- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Fagyos hangulatú, Intel B860-as deszkák a Colorful receptje szerint
- AMD Strix Point platformra épül az AOKZOE közelgő kézikonzolja
- NAND flash NAS-ként használható mini PC jön a GMKtec berkeiből
- A Jonsbo legfrissebb kompakt házaiba Flex táp való
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
altair66
csendes tag
series 9-re van valami jó hűtésszabályzó?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Daywalker #19 üzenetére
A Samsung hazai képviselete gyakran szépen le van maradva. Még "titkolják" helyenként az új terméket, holott az már ott van akár a kiskerekben is.
És igen, kérem szépen az ATIV Book 9 Lite már polcon van itthon is.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
fojuzer
aktív tag
Nos szép.jó HM-Hm kérdés??!.Mit túd?alkalmas? mert biz a series 3 tip.sajna csak az elöre telepitett OEM-WIN 7-8 /32-64 bit/ Fost engedik,más telepiteni vagyis futtatni rajta az /Linux-Ubuntu_Kubuntu/ OS-t-Op-rendszert nem lehet csak azt mi retelepitve van.//Leéég alaplap.mert nem ilyenekre tervezték/ Nos ilyenformán kell még asztali gép is mert azokon több OS-OP-rendszer müködhet 1-idejüleg!
föolvaso
-
Archttila
veterán
A plus-nak rendesen megkerik az arat :/
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
PPatrik
aktív tag
Igazából szerintem sehogy se lehet optimálisan elhelyezni. Magyarul a hűtését kicsit elcseszték. ( Majdnem csúnyát írtam. )
z0d1AK: Ajánlom figyelmedbe egy korábbi hozzászólásom: link
Sokat segített rajta a W8.1 előzetes. Egy kérdésem lenne: Neked is szokott kerregő hangot kiadni a hűtése? Szóval nem néha nem olyan klasszikus szélzaja van, hanem ilyen kerregő. Szeretnéd megpróbálom mikrofonnal felvenni.Szerk.: Én már elhatároztam párszor, hogy a kövi az apple lesz, mind laptopban, mind telefonban. De a laptopnál a kevesebb garancia tartott vissza, Iphone-nál meg az árától szédültem meg.
Erről jut eszembe: A Series 9-ra hány év garancia van? Mert a samsung szerint 2 év, de ezt valahogy nem hiszem el.[ Szerkesztve ]
-
-
kurtuzov
senior tag
Most írtam fentebb a jelenlegi gépem paramétereit. Nekem ez már elég jó méret, annyival nem kisebb/könnyebb a Samu sem. Hozzáteszem nem csak a RAM a fő indok ami miatt nem veszem meg. Hanem a DisplayPort hiánya. Amiatt akarom cserélni a mostani gépem, mert nincs csak HDMI kimenete. Meg a haswell üzemideje sem lenne rossz.
-
ZooLee
senior tag
Miért lenne röhej? Ha az kell, hogy ennyire vékony legyen ilyen nagy teljesítmény mellett, és tudjon ennyire sok órát, akkor egyszerűen nem lehet kihozni olcsóbban, ez már bebizonyosodott. Lehet engedni anyagokon, teljesítményen, üzemidőn, de akkor már nem lesz csúcskategóriás gép. HA jó, hogy kétszer ilyen vastag, máris fele ennyit kell fizetned. Ez van, ha csúcs Ultrabook kell, meg kell fizetni.
(#9) z0d1AK: na akkor vágyik az ember egy MacBook Airre.
...
ott még elfogadható talán-talán a 4Gbájt. A kétszer annyiba kerülő QHD+ kijelzős csúcsmodellnél nálam már a megbocsáthatatlan kategória...Azért az Air-t is 4 GB-val adják alapból, ott is rá kellett dobni a 8GB-ra, ráadásul csak CTO-ban lehet kérni... Mindemellett legjobb döntésem volt a memóriabővítés.
[ Szerkesztve ]
-
Akula
őstag
még soha nem próbáltam érintőpaneles notit. ezek ugye fényes (glare) kijelzővel jönnek?
"Akula Sub, ready for the deep!"
-
kurtuzov
senior tag
Ultrabookom van 16GB RAM-mal. Tervezem a váltást, de az talán érthető, ha e téren nem óhajtok visszalépni...
Csúcsgépek fél millió ft közelében - röhej. -
z0d1AK
nagyúr
Én azt használok, van amikor örülök, van amikor nem.. A töltője olyan szinten felforrósodik, hogy folyamatosan parázom, hogy mikor gyújtja fel a házat. A 4 GB RAM szindróma itt is megvan, és mivel szeretek sok Chrome tabot megnyitva tartani, az meg szereti a memóriát megenni, így gyakran szidom a gépet. Az i5-3317U sem egy acélos dolog, mert bár összességében jó, de mikor egy ilyen gép belassul, nem is ritkán, nem is kicsit, na akkor vágyik az ember egy MacBook Airre.
Egyébként a gyerekes hibáktól eltekintve szeretem a gépet.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
De 200-ért Lite-ot kapsz csak, ami műanyag házba került, 1366×768-as kijelzővel, Quad-core AMD-vel. Az nem prémium, ott még elfogadható talán-talán a 4Gbájt. A kétszer annyiba kerülő QHD+ kijelzős csúcsmodellnél nálam már a megbocsáthatatlan kategória...
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Ati1979
veterán
Nem rossz...
A 4 gb ram tényleg szánalom. Le kéne erről már szokni.
-
pzstm
titán
4GB ram tényleg vicc, 14"-os 5 éves Asus premium laptopomba is annyi volt....
minimum 8GB RAM-ot megérdemelne a masina szerintem
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
z0d1AK
nagyúr
Némi plusz adalék:
Már a héten elérhetőek lesznek az új modellek.
A Lite 200 és 240 ezer, attól függően, lesz-e érintőkijelző benne, vagy sem. A Plus meg 400 ezer.
Ellenben vicc, hogy a prémiumba is csak 4 GB RAM-ot tesz a Samsung, mert hogy ennyivel érkezik Magyarországra...| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Viccrovat
- Ukrajnai háború
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Hegesztés topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 10
- Crypto Trade
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 14 "Kis Gamer" Tervező Vágó Laptop 14" -20% i7-13620H 10M 16/1TB RTX 3050 6GB 2,5K
- Új MSI Katana 17 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- Zenbook UX3405MA 14" 3K OLED Intel Ultra 7 155H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14s Gen41 4" FHD+ IPS érintő i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad P14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar