Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
abszolút igazad van, de akár átlagember akár nem, ezt tudja a technológia, persze lehet fikázni ebben szerintem a fő "bűnös" hogy ki az aki azt mondja hogy oké ennek ellenére dobjuk így piacra a terméket.. én a 40mmest nem engedtem volna. viszont az átlagember is olvasson egy kicsit arról mit tart a kezében ;). én is lte 46-ost vettem, applehez képest jó áron amiről váltottam.
-
Szpisti
addikt
Magamból indulok ki:
Én mielőtt bármit is megveszek, sok helyen olvasok utána (tesztek, blogok, fórumok...), hogy milyen is az a holmi. Így ennél sem ért váratlanul, hogy mennyit bír az aksija. Huawei Watch GT-ről jöttem, az elment nekem 16-18 napot. Ez sokszor a kettőt se bírja ki. De tudtam, hogy mit veszek, együtt élek vele. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyot változtak a Samsung okosórái: a korábbi Tizen helyett a Google Wear OS-re cserélték a rendszert, ami jó is, meg nem is annyira jó.
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest