- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
autotaxmo
őstag
válasz
kchris78 #8604 üzenetére
En is ugyanezt mondom, hogy a gw5 funkcioi ugyanolyan "szarok lesznek" mint elotte. A homerseklet baromsagot meg szerintem hagyjuk is... Aki elhiszi hogy valos es mukodo dolgot talaltak ki, annak jo lesz valami esti mese elalvashoz is.... Persze az akksi tuti jobb lesz a gw5 pro eseteben, de szerintem azt is normalis hasznalat mellett taccsra vagod 2 napon belul.
-
autotaxmo
őstag
válasz
kchris78 #6807 üzenetére
Siman birja a vizet, en furodni szoktam benne, sos vizbe ne nagyon menj vele, de balaton, uszoda, edesviz mehet. Persze tuti volt olyan mar hogy valakinek valami osszeszerelesi hiba miatt beazott vagy baja lett az oranak, de ez elegge ritka ahogy a forumokon is latni. Ha megis megtortenne a baj, akkor a garanciaztatas nem mukodik elvileg az ASZF-uk szerint hiaba teljesen jog ellenes gyakorlat, hogy mindenhol hirdetik hogy igy meg ugy birja a vizet ahogy az apple watch is ezt a vonalat koveti, de egyenlore a jogalkotok nem buntetik oket ezert a hozzaallasert.
-
sub71
aktív tag
válasz
kchris78 #6291 üzenetére
Hát igen...amikor a 386dx40 pécében 40Mhz proci és 140Mb wichester volt, Cirrus Logic videokártya 256kb ram-mal, akkor még muszáj volt odafigyelni a fejlesztőknek mit és hogyan írnak meg...kis túlzással ma már egy vizforralóban is erősebb processzor és több memória van és persze szarabbul megírt szoftver...
-
30z.Samu
félisten
válasz
kchris78 #6271 üzenetére
"én is lte 46-ost vettem, applehez képest jó áron amiről váltottam."
Én a Series 3-at adtam el 45k-ért, majd negvettem ezt 50k-ért. Sokat nem kellett rádobni.
Az enyém 42mm-es és az üzemidő kb ugyanannyi, mint az almás órának volt. 1,5 napot kényelmesen kibír, ha nem nyüstölöm, akkor elmegy kettőt is. Az elmúlt két hét alapján nem bántam meg a cserét (bár kicsit kényszerű volt, mert ugye az Apple Watch nem barátkozik Samsung telókkal), elég sok mindent tud, még mindig fedezek fel apróságokat. Ez ugyanúgy igaz a telefonra is, bár ott kb bármilyen telefon nagy ugrás lett volna, ugyanis egy iPhone 7-et váltott.
-
Tin
veterán
válasz
kchris78 #6267 üzenetére
Megveszed a terméket. Kiveszed a dobozból, és feltöltöd, hogy egyáltalán bekapcsoljon (2 óra). Aztán bekapcsolod, összelövöd a telefonnal, magyarul azt csinálod, amit mond. Közben észreveszed, hogy nagyon merül, és töltőre teszed. Csakhogy nem tölti. Fél órával a kibontás után eltűnt az akku 1/3-a, és még nem csináltál semmit, be sem állítottad, meg sem nézted. Újabb fél óra, amíg feltölti, és utána elkezded használni.
Elmondhatjátok nyugodtan, hogy "nem jól tartom a telefont", Jobs is megpróbálta, volt is, aki elhitte, de ha egy átlagember szemszögéből nézed a fenti történetet, akkor ő azt mondja, hogy ennek bizony szar az akkuideje. Főleg, ha mondjuk egy előtte 1 hetet bíró smart bandról érkezett. Őt nem érdekli a technológia, nem érdekli, hogy a Google világlegalja fejlesztőcsapatának a kalapszar oprendszere szívja le a telefont, ő csak azt látja, hogy ez így szar, a régi meg 3-4x ennyit bírt.
Egyébként használat közben nem vészes, bár ez csak egy napot bír. Nyilván, ha az ember megszokja, és lecsattan az állandó nyomkodásról, akkor ez elég. Viszont ez a Watch 4 sorozat, a topik és a cikk címének megfelelően tényleg egy bétateszt verzió, és a Google sem véletlenül nem jött ki az újjal. Ezzel a hardverrel, és főleg ezzel a szoftverrel ez így kevés. Értem, hogy az Apple is ilyen, de az Apple-rajongók elhiszik, hogy nem jól fogják a telefont.
Amúgy mielőtt valaki magára veszi: nem, nem fikázni akartam a drágaszágot. Az akkun kívül nem tudok egyelőre rosszat mondani róla, szép a kijelző, használható a telefon, a GPS-t is sikerült működésre bírni szabad ég alatt, és igazából simán vennék magamnak is ilyet "csak úgy", de ez a modell nem ér többet 50e-nél. Mondjuk annyiért is vettem. Annyiért jó.
-
autotaxmo
őstag
válasz
kchris78 #6215 üzenetére
112-ot barmikor tudod hivni vele, szoval aki azt mondja full felesleges az esimes gw4 az szerintem nem gondolja at teljesen az ertelmet es jelentoseget. Bizzunk benne hogy soha nem kell hasznalni ezt a funkciojat, de lehet 1x ez menti meg az eleted vagy masoket amikor eppen olyan helyzetben vagy hogy nincs nalad telo. De najd jonnek az okosok, hogy " nala mindig ott van a telefon es amugyis, ha meg nincs akkor meg van az oka meg semmi nem lehet olyan fontos hogy ne tudja mellozni a telefonjat vagy azt hogy ne kelljen telefonalni" 😏 en csak agykapitanyoknak hivom ezeket, de majd ha lesz csaladjuk vagy olyan hozzatartozojuk akik fontossak akkor talan majd mashogyan latja az esim adta lehetoseget 😉 amugy ez mar sokszor tema volt a forumban, hogy esim vagy sima bluetooth. Annyira mininalis az esim felara hogy sajat velemenyem szerint vètek nem elni vele, de tudom masok vagyunk. AMEN
-
barack2244
tag
válasz
kchris78 #6114 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy korlátoz. Hanem azt, hogy ha úgyis töltögetős akkor inkább egy magyar bankot választanék ugyanerre a célra. Értelme nem sok van külföldit választani. Max az éves pár ezer forintos kártyadíj megspórolása. Nekem viszont megérne annyit, hogy utána megbízhatóbb.
-
-
james008bond
őstag
-
autotaxmo
őstag
válasz
kchris78 #3717 üzenetére
Pontosan, ez egy opcio, lehetoseg, hogy barmikor akar 1 orara is aktivalod az lte modult az oraban ha barmi geb*sz van a telefonnal, akkor legalabb oran elerheto vagy esetleg Te is tudsz telefonalni. Szerintem azt a 10-20 ezres felarat siman megerik az lte verziok foleg ugy hogy ha ugyis telefonnal hazsnalod ejjel-nappal akkor meg automatikusan bluetoothon kapcsolodik es kikapcsolja az lte modult a z oraban igy nem fogyaszt semmit
-
PACSA75
őstag
válasz
kchris78 #3708 üzenetére
Jól van na, nem akarlak én lebeszélni az LTE verzióról, mindenki el tudja dönteni mire van szüksége.
De ha nem kell a csilli villi, akkor meg egy Garmin (és társai) elmegy akár hetekig (üzemidőre gondolok) is, de ezt csak úgy mondom. Ahova meg nem tudok telefont vinni, oda meg nem is kell. -
-
synar
őstag
válasz
kchris78 #3639 üzenetére
Igen vannak az óralapok között különbségek fogyasztásban, én azt tapasztaltam mindegy, hogy honnan töltöd le, nem az számít, inkább a használt pixelek és folyamatosan használt funkciók mennyisége, vagy használsz-e csuklóemelést, AOD-t, stb. Próbáld ki, ha nem tetszik kitörlöd.
-
-
-
-
autotaxmo
őstag
válasz
kchris78 #1147 üzenetére
Akkor telekom multisimbe nyomod gondolom? En egyenlore ugy hasznalom hogy elofizetes nelkul mert telenoros vagyok. Nekem a mely alvast a fitbithez viszonyitva mêg mindig borzalmas, kb. 10 percet mutat ellenben a fitbit 50 percevel kb. A veroxigen szint elvileg nem ment 95% alá alvas kozben, de a fitbitnel 92-99 kozott szokott lenni altalaban es abbol vonja az atlagot kb ami 95% szokott lenni.
Persze ki tudja hogy most mihez viszonyitson az ember, de egy orvosi muszer lenne a legjobb minden este egy par napig hogy megis a szofver mennyire korrigalt es hogyan probal kozeliteni a valos adatokhoz. Persze nem azt varja el a user hogy az ora orvosi precizitassal vegezze a dolgát, de legalabb pici plusz minusszal csinalja. -
autotaxmo
őstag
válasz
kchris78 #1087 üzenetére
Kamu, hasrautes szeru ertekeket mutat, rendesen van felrakva az ora, ejszakara felvettem egy fitbit orat is a masik kezemre amelyek koztudottan merfoldekkel elorebb tartanak pontossagban is a tobbi oraval szemben es ott sem mutatott 90% alatti veroxigen szintet de a samu alul is mer de ezt a video amit linkeltem az elozo postomban, egyertelmeuen minden be van mutatva
-
Feri1990
tag
válasz
kchris78 #870 üzenetére
Alap súlyzós edzést végeztem semmi intenzív mozgással szóval a vibrációt kizárnám. A szíj is szorosan van. Ha mérek kézzel egy pulzust közben utána egyből visszajön. Előtte egy Polart használtam 4 évig azzal soha nem fordult elő kiesés, pedig gondolom régebbi technológia. Neten rákeresve elég jellemző hiba sajnos, viszont nem tudom, hogy hardweres e. Nekem inkább úgy tűnik h app hiba. :(
-
-
-
vinczetibor
aktív tag
válasz
kchris78 #663 üzenetére
A 990 forint az nagyon jó ár. Annyit megérne még magánszemélyként is.
Itt 7 font, ami nem hangzik túl soknak, de 30 fontot fizetek feltöltőkártyás csomagért, ami korlátlan bel- és külföldi hívást és korlátlan 5G internetet tartalmaz. Ahhoz képest sok a 7 font a "semmiért". -
vinczetibor
aktív tag
válasz
kchris78 #639 üzenetére
Az okostelefon sem telefon, a nevével ellentétben, csak telefonálni is lehet vele. Egy hagyományos buta telefon sokkal jobb telefonálásra.
Az okostelefon egyéb funcióit pl. internet, fényképezés, játék, chat stb. sokkal többet használják az emberek, mint a telefon funkciót. Ettől függetlenül elvárható, hogy telefonálni is lehessen vele és ne adja meg magát két percenként.
Mellesleg az okosórának semmi köze nincs az órához, illetve annyi, hogy órának akar látszani és mutatja az időt is, de a mikrohullámú sütőm is mutatja az időt mégsem gondolom, hogy óra. -
vinczetibor
aktív tag
válasz
kchris78 #620 üzenetére
Angliában élek és itt sincs feltöltőkártyás (Pay as you go) esim, DE az ebay-en mégis árulnak Vodafone-os feltöltőkártyás esim-et. Vettem egyből kettőt és működik. A trükk valószínűleg az, hogy havi előfizetéses fizikai sim-et cserélnek át esim-re, majd a havi előfizetést feltöltőkártyásra és ezt követően átírják az esim-et valaki más nevére. Egy ilyen, a Vodafone szerint nem létező esim ára 10 font. Ebből van egy az órában és egyet feltettem a telefonra is.
Itt az ebay-es link:
[link] -
Szpisti
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Asustor NAS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Új, felbontott Garmin Vívomove 3S Sport Rosegold Sand okosóra - 2 év bolti garival! -
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Huawei watch GT5
- Apple Watch 8 45mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4284
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged