- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Mert a jobb felső sarokban nem lagzik az egér hónapok óta? Nekem csinálta. Meg nem volt néha robbanás effekt BC2-ben, windowson belül meg minimális tuning hatására vagy az idle órajel szűnt meg, vagy HD videónál sem váltott fel róla. De sebaj, Display Portnál ugyanazt a hibát csinálta, amit előtte az 5770 fél évig: játék közben random feldobta, hogy a win7 kevesli az erőforrást az aero-hoz, kapcsolja le? Persze a "nem és jegyezd meg vazze" nem volt értelmezhető számára, következő alkalommal valószínűleg feldobta... persze a harc közepén.
Persze tuti csak nálam csinálja, meg user error, csak ebben az a gáz, hogy nem azonos hardvereket használtam az utóbbi években, konkrétan csak a ramom ugyanaz vagy három éve, azon kívül minimum három komplett alaplap-cpu-vga cserén vagyok túl.
És nem, nem mondom azt, hogy nVidia-nál nincs bug. Hogyne volna. De most nem arról van szó
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- Autós kamerák
- E-roller topik
- Nők, nőügyek (18+)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest