Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
Sziasztok ennek a cikknek hol találom a folytatását ? Pont a hűtés és a melegedés érdekelne nagyon :/
-
Atom_Anti
senior tag
Mennyi a 3DMark11 pontotok ezzel a karival?
-
Daywalker
addikt
Pont erről a problémáról írok a bejegyzésben. Ez az Intel IGP+AMD páros egyik hibája. Ezért szokták a notebookgyártók egyedi meghajtót készíteni az ilyen felálláshoz, mert hivatalos támogatás nincs az intel részéről az ilyen megoldásokra. De amúgy nem kell kézzel babrálni, átáll magától. Talán egy későbbi, új driver megoldja.
-
hrjanek
csendes tag
Játéknál tényleg átvált mert érzékelhetően melegszik a gép és azt a teljesítményt nem tudná egy integrált,de a tervezőproginál ahova kéne a kraft
ott nem érzem a melegedést azaz nem hiszem, h bekapcsol a dedikált így ez szeretném tutira beállítani, h mindig a dedikálttal fusson. próbáltam állítgatni a catalystben is de nem kaptam visszajelzést, h okés vagy sem
-
hrjanek
csendes tag
Sziasztok!
Én ezt a laptopot vettem 1 hónapja csak a corei3as procival és sehol nem tudom beállítani, h melyik program melyik videokártyát használja (főleg a tervezőprogramokat használnék) és nem tudom pontosan h átkapcsol-e a dedikáltra az integrált helyett. Ezek szerint be se lehet állítani?
-
satz18
őstag
Az tök jó meg minden, csakhogy amiket én eddig láttam, azok 17W-os CPU val jöttek. Ami igazán megérte, az a pentiummal szerelt. Abból a 17W-os csúnyán elvérzik e mellett a VGA mellett. Egy p980-al (ami semmivel nem kerül többe, csak 35w-os és simán kihajtotta volna) viszont best buy lett volna. Sztem ezt a samu kissé elszúrta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest