- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
Aktív témák
-
zack
nagyúr
Kiegészítem az előzőt...FLAC lejátszásról csak annyit, hogy gyárilag az X10 Mini sem tudja, de elé volt a Marketben rákeresni a FLAC music player szavakra. Kiadott vagy 4 különböző lejátszót!
Letöltötttem a legtöbbre értékelt lejátszót, és hibátlanul viszi a FLAC-ot félelmetes minőségben.
Tehát a bőségnek természetesen van előnye is.
-
zack
nagyúr
Na jó. De ennek a sok proginak is van hátránya, mert nem tudod melyik lesz a gyógyír.
A topikjában se találtak rá megoldást.Tök véletlen hogy megoldódott.
Bár az tényleg gáz, hogy 1db normális zenelejátszót se hoztak még össze Badára. Van sok felesleges dolog ami ráért volna, de egy normális zenelejátszó és Xvid player az olyan lett volna mint egy falat kenyér. Fostak és fosnak rá. -
victorio79
tag
Jadro: Remek megfigyelés, ugyanaz a két mail cím.
De nem miattatok satíroztam ki hanem a képfeltöltés.hu-n nem akartam kint hagyni.
Tomics: Nem hiszem, hogy ezért a Photoshopot el kellett volna indítanom. De a lényeg látom átment azért...
Tomajdon: Örülök, hogy ihletet adhattam.
-
Motion_Blur
félisten
Megnéztem 12 hónap a jótállás.
+ 12 hó korlátozott jótállás:
"...termékre Magyar Telekon Nyrt. további 12 hónap korlátozott jótállást nyújt, melynek részletes feltételeit a megvásárolt termékhez csatolt Használati Útmutató tartalmazza. Ezen kötelezettségvállalás azonban semmilyen körülmények között nem minősül a Fogyasztó részére a jogszabályok által biztosított szavatosság, illetve jótállás Magyar Telekom Nyrt. általi kiterjesztésének, hanem ez egy önálló jogosultság."
Maradjuk 1 évben a többi meg csak marketing duma...
-
zack
nagyúr
Az még 1 év. "Sok víz lefolyik addig a Dunán"...
Szerintem simán lehet, hogy nem a levegőbe beszélnek. Maga a Bada rendszer jó, azokat meg amiben javulnia kellene szerintem meg fogják tudni oldani mert egy rendszer alapjaihoz képest apróságok.
Én örülök a hírnek, mert ezek szerint gőzerővel dolgoznak az újabb verziókon, és elképzelhető hogy ők már elég sok mindent tudnak a 2011 fejlesztésekről, ezért mertek ilyen kijelentést tenni.
Egyébként is nyár óta azt mondom folyamatosan, akinek nincs türelme, az cseréljen Androidra vagy iOS-re. Többször is említve lett hogy a Bada 2011-ben fogja igazán bontogatni a szárnyait.
Persze van itt még egy sarkallatos pont. A magyarországi support. Ha mindenből mi leszünk az utolsók ezt lehet én is meg fogom unni előbb vagy utóbb, mert ez így baromira nem korrekt.Kíváncsi leszek mikor jön Kies frissítéssel az 1.2, mikor fog beindulni nálunk a fizetős app store, és mikor lesz premium SH. Mert az édes kevés lesz, hogy a világ többi részén már van és működik, ha mi nem fogjuk tudni használni csak fél éves csúszással.
Nálam a Samu I8910 HD is a support-nál csúszott el...Katasztrófális volt a helyzet a frissítéseket tekintve. Kicsit ez fos support amit a Samsung produkált még mindig bennem van. -
-
Varszegig
veterán
nekem nem volt ennyire hibátlan. A napló, a widgetek minden a jó időt mutatta, de a jobb felső sarokban nem állt át az idő. neked mi a szolgáltatód? nekem telenor, és ilyen gondom már régen is volt másik telefonokkal, hogy pl. hazaérkezve ázsiából b*tt átállítani az időt.
Viszont: kikapcsoltam az automatikus időfrissítést, azonnal megjavult. Majd vissza.
-
-
gamek!ller
őstag
Nem tudom másodperc alapú számlázásban vagyok e, de arra mindig figyelek, hogy sose egész perc 1 másodpercnél tegyem le a telót..
Ha megkezdem a percet, végig szoktam beszélni.. Azt hiszem 4.-én van számlazárás a trénél. 3.-án print screen a honlapra, majd ha megjön a csekk fénykép.. Berakom utána lehet legalább számolgatni.
-
anrab
addikt
lehetséges kicsit túloztam, de amilyen az idő még ki se tudom próbálni az idén és valóban elég lesz az 1-es.
előtte lévő sony e.-om olyan hogy kint a szabadban csak akkor láttad tutin ha a napfénye rávilágított a kijelzőre. akkor tuti éles volt. ha megpróbáltad eltakarni vagy hogy ne érje a nap, akkor alig lehetett látni.
nem tudom milyen technikai megoldás volt, de nagyon tutkó volt. /azért nem cserélném ki/ -
anrab
addikt
nem szoktam nézni hogy ki hív, csak felveszem. viszont ha bármit is nézni akarok egy kukkot se látni nemhogy egyesen de még 10-esen is halovány nekem. nem elég éles.
biztos hogy nem csak szoftveresen hiányzik belőle a fényérzékelő?,és az 1.2-ben benne lesz?más: tegnap felraktam a JH3-at és most akármit állítok a GPS iránytű nem áll be északnak. próbáltam a ki-be kapcsolását a nyolcast bár nem volt sárga felkiáltó jel. a térkép se úgy áll be amerre az útirány van. nem oda rak ahol vagyok. 50-200 m-el odébb vagy az utca másik oldalára.
ötlet? -
bokrosolajos
őstag
Jól van, egyben élcelődő megjegyzés volt, de nem is írtam kinti fotózást. Ha már szürkület vagy este van, nincs elég fény beltéri világítás mellett sem, hogy ne legyen vaku nélkül túl zajos a kép. Persze, nem szólok inkább semmit, nekem nincs is Wave-em
Cs
ak furcsa, hogy egy csúcs készülékről ilyen filléres HW hiányozzon -
Azért hasonlítottam a Corbyhoz, mert az jutott az eszembe!
Mert az is tud sms-t írni, hívást indítani, érintőkijelzős, kamera is van benne, és van GPRS!
A külömbség, a kijelző, a HW, és az op-rendszer!
Csak az egyik 25k a másik pedig 85k!Nekem pedig pont ezek kellenek: GPS, e-mail, MSN, Skype, stb.
i8910-nél mindenki kérdezte, mit tud, és mutattam: ezt azt amazt!
Ennél kérdezik mit tud? mondom a főképernyő panorámában mozog, meg 1Ghz-s proci van benne! ennyi!ne értsétek félre, nagyon szuper a telefon, villámgyors, könnyű kezelni, de nekem mégsem jött be annyira mint amennyire vártam!!
-
Igen, van külömbség közte, de árban is!!!
Kicsit ilyen Ájfón hatása van!
Egy vagyonba kerül, és ezért a pénzért nem tud semmit!
Csak ájfónra van program!A HW-je tényleg tökéletes!
Csak az kevés, hogy tudod hogy 1 ghz-s proci megy benne! meg van rá 2 játék??!!!Volt előbb egy kocsis példa: Van egy M3-as BMW-d 420LE-vel, de fából vannak az ülések, nincs szervó kormány, nincs benne se rádió se klíma! M3-as egy és külső, de csak egy dácsia belsővel!!!
leslieke: bármi amit használni lehet!
Nem egy idétlen nő, akit ha megböksz 3 féleképp mozog, meg zongora utanázat, meg hasonló übergagyi cuccok! -
kirusz1
őstag
nekem adott 1-2 dolog t-mobilnál jo csak a telo ott max 30 k ért.nos ebböl waw,omnia2,esetleg viaz,satio ugye s60 asok.használnám net,zenehalgatás némi fénykép az se legyen tul ossz minőségü aksi birja,me fagyogassoi ne legyen bugos,ja meg offline gps re is használnám és persze legyen azért rá alkalmatás persze decemberbe venném addig biztos jönnek ki telok
-
Kapanyél
őstag
Ez akkor jó, ha külföldre mész és autót bérelsz.
Mondjuk az elég gáz, ha beparkolsz egy P+R-be, majd mikor mennél az utadra, ott van kétszáz darab Opel Vectra, mind ugyanolyan színű és a rendszámát ugye nem jegyezted meg... :-))Egyébként van már egy ilyen program, bár még nem próbáltam ki.
-
-
rizso
addikt
-
Erre gondoltam realtime újratördeléssel - ezt nem tudja.
Viszont olyan megoldás is van ám, hogy csak egyszer tördeli az oldalt, letöltéskor, nem pontosan de közelebb az optimálishoz. Az iOS ezt műveli. Viszont még nem néztem - van itt nálam egy másik Wave (JF1), azzal összehasonlító tesztet tudok csinálni. (Most jutott eszembe na.)
Az biztos, hogy a JS motor még mindig szánalmasan lassú, semmi változás.
-
csabám
addikt
Akkor megbocsátok
Igazad van, kicsit túlreagáltam a dolgot. Majd kiderül mi lesz ezzel az egésszel. De remélem azért nem hibáztam, hogy megvettem ezt a csodát. Mert ha kijön egy jobb és szebb akkor tuti cserélnem kell, csak van egy pici hátránya a dolognak: költséges és nem igazán engedhetem meg magamnak. A frissítések és a progik miatt pedig tök nyugodt vagyok. Szokták mondani: türelem, rózsát terem
nyesix: igen nálam is ilyen és nem lehet manuálisan változtatni a csík színét! Mindig le kell törölni és újra rakni, h más színű legyen
-
Polllen
nagyúr
Régen nálam szempont volt, hogy headset legyen, azért is vettem a sennheiser MM50-t, szépen szól és fel tudom venni ha kell...
Mióta autóval járok ennek már nincs nagy jelentősége - nem hallgatok zenét menet közben.
Az viszont most nagyon zavar, hogy a sennheiser nem kompatibilis a wave-vel...Eddig azt hittem, hogy apple miatt, de lehet, hogy nem is a füles a gond, hanem a samsung saját megoldása...Lévén, hogy a céges gépen csak akkor szól szépen a wave headset, ha benyomom a mikrofon gombját...
Meg tudná nézni valaki, hogy más eszközzel (sima stereo jack) kompatibilis a wave füles?
(csak mert, ha nem, már az is problémás lesz, ha az ember nem samsung headset-t akar bedugni a hivatalosan STANDARD jack dugóba...)
cryingdr4g0nA sennheiser cx-300 (I-II)-t véletlenül nem próbáltad? Azt a sorban hová tennéd?
Nekem amúgy bejön az agybadugós, a legkisebbel éppen kényelmes. -
B.Ricsike
őstag
Köszönöm,
És egyébként igazad van, naponta változik, dehát azért csak próbál kérdezgetni az ember, főleg ha tőle tapasztaltabbak tudnak neki segíteni.
Leslike: Ha nem tudod, akkor azt írd. Én vágom hogy nem egyértelmű a kérdés, sőt, hogy válaszolni sem lehet rá igazán, csak nagyjából, de akkor pl írd ezt, ha ha már írsz:
Android: Nagy sláger, de szintem nem ezé a jövő
Bada : Rengeteg potenciál van benne, remélem kihozzák belőle a kihozhatót
Win7: Jónak látszik, eddigi bemutatók alapján nemrossz, meglátjuk...Nekem ennyi is elég lett volna.
De Köszi neked is!
-
JMC
tag
A gmail fiókomban létrehozott próba kontaktot gond nélkül leszedte a telóra, létrehozta a csoportot is, ez a része rendben is van. A probléma viszont továbbra is adott, nekem igazából a fordított irányú folyamat kellene először, hogy ne kelljen kézzel felvinnem a gmailbe mindent, és lehetőleg minden adat megmaradjon (kép, egy kontakthoz több telefonszám, jegyzet valamint a telefonomon lévő csoportbeosztás megmaradása esetén sem lennék épp boldogtalan). Outlookon keresztül próbáltam ugyan a CSV export-import folyamatot, de elég siralmas lett az eredménye.
Tartok tőle, hogy ez így ebben a formában nem annyira járható, ezért is írtam, hogy marad az offline út KIESen keresztül.
-
s4hu|SyD^
addikt
Így gondoltam ezt én is, érdekes, hogy itt melóhelyen milyen sokára talál műholdat, ami kb. 1-2 km-re van az otthonomtól.
Otthon szobában, zárt térben is pár perc, itt meg szintén épületben 10-15 perc is kevés.
Majd ha lesz mem kártyám töltök le hozzá tartalmakat, hátha vannak szép részletes térképek(amik jobbak, mint a beépített).
-
koveradam
tag
Én egymás mellé raktam a kettőt azért a Desire kijelzője is ott van rendesen persze nem Super Amoled! De nagyobb a kijelző jóval meg a telefon hátlapjának az anyaga az nagyon jó! Nem csúszik. A Wave-el pont ez volt a bajom! Pedig nincs nagy kezem de mindig ki akart esni belőle!
Sosem szerettem az androidot eddig de most végleg bele szerettem -
rizso
addikt
Es azt lehet tudni, hogy melyik ez a pecsi szerviz? Hetkoznap itt vagyok Pecsen, lehet meglatogatnam azzal a keressel, hogy a T-s firmre toljanak ra egy fuggetlen szoftot "legalisan". Ebbol szerintem gond nem lehet T-nel sem - ok is a samsunghoz kuldik a keszulekeket...
-
s4hu|SyD^
addikt
Hát úgy szoktam ezzel lenni, hogy most összegyűlt rá és akkor vegyem a legjobbat, ami kihozható abból a keretből, bár így is sokat buktam rajta sajnos, pont beleestem az áremelkedésbe. Abból a pluszból pont tudtam volna venni mem karit és tokot, szóval így várnom kell.
Viszont ahogy látom megérte. Előtte LG szétnyitható színes volt, de azt gyorsan megette az építőipar, meg el is áztattam és az aksi meghalt. Nokia 3310-est használtam, ami a mai napig az egyik legjobb strapabíró-képességű.Nem vagyok ilyen telefonbuzi, de ebbe beleszerettem, nyögve nyelősen is, de azt a plusz 10-15 ezret rátoltam az áremelkedés miatt. Remélem azért sokáig nem kell telót cserélnem.
De ahogy majd kezd kiforrni a Bada szerintem csak egyre jobb lesz.@mrmegtette, tzolta: Kies Win 7 64 biten nálam tökéletesen fut, egyes részeknél beakad, de pl. én FW-t is gond nélkül frissítettem. Igaz én függetlenül vettem netről.
Kérdésem, hogy ha elindítom a navigációt akkor onnantól kezdve számolja a 30-31 napot?
És ugye ehhez nem kell mobilnet, szóval nekem, mint Domino kártyásnak ez egy fillérembe se kerül? -
s4hu|SyD^
addikt
Értettem itt ez alatt a dokumentumok jobb nézhetőségét vagy a böngészést.
Személy szerint én is jobban szeretném a nagyobb kijelzőt, de lehet ez csak azért van, mert én ilyen "nagy" PDA méretre számítottam, sőt elsőre kicsinek tűnt ez, de rá kellett jönnöm, hogy ez bizony elég nagy, de pl. a QWERTY billentyűzethez kell is a nagy kijelző, ha már teljes érintőképernyős. Én ezzel a Wave-el teljesen meg vagyok elégedve, gyönyörű a képe, nekem, aki újonnan lépett be az okos-telefonok és érintőképernyők világába még a mai napig hihetetlen, hogy ilyen gyönyörű képe lehet egy telefonnak. -
tzolta
tag
Valószínűleg inkább megvárom míg kapható lesz az ndrive. Remélem novemberig történik valami az appson, lesz fizetős magyar oldal, akkor ugyanis elég sokat fogok utazni.
Amúgy sem szeretem a tört cuccokat, inkább kivártam mindíg pl: ovi maps.
Türelmes leszek!Más: Gyári progit lehet valahogy törölni a telóról? stune?
-
peterk
senior tag
Az xvid-nek ezer féle kódolási paramétere van, számítógépen ugyan minden működik, de a hardveres lejátszók - legyen szó divx-es dvd playerről, tv-ről, telefonról - nem minden beállítást ismernek, vagy fogadnak el "szabványosnak".
Nekem a korábbi firmware-el két sorozatom is szaggatott, a mostanival - H3 - viszont teljesen jók. Karma-nak van olyan sorozata, ami ezzel sem jó még, szóval javult a lejátszás, de még nem mondható, hogy "mindent visz". Azért érdemes frissíteni, mert lehet, hogy éppen a te gondodat megoldja.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest