Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Dell notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz vinczetibor #65 üzenetére
Ne haragudj, de sima "háztartási por", meg macskaszőr, meg ilyesmik jöttek ki az általam pucolt Foldokból, nem maradék gipszkarton, meg dunai iszap, meg faforgács. Zsindelyezni nem köllött volna (mondjuk akkor is a zsebemben volt), de tökre nem ezen múlt, iszonyú mennyiségű "általános" koszt szedtem ki a már részletezett módszerekkel a zsanérból. Tudomásul kell venni, hogy előbb-utóbb lesz benne annyi, amitől már nem nyílik ki 180 fokra, lehet, hogy valakinél a komplett életciklus alatt sem jön össze ennyi, de úgy egyébként ha ez az elsődleges telefonom, akkor nem fogom a kocsiban hagyni, amikor például az elhagyatott inotai hőerőműben veszek részt egy vezetett túrán.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Bog
HÁZIGAZDA
Nem erre alapozom. Hanem arra, hogy a minap egy csak 95 fokban hajló Fold2-t haxoltunk meg Bochával, amiből jellemzően macskaszőr került elő, az enyémből pedig por és homok. A Reddit pedig tele van a témával, erre alapozom, szerinted honnan van ennyi "ötletem" arra, hogy miképp lehet megoldani?
-
Bog
HÁZIGAZDA
Semmit nem gondolok arról a képről, nem is értem, hogy miért lett linkelve. A tesztben NULLA alkalommal szerepel a Mix Fold 2. Ha a #17-es kommentben látott képet kérdezed inkább, akkor arról sem gondolok semmit, mert speciel az Oppo Find N volt a kezemben három hétig, szóval nem kell gondolnom semmit a képről, mert TUDOM, hogy a gyűrődés azon a telefonon alig látható és érezhető, hatvankét lépcsővel jobb, mint a Samsung megoldása.
Nem mellesleg Fold3 a jelenlegi saját telefonom, arról meg tudom, hogy már hónapok óta nem nyílik ki 180 fokra, mert valami bement a zsanér mögé és az összes trükk ellenére nem javult meg. Úgyhogy talán nem bűn, ha tapasztalati okok és más termékek kipróbálása után kritizálom, hogy negyedik nekifutásra sem sokat változott a zsanér és a mechanika.[ Szerkesztve ]
-
Bog
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Posta, csomagküldés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amazon Prime Video
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest