Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solange0818
csendes tag
Megvan a kicsike
Black Onyx ruciban pompázik...Kicsit nagyobb mint a Samsung S6 edge volt.. de csodaszép a kijelző..nem is hagytam magam elcsábítani LG G6 felé
Még ismerkedünk egymással
Köszi a sok választ a kérdéseimre
-
Solange0818
csendes tag
Sziasztok
Szerintem nagyon szuper a VR,de igaz még nagyon gyerekcipőben jár.. nagyon mérgesítő ez a melegedés,mivel még csak ismerkedek vele,így szinte mindig nézném. És 20-30 perc után K.O...jobbik esetben 40 perc. Kíváncsi lenék hogy 3D filmet valaki próbált már vele nézni? Vagy lehet egyáltalán? Csak erre a melegedésre kell valami kitalálnom nekem is, jégzselé nem is rossz ötlet .. Azért én kiváncsian várom hogy pl 5 év múlva milyen lesz ez a technika
Zene videókat nagyon hiányolom..vagy én nem találtam még meg... ?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung nagyon komolyan veszi azt az elhatározását, hogy szinte mindenki számára elérhetővé teszi a VR-t, a csúcskategóriás mobiljaikhoz készült szemüveg egyáltalán nem drága.
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest