálta. Meg nem volt néha robbanás effekt BC2-ben, windowson belül meg minimális tuning hatására vagy az idle órajel szűnt meg, vagy HD videónál sem váltott fel róla. De sebaj, Display Portnál ugyanazt a hibát csinálta, amit előtte az 5770 fél évig: játék közben random feldobta, hogy a win7 kevesli az erőforrást az aero-hoz, kapcsolja le? Persze a "nem és jegyezd meg vazze" nem volt értelmezhető számára, következő alkalommal valószínűleg feldobta... persze a harc közepén.
Persze tuti csak nálam csinálja, meg user error, csak ebben az a gáz, hogy nem azonos hardvereket használtam az utóbbi években, konkrétan csak a ramom ugyanaz vagy három éve, azon kívül minimum három komplett alaplap-cpu-vga cserén vagyok túl.
És nem, nem mondom azt, hogy nVidia-nál nincs bug. Hogyne volna. De most nem arról van szó

Új hozzászólás Aktív témák
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest