Új hozzászólás Aktív témák
-
PPatrik
aktív tag
Igazából szerintem sehogy se lehet optimálisan elhelyezni. Magyarul a hűtését kicsit elcseszték. ( Majdnem csúnyát írtam. )
z0d1AK: Ajánlom figyelmedbe egy korábbi hozzászólásom: link
Sokat segített rajta a W8.1 előzetes. Egy kérdésem lenne: Neked is szokott kerregő hangot kiadni a hűtése? Szóval nem néha nem olyan klasszikus szélzaja van, hanem ilyen kerregő. Szeretnéd megpróbálom mikrofonnal felvenni.Szerk.: Én már elhatároztam párszor, hogy a kövi az apple lesz, mind laptopban, mind telefonban. De a laptopnál a kevesebb garancia tartott vissza, Iphone-nál meg az árától szédültem meg.
Erről jut eszembe: A Series 9-ra hány év garancia van? Mert a samsung szerint 2 év, de ezt valahogy nem hiszem el.[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
Én azt használok, van amikor örülök, van amikor nem.. A töltője olyan szinten felforrósodik, hogy folyamatosan parázom, hogy mikor gyújtja fel a házat. A 4 GB RAM szindróma itt is megvan, és mivel szeretek sok Chrome tabot megnyitva tartani, az meg szereti a memóriát megenni, így gyakran szidom a gépet. Az i5-3317U sem egy acélos dolog, mert bár összességében jó, de mikor egy ilyen gép belassul, nem is ritkán, nem is kicsit, na akkor vágyik az ember egy MacBook Airre.
Egyébként a gyerekes hibáktól eltekintve szeretem a gépet.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
De 200-ért Lite-ot kapsz csak, ami műanyag házba került, 1366×768-as kijelzővel, Quad-core AMD-vel. Az nem prémium, ott még elfogadható talán-talán a 4Gbájt. A kétszer annyiba kerülő QHD+ kijelzős csúcsmodellnél nálam már a megbocsáthatatlan kategória...
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
Új hozzászólás Aktív témák
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- MacBook Pro M3 Pro 14,2" Asztrofekete (11/14)/18GB/512GB)
- ThinkPad P53 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP játékra is,corei5 7200u,R5 2GB videokártya,8-16GB RAM,SSD,jó állapot,W11
- ACER UltraBook,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz)8-16GB RAM,SSD,szép
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest