- Everest / AIDA64 topik
- Befejezi az AMDVLK meghajtó fejlesztését az AMD
- Autós kamerák
- RAM topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Mert a jobb felső sarokban nem lagzik az egér hónapok óta? Nekem csinálta. Meg nem volt néha robbanás effekt BC2-ben, windowson belül meg minimális tuning hatására vagy az idle órajel szűnt meg, vagy HD videónál sem váltott fel róla. De sebaj, Display Portnál ugyanazt a hibát csinálta, amit előtte az 5770 fél évig: játék közben random feldobta, hogy a win7 kevesli az erőforrást az aero-hoz, kapcsolja le? Persze a "nem és jegyezd meg vazze" nem volt értelmezhető számára, következő alkalommal valószínűleg feldobta... persze a harc közepén.
Persze tuti csak nálam csinálja, meg user error, csak ebben az a gáz, hogy nem azonos hardvereket használtam az utóbbi években, konkrétan csak a ramom ugyanaz vagy három éve, azon kívül minimum három komplett alaplap-cpu-vga cserén vagyok túl.
És nem, nem mondom azt, hogy nVidia-nál nincs bug. Hogyne volna. De most nem arról van szó
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest